ESTE VREMEA EXTERMINARII NAPARCILOR!

hdhfdffd

Un articol dintr-un site local – „Dezvăluirea” – mi-a atras atenția. Este scoasă la iveală o altă crimă morală a cobrei imperiale Emilian Eva, dar și a finei dumnealui „dă cununie”, Oana Andreea Nica, ajunsă azi pentru meritele ei de afină al Cobrei, pe la DNA Central București și de mai rămâneau la putere jegurile globaliste din USR, avea șanse mari să preia chiar funcția Năpârcii Șef  - Laura Codruța Kovesi...

Am scris fără frică de mulți ani despre aceste jigodii care au avut funcții de procurori la Stația DNA Iași. I-am urmărit din umbră din ceea ce a mai scăpat printre degete presa mercenară care a cântat exact cum a compus Eva – precum BZI al „hipopotamilor” Simionescu (Tatăl&fiul), sau a țuțerului veșnic lipit de țurloiul  unor mahări vremelnici, Tony Pârțac, de la ZDI. Am avut și sursele mele, aproape de flacăra care ardea carne vie. Am fost și implicat efectiv în devoalarea publică a măsluirii unui caz, reclamat indirect și de mine, prin tr-un ONG (Asociația Cetățenilor Abuzați din România) - în cazul decimării criminale a teilor de pe Bvd. Ștefan cel Mare de cuplul de ucigași ai naturii Nichita&Chirica. Acolo, Oana Andreea Nica, a dat pur și simplu cu limba ei catifelată și a șters complet rahatul care răspândea o putoare pestilențială! Deci, „sunt în temă”!

La acea vreme NIMENI, dar absolut NIMENI nu îndrăznea să vorbească de „hiena târâtoare”, adică pseudonimul procurorului Emilian Eva, ba chiar nici a „familiei” de mafioți cu acest nume, unde frățiorul care era medic la Neurochirurgie, s-a făcut director pe șantajele lui frate-su, care înlătura de pe culoar pe oricare era un obstacol în calea fericiii lor... În „familie” era cu rang de „frate” aproape geamăn, hipopotamul Simionescu, omul care deținea mitraliera de presă „BUNA ZIUA IASI”, ce pornea imediat rafalele la foc automat asupra unor ținte indicate de Emiluță, pentru ca personajul să fie „fezandat” înainte de a fi înhățat abuziv de limaxul cu putere. Scriam cu curaj la acea vreme ceea ce nimeni nu avea curajul, pentru că am fost gata să plătesc cu prețul libertății mele sau chiar al unuia suprem, aceste ticăloșii fără seamăn pe care le comiteau în acea vreme unele vârfuri din Justiția română și care au curmat în fapt zeci, sute, de vieți și de cariere! Am crezut în Adevăr, am crezut în Dreptate și am luptat pentru ca aceste lucruri să aibă într-o zi posibilitatea de a fi dovedite și pedepsite.

Cei care ați uitat cumva, cei care v-ați temut atunci și vă temeți și azi, poate aveți toate motivele pentru asta, dar eu cu siguranță că nu am, iar singura satisfacție pe care o voi avea cu adevărat, va fi să văd pe acești viermi de hoit, striviți de talpa unor victime ale lor, care au supraviețuit și vor fi repuse în drepturi.

Lațul s-a strâns, dar se strânge vizibil din ce în ce mai tare, iar șerpii caută deja să-și găsească câte o gaură unde cred ei că se vor ascunde de ochii și gura lumii și vor supraviețui. Nu! Cei care aveți conștiința curată, nu aveți a ce vă teme, dar ceilalți...

Articolul cu pricina prezintă cazul fostului Președinte al Tribunalului Iași, domnul judecător Radu Tărniceru – un om cu mare probitate morală, un făuritor de Drept în materie de Drept pentru minori – care prin natura funcțiilor deținute cu onoare și profesionalism, a constituit la un moment dat „un obstacol” în calea fărădelegilor lui Emilian Eva.

De Eva se temea la acea vreme orice om cu putere din Iași, dar nu numai, oricine deținea o funcție politică sau executivă într-o Instituție publică, avea toate motivele să se teamă dacă Eva punea ochii de șarpe pe el. Îl țintuia cu privirea de cobră și cu o mișcare bruscă îi înfigea colții cu venin în beregată, îl paraliza și apoi îl devora. Totul prin abuz!

Judecătorul Radu Tărniceru a fost victima unei conjurații, a fost o victimă indirectă pentru că încurca prin probitatea sa morală și profesională interesele în cazul unui alt om care era adversar direct al lui Eva, fiind primarul de atunci al comunei Gorban...

Ca să-l lovească pe Ioan Leonte (primarul în cauza), Eva l-a „doborât” pe Radu Tărniceru. Simplu, nu? De ce? Pentru că putea! Pentru că așa erau timpurile în epoca Javrei Ceacâre Băsescu! A Codruței Kovesi, Florian Coldea și a șerpăriei pedelisto-globaliste cu Monica Macovei și „indicățiile” de la UE...

Radu Tărniceruhnfhfggb a luptat. La început, cu morile de vânt. El, Președinte de Tribunal, om al legii, profesionist de elită! A mers până în pânzele albe. A știut că nu e vinovat, a știut că până la urmă, Adevărul va ieși la suprafață! Dar el a putut, a fost cândva parte a Sistemului, a știut exact CE și mai ales CUM să facă, s-a putut apăra singur, fără să cheltuiască sume exorbitante cu avocați cărora li se pune pumnul în gură, sau li se dau soluții inverse! A ajuns la Curtea Supremă, iar acolo a câștigat! Acolo s-a dovedit de un alt procuror, unul cinstit și profesionist, că Emilian Eva și ulterior Oana Andreea Nica, au comis „abuz în serviciu” și „rele tratamente”.

De acum, Radu Tărniceru poate să ceară reabilitarea sa și repunerea în drepturi! Poate cere daune de la statul român, atât morale, cât și materiale. Bine, tot noi, românii, vom plăti aceste daune, dar important este că SE ÎNTOARCE ROATA!

Jigodii ca Emilian Eva, Oana Andreea Nica și toți aceia de teapa lor, vor da socoteală! Oameni ca ei NU trebuie vreodată să mai poată respira aer în România!

Laura Codruța Kovesi se pregătește cu un tupeu inimaginabil să candideze la funcția de Președinte a României! Pretinde că este juristă și are „experiență” cu UE, prin funcția de Procuror General deținută la Bruxelles.

Cu ea va concura și o altă juristă... Diana Ivanovici Șoșoacă – senator independent al Senatului României...

Oare pe cine vor vota românii?

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?