EROUL CU OISTEA TARE

nfhfhfhgbh

Deci, ăla condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a violat propria fiică, fata prietenului și fiica vitregă, este „eroul” care a vrut să demoleze gardul de incintă al Ambasadei Federației Ruse la București? Și cum facem? Îl considerăm erou? Căzut pe altarul luptei ucrainenilor pentru libertate? Îl decorăm post-mortem? Cum facem? Că nu mai ai loc de știrea asta pe toate sit-urile. Mai au puțin ziariștii și ne sfătuiesc să îi cinstim memoria cum se cuvine, numai pentru că a produs un eveniment tâmpit, în care a fost implicat un gard, asimilat cu rușii și implicit cu Putin, iar Putin, se știe, e dușmanul „lumii libere”, atât de liberă că are libertatea inclusiv de a lua o teslă mare și să se lovească cu ea repetat în ce se vinde la Gostat când bagă ouă.

A înnebunit mapamondul! Tot felul de bezmetici, săriți de pe șine și cu lipsă țigle la mansardă, de li se plimbă liberi și nestingheriți sticleții, au ajuns să facă gesturi disperate și noi le considerăm eroice?! Și dacă intra în gardul Cotroceniului? Ori la Victoria? Ori se suia pe trotuar și lovea gardul unei grădinițe? Și striga Slava Ucraina ori să moară Iohannis, noi îi ziceam erou, fără a ne uita la antecedentele lui penale și încă unele dezgustătoare, neimaginabile între animale, darămite oameni?

Sunt unele zile, în care vă spun sincer: mi-ar plăcea să fiu refugiat în România! Așa poate n-aș înțelege limba și m-aș uita la știri, precum la desenele animate ale lui Gopo, ori la filmele kung fu, alea chinezești din anii 80, care veneau pe casete VHS, netitrate. Dacă știai mandarina, ai pus-o, înțelegeai și filmul. Dacă nu, te uitai doar la scheme de karate și te dădeai mare la prieteni că ai acasă video.

Si poate ar fi mai bine să fiu refugiat. Că sunt unii dintre ei, că atunci când mă uit la ei, îmi vine să îmi dau un ajutor, ceva, ca să nu îmi plâng de milă.

GOGU ORLANDO

Video

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

EI !

Au aruncat două bombe atomice asupra Japoniei, au ars mii de oameni care suferă până astăzi, doar pentru a arăta Uniunii Sovietice de atunci, că au arme nucleare!