EROII UMANITATII CARE SE SACRIFICA ÎN AJUTORUL OMENIRII

jdhsdghgh

Acești eroi schimbă cursul istoriei

Aș dori să le mulțumesc celor doi eroi ai umanității cărora nu le este frică să ia atitudine împotriva planurilor nebunești ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale Națiunilor Unite de normalizare a pedofiliei.

Primul este doctorul Robert Malone, jfjfhghgcare a postat pe Twitter raportul nostru despre operațiunea mondială de normalizare a pedofiliei prin școli. A fost văzut de 561.000 de oameni și a fost distribuit de 8.000 de ori.

Dr. Malone este una dintre cele mai importante autorități științifice din Mișcarea Mondială pentru Adevărul Medical. El este inventatorul tehnologiei originale ARNm și este îngrozit să vadă cum este folosită greșit pentru a devasta sute de milioane de oameni. Așa că s-a ridicat pentru a avertiza omenirea.

Cu toate acestea, el nu se oprește la crimele pandemice, ci are curajul să vadă imaginea de ansamblu a agendei complete a acestor criminali, care include normalizarea pedofiliei. Decizia lui de a scrie pe Twitter raportul nostru de dovezi - și prin urmare de a alerta mii de oameni influenți - va avea un impact de durată asupra restului istoriei.

Senatorul se confruntă cu parlamentul cu privire la Agenda pentru îngrijirea copiilor.

Un alt erou este senatorul australian Malcolm Roberts, care la o săptămână după publicarea la nivel mondial a raportului meu, a început să vorbească despre acest lucru în parlamentul australian, dezvăluind modul în care ONU și OMS pregătesc copiii pentru pedofili în învățământul primar din întreaga lume. În timp ce majoritatea politicienilor stau în tăcere speriați să vorbească despre asta, hgdhjMalcolm Roberts s-a ridicat și a confruntat guvernul australian cu această Agendă flagrantă de pedofilie. El a spus:

„Conținutul sexual pentru adulți nu are loc în educația unui copil, așa cum propun acești monștri. Este timpul să ieșim din paradisul perversului în care au devenit ONU și agențiile sale”.

Din nou, acest lucru va provoca o undă de șoc de durată, deoarece un val creează din ce în ce mai multe și mai multe valuri... în întreaga lume. Îi trezește pe oamenii din locuri de autoritate din întreaga lume și dezvăluie natura odioasă a OMS și a ONU.

Îi încurajez pe toți cei cu orice fel de influență să urmeze exemplul acestor oameni curajoși, cărora nu le este frică să aducă această nenorocire în atenția oamenilor situați la niveluri înalte de autoritate.

Trimiteți raportul școlilor, autorităților locale de aplicare a legii, politicienilor locali, ziarelor locale etc. Fiți conciși și politicoși în comunicarea dumneavoastră..

Fie ca toți să fim eroi care susțin copiii, umanitatea ca întreg și viitorul lumii noastre.

DAVID  SORENSEN

StopWorldControl.com

Preluare, traducere, adaptare și redactare

GIGI PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?