EROI AU FOST, EROI SUNT ÎNCA!

cyfuhn

Oameni buni, nu luați în seamă dezinformările, la Valea Uzului NICIO cruce din cele 600 ale soldaților unguri NU a fost ruptă! Ba mai mult, au fost români care au aprins lumânări si au pus flori și la aceste cruci. Noi am fost peste CINCI MII. Membrii UDMR chemați acolo de liderii lor din Covasna si Harghita pentru a ne interzice in mod ABUZIV, ILEGAL, accesul în cimitir au fost in jur de 150 de persoane. Provocarea UDMR a eșuat în mod jalnic, această organizație s-a compromis definitiv, lamentabil, odată cu așa-zisul lanț uman si cu lanțurile prinse cu lacăte care blocau de asemenea ILEGAL, porțile Cimitirului Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Noi am fost în deplină legalitate, 7 asociații din țară au avut AUTORIZAȚIE eliberată de Primăria Orasului Dărmănesti pentru această manifestare. Mii de români din întreaga țară au venit aici să-și cinstească eroii. Toată Valea Uzului era plină de mașini personale, microbuze si autocare. Sute de români din Dărmănesti, Comănesti si din tot județul Bacău, inclusiv foarte mulți țărani de prin sate, au venit, ei participând la comemorarea Eroilor in diferite locuri, încă de la orele amiezii. Când grosul românilor din celelalte județe ale țării a ajuns la Valea Uzului, deja începea Slujba Religioasă în cimitir. Redau comunicatul Jandarmeriei, care confirmă aceste lucruri:

"Pe timpul desfășurării evenimentului nu au existat violențe între participanți sau între participanți și forțele de ordine. În legătură cu informațiile apărute în spațiul public privind distrugerea unor cruci, din primele constatări nu au fost observate astfel de elemente, dar vor fi desfășurate activități specifice de către organele competente pentru cercetarea la fața locului a tuturor aspectelor"

Revin în postările următoare cu alte descrieri ale Zilei Eroilor de la Valea Uzului. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au participat si mai ales să spunem că Înălțarea Domnului la Valea Uzului, ne-a spus tuturor: Aveți Nădejde!

Eroii Armatei Române din morminte ne-au strigat: Suntem Aici!

Am răspuns cu toții: Prezent!

                Mihai Tîrnoveanu           

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?