EPOCA LUI AUGUSTALIN LOAZĂ

nndutyrf

Pe data de 21.01.2019, la Unitatea Militară Digi 24 s-a difuzat interviul (înregistrat) luat de fiul de general Prelipceanu lui Augustin Lazăr - valet, slugoi și complice al marilor infractori din Justiția română.

În timpul interviului, Prelipceanu îl privea pe A Lazăr ca pe o pocitanie, ca pe o mizerie scârboasă de care trebuie să te ferești fiindu-i jenă că trebuie să execute misiunea care i s-a dat. A pus întrebările (stabilite de A Lazăr), a suportat cu stoicism alegațiile jenante, fără să comenteze și a întrerupt brusc difuzarea, probabil la comanda vreunui superior de-al său.

A Lazăr, a confirmat încă odată că este rușinea Justiției române. N-a recunoscut abuzurile comise de procurori (și judecători), albindu-i cu indulgențe de genul: „unii procurori au obosit executând o muncă solicitantă, cu mii de documente și dosare, luându-se măsura mutării lor”.

În România trebuie intervenit în forță ca în Turcia, unde Erdogan a arestat și a băgat la pușcărie un sfert din magistrați ! Mari infractori dovediți din justiție ocupă în continuare posturi de procurori și judecători: Negulescu, Onea, Man, Marea, Laura Codruța Koveși (procurorul Iacobescu a descoperit că Bercea Mondial a dat mită 10 milioane euro la persoane din instituții de forță, din care 2 mil la ticăloasele nerușinate Livia Stanciu și LCK, prin intermediul amantului LCK – ofițerul SPP Stanciu).

Din dezvăluirile recente reiese că toți procurorii membri ai CSM au comis infracțiuni cu dosare penale în lucru, ca și o parte din judecătorii CSM, precum și 3 judecători de la ICCJ: Șelaru (a dat NUP în Dosarul de Crimă Organizată Alro). Matei (a condamnat-o pe d-na Mariana Rarinca) și Dragomir (trafic de influență pe lângă Blejnar). Trebuie condamnați la pedepse aspre, aceștia fiind mai periculoși decât tâlharii.

Este necesar să luăm atitudine față de marile abuzuri și erori judiciare comise la comandă împotriva persoanelor nevinovate devenite ținte, victime care au suferit, au pierdut posturi, au pierdut valori materiale, s-au îmbolnăvit, sau chiar au decedat.

Să amintim: suferințele prin care a trecut Mariana Rarinca (luată de acasă cu duba, împreună cu cei doi fii ai ei), Decebal Trăian Remeș (diversiunea „Caltaboșul”, el fiind proprietarul unei ferme și a unei măcelării de procesare), primarul Cherecheș (a stat șase luni la Gherla fără judecată pentru că a supărat pe străinii care exploatează aur și cobalt prin cianurare, poluând municipiul Baia Mare și având cifră de afaceri de peste un miliard euro), primarul Gutău, judecătorul Stan Mustață, etc.

Ticăloșii din vârful Justiției române n-au anulat sentințele abuzive și n-au pedepsit pe vinovați, deoarece vinovații sunt chiar ei în CSM, la ICCJ, la CCR, în DNA și Parchete.

Să ne amintim că pe data de 26.03.2018, ICCJ a recunoscut că marii infractori: Negulescu, Onea și LCK au fabricat și falsificat probe în dosare DNA, dar în loc ca acești tâlhari să înfunde pușcăria, ei sunt bine mersi în funcții, protejați de slugoiul Augustin Lazăr. Să ne amintim situația jenantă de inducere în eroare a Ministerului Justiției prin actele de extrădare întocmite pentru Sebastian Ghiță și cazul Costa Rica.

STEFAN TUDOSE

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags