ELUCUBRATIILE LUI MOS BIDON CU ROBINETTE CARE NENOROCESC OMENIREA!

ndfbhsdbhjj

Acesta este un document original al Casei Albe care poartă semnătura moșului senil care este acum în fruntea Americii și – cu imaginația sa defectă – în fruntea lumii civilizate! Doar citind-ul vă puteți da seama cam cum suntem noi toți, „ieuropenii”, priviți de moșu și de viespile din marele stup. Sper că sunteți conștienți că vom sfârși tragic cu acești conducători slugi și trădători pe care îi avem!

Singura soluție adevărată este ca NIMENI să nu voteze pe NIMENI din actuala clasă politică! Votați orice altă formațiune, orice persoană care nu a avut până acum niciodată o funcție de conducere și atunci nu vor mai ieși nici în parlamentul național, nici în cel european!

Să nu vă temeți că nu îi cunoașteți! Pe ăștia îi cunoașteți prea bine și acesta este un motiv suficient să vă salvați viețile voastre și ale urmașilor voștri!

............................................................

nfjfjjj

   Casa Albă – Washington D.C.     

      12 octombrie 2022

« Încă din primele zile ale președinției mele, am susținut că lumea noastră se află într-un punct de inflexiune.

Așa cum răspundem provocărilor extraordinare și oportunităților fără precedent cu care ne confruntăm astăzi, va determina direcția lumii noastre și va avea un impact asupra securității și prosperității națiunii americane.

Poporul american pentru generațiile viitoare. Strategia de securitate națională pentru 2022

Administrația va profita de acest deceniu decisiv pentru a promova interesele vitale ale Americii și poziționează Statele Unite ale Americii să depășească concurenții noștri geopolitici, să abordeze provocările comune și să ne ajusteze lumea pe calea către un mâine mai luminos și mai plin de speranță.

În întreaga lume, nevoia de leadership american este cel puțin la fel de mare cum nu a fost niciodată! Suntem în mijlocul unei competiții strategice pentru a modela viitorul ordinii internaționale. Între timp, împărtășim provocările care afectează oamenii de pretutindeni, ceea ce necesită o cooperare globală sporită și cu națiuni care își asumă responsabilitățile într-un moment în care acest lucru a devenit mai dificil. În replică, Statele Unite vor conduce totul cu valorile noastre tradiționale, iar noi vom lucra în pas cu cele ale aliaților și partenerilor noștri și cu toți cei care ne împărtășesc interesele. Nu ne vom părăsi viitorul vulnerabil datorită capriciilor celor care nu împărtășesc viziunea noastră pentru o lume care este liberă, deschisă, prosperă și sigură. Pe măsură ce lumea continuă să navigheze în vicisitudinile persistente ale pandemie și incertitudinea economică globală, nu există nicio națiune mai bine poziționată pentru a conduce cu putere și țintă, decât Statele Unite ale Americii.

Din momentul în care am depus jurământul, Administrația mea s-a concentrat pe investiții

avantajoase și strategice de bază ale Americii. Economia noastră a adăugat 10 milioane de locuri de muncă și ratele șomajului au atins valori apropiate de minime record. Slujbele din  domeniile producției au revenit în viteză în Statele Unite. Ne reconstruim economia de jos în sus și de la centru înafară.

Am făcut o investiție generatoare, pentru a îmbunătăți infrastructura și istoricul Națiunii noastre, investiții în inovare, pentru a ne consolida avantajul competitiv pentru viitor. În jurul lumii, toate națiunile văd încă o dată de ce nu este un pariu bun împotriva Statelor Unite ale Americii.

America

De asemenea, am revigorat rețeaua de neegalat de alianțe și parteneriate a Americii, iar acestea să susțină și să consolideze principiile și instituțiile care au permis atâta stabilitate, prosperitate și creștere în ultimii 75 de ani. Ne-am adâncit alianțele de bază în Europa și Indo-Pacific. NATO este mai puternică și mai unită decât a fost vreodată, așa cum ne uităm și urăm bun venit celor doi noi aliați capabili -  Finlanda și Suedia. Facem mai mult pentru a ne conecta parteneri și strategii din regiuni prin inițiative precum parteneriatul nostru de securitate cu Australia și Regatul Unit (AUKUS). Și creăm noi moduri creative de a lucra cauză comună cu partenerii aflați în jurul problemelor punctuale de interes comun, așa cum suntem cu Uniunea Europeană, patrulaterul Indo-Pacific, Cadrul Economic Indo-Pacific și America

Parteneriatul pentru Prosperitate Economică.

Aceste parteneriate ne amplifică capacitatea de a răspunde provocărilor comune și de a aborda problemele care influențează direct viețile a miliarde de oameni. Dacă părinții nu își pot hrăni copiii, nimic altceva nu contează. Când țările sunt devastate în mod repetat de dezastrele climatice, tot viitorul este șters complet. Și așa cum am experimentat cu toții, atunci când bolile pandemice proliferează și se răspândesc, ele pot agrava inechitățile și aduc întreaga lume în impas. Statele Unite vor continua să prioritizeze acțiunile  care concură la conducerea unui răspuns internațional la aceste provocări mondiale împreună cu parteneri noștri, chiar dacă ne confruntăm cu eforturile concertate de a reface modurile în care națiunile se raportează una la alta.

În parcursul pentru viitorul lumii noastre, Administrația mea este cât se poate de clară în ceea ce privește domeniile de aplicare și gravitatea acestor provocări. Republica Populară Chineză are intenția și - tot mai mult, capacitatea de a remodela ordinea internațională în favoarea sa, care înclină teren de joc global în beneficiul său - chiar dacă Statele Unite rămân angajate să gestioneze competiția între țările noastre, în mod responsabil. Războiul brutal și neprovocat de nimeni al Rusiei asupra vecinei Ucraina, a spulberat pacea în Europa și a afectat stabilitatea de pretutindeni; la fel și amenințările nucleare imprudente (ale Rusiei -  n.r) pun în pericol regimul global de neproliferare a armelor atomice. Autocrații lucrează ore suplimentare pentru a submina democrația și pentru a exporta un model de guvernare marcat de represiune la ei acasă și constrângere în străinătate.

Acești concurenți cred în mod eronat că democrația este mai slabă decât autocrația, deoarece nu reușesc să înțeleagă faptul că puterea unei națiuni izvorăște din poporul său. Statele Unite sunt puternice peste hotare pentru că suntem puternici acasă. Economia noastră este dinamică. Oamenii noștri sunt rezistenți și creativi.

Armata noastră rămâne de neegalat – și o vom menține așa. Și democrația noastră este la fel, de neegalat, iar asta ne permite să ne reinventăm continuu, să ne menținem în vârf imaginea și să ne reînnoim puterea.

Deci, Statele Unite vor continua să apere democrația în întreaga lume, chiar dacă noi continuăm drumul de luptă.

Aceasta este o strategie de 360 de grade, de jur împrejur, bazată pe lumea care există așa cum este ea astăzi, care arată viitorul pe care îl căutăm oferind o foaie de parcurs pentru modul în care vom realiza acest lucru. Nimic din toate acestea nu va fi ușor sau fără eşecuri. Dar sunt mai încrezător ca niciodată că Statele Unite au tot ce trebuie să câștige competiția pentru secolul 21. Ieșim mai puternici din fiecare criză. Nu există nimic dincolo de capacitatea noastră. Putem face asta – pentru viitorul nostru și pentru lume.

Joe Biden »

jfgfhjsjhdgf

...................................................................

N.R. sublinierile ne aparțin. Ele au menirea de a vă atrage atenția și de a scoate în evidență unele idei care să vă alarmeze și să vă arate dimensiunea de furnici care suntem ca popoare. Fără unire, fără determinare mondială de a stârpi Globalismul, lumea este în pericol să sucombe.

GIGI PE TROVAN

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags