EL GRECO

afdopjuahf

Da, fraților! Aceste două dudui (n-am găsit altă rimă) sunt cele care au fost raportorii GRECO pe ultimul raport. Cine putea arunca cu zoaie în Babuinia? ”Decât” niște funcționărașe de mâna a șaptea, dive de mare anduranță la genunchi, la fel ca Anușca Genunchereasa.

Experiență? Nema!

1. Panagiota VATIKALOU

Funcționar grec, în Ministerul Justiției în perioada septembrie 2005 – septembrie 2018. Absolvent al Facultății de drept din Atena, 1998-2001 (ce a făcut 4 ani nu ne spune poetul). Președintele Judecătoriei Atena din septembrie 2018. O neica nimeni, fără niciun titlu de vreun fel (măcar Tu-Dorel era profesor) un fel de Camelia Bogdan, dă lecții de stat de drept unei națiuni.

2. Vita Habjan Barborič - blonda Adidas (citindu-i numele, e clar!)

Absolvent al Facultății de drept Liubliana, Slovenia, promoția 1997 – 2002. Experiență profesională: consilier juridic la Centrul de Informare Juridică a Organizațiilor Neguvernamentale Liubliana (2001-2009), Comisia pentru Prevenirea Corupției (9 ani și 9 luni) – similar ANI – în prezent șefa Centrului pentru Prevenire și Integritate (similar șef serviciu în cadrul ANI din România). În 2007, ea a promovat examenul de stat, un fel de definitivat în profesie juridică. Expertiză ori titulaturi de orice fel: ZERO. O ONG-istă soroșistă cu o vastă experiență de trei lei... ca pentru papuașii care se uită în gura lor în Românica.

În raport scriu că s-au consultat cu ONG–uri (cu cine? cu #coruptiaucide?) și cu asociații de magistrați (cu Veverița și Pîrlog - procurorul mitingist?)

Ăștia chiar își bat joc de noi și ne iau de proști?

PS - vreun argument pentru care nu le place Secția? ZERO! Că nu mai luptăm cu ”corupția”? De ce? Pentru că sunt procurori cu experiență și independenți de politic? Păi politicul luptă cu corupția? Rușine, habarnistelor de doi bani!

INGRID MOCANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?