EI !

hdhgsdfgg

Au aruncat două bombe atomice asupra Japoniei, au ars mii de oameni care suferă până astăzi, doar pentru a arăta Uniunii Sovietice de atunci, că au arme nucleare!

 În Vietnam, au ars oameni cu bombe cu napalm, păduri, infrastructura unui întreg stat, nu au lăsat nimic în picioare, au aruncat bombe asupra orașelor și satelor, demontând totul.

 Au distrus Iugoslavia, bombardând chiar Belgradul, aruncând bombe asupra caselor, asupra spitalelor, fără să socotească nimic.

 L-au judecat pe Milosevic drept criminal la Haga, cu un proces simulat și l-au ucis, lăsându-i pe Uceka să boteze Kosovo (albanez), pentru că așa le-a plăcut.

 Au destrămat Libia, împreună cu prietenii săi europeni, pentru că nu le-a plăcut Gaddafi!

 Au luptat 6 ani întregi de război civil în Siria, pentru că nu-l plăceau pe Assad și i-au enervat baza navală rusă din Siria, iar Assad era foarte pro-rus.

 Au invadat Irakul, aparent pentru a găsi arme nucleare, iar Afganistanul, aparent pentru a-l găsi pe fostul iubit Bin Laden și au distrus ambele țări bombardând fără discernământ orașe și sate, distrugând totul, trimițând rachete de croazieră la Bagdad de pe iahturile lor în adăposturi, ucigând femei și copii. Cine poate uita noaptea aceea?

 Vorbesc despre democrație?

 Ei, care au construit cel mai diabolic centru de tortură fizică și mentală din Guantanamo?

 Ei, care l-au spânzurat pe Hussein fără proces, care acum câțiva ani a fost cel mai bun prieten și aliat al lor?

Ei. care au creat ISIS și talibanii cu războaiele și politicile lor?

 Ei, care l-au răsturnat pe Salvador Allende în Chile, în cea mai sângeroasă lovitură de stat, un președinte ales democratic, asasinându-l în palatul prezidențial, punând la cale cea mai aprigă dictatură a lui Pinochet?

 Și tot ei, care atunci când a căzut Zidul Berlinului, au promis Rusiei că NATO nu se va extinde nici măcar un centimetru și au ajuns la ea în interiorul Rusiei, în ciuda promisiunilor și acordurilor semnate?

 Vorbesc despre democrație, pace și crime de război în Rusia?

 Au umplut toată Europa cu rachete americane și cu rachete de croazieră care înconjoară Rusia, ceea ce deranjează. Nu au păstrat niciunul dintre termenii acordului de la Minsk, în timp ce Rusia i-a păstrat pe toți.

 O șleahtă de ipocriți. Chiar și pe Hitler, cu propriile lor multinaționale l-au finanțat și l-au făcut o fiară. Deci doar Ucraina lipsea din puzzle, pentru a finaliza bucla NATO în jurul Rusiei pentru a o îneca.

 Din 2009, Putin avertizează că Ucraina este o linie roșie.

 În 2014, odată cu lovitura pe care au instigat-o, l-au înlăturat pe Ianukovici, președintele ales, folosind batalioane naziste și fasciste pentru a măcelări lumea și au instalat un guvern marionetă pentru a pregăti țara pentru aderarea la NATO și UE, în timp ce știau că este o linie roșie, pentru Rusia.

 Vorbesc despre democrație și invaziile statelor independente?

 Rusia de azi, dacă ar vrea, ar face din toată Ucraina un gazon într-o jumătate de zi. Dar nu. Nu vrea să omoare oameni nevinovați. Ucrainenii și rușii sunt popoare frățești. Și asta este până la urmă tragedia.

 Până în ziua de azi, nu spun adevărul, nenorociții mincinoși.

 Profită de durerea poporului ucrainean, dar și a poporului rus și induc lumea în eroare.

 Da. Rusia are dreptate. Ăsta este adevărul ! Vladimir Putin a avertizat, a strigat, a rugat să nu-i mai strângă lațul de gât. Dar când vine vorba de Criminali, creatori și regizori ai tuturor războaielor de pe pământ, din păcate nu a existat altă cale.

 Rusia nu este nici Irak, nici Siria. Au tachinat-o și acum probabil că Rusia va câștiga supremația Mondială!

  Aceștia sunt mincinoși, farisei ipocriți! Dar întotdeauna binele învinge! Popoarele lumii trebuie să fie independente și suverane, iar Putin pentru asta luptă: pentru libertate, suveranitate și neatârnare! #ForțaPutin!

CODRUTA  CERVA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags