EDITORIALUL DE ASTAZI

hdhdfjj

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru. Este vorba pur și simplu despre trezirea conștiinței de masă , despre conștientizarea că numai uniți putem învinge! Ce înseamnă asta?

Orice partid politic parlamentar care suge cu nesaț din bugetul țării – urmare din banii noștri, deși am ajuns să-i urâm de moarte pe ticăloși – permite mai ales în anii electorale să plătească sau armată de postaci care au menirea să distribuie „masiv”. ” după cum se cere chiar din subtitlu materiale de propagandă „PRO” acel partid, dar și materiale „ANTI” adversarii politici. Armata este mai mare sau mai mică în funcție de câte mari sunt fondurile provenite din banii negri furați din buzunarele noastre.

Așa cum vă tot explic și vă repet până vă va înțelege și cel mai oligofren bețivan care suge pe nerăsuflate un țoi de rachiu la birtul satului pentru ca să nu-i mai tremure „mânurile”, partidul SOS România este un partid atipic, deocamdată necorupt, nepenetrat de „agresorii sexuali” aflați în celelalte partide care dau din coate să vă atragă atenția. SOS România este un fenomen de masă aproape, o stare de spirit în care se împletește credința față de Dumnezeu cu frica față de oamenii satanei, deci ai globalismului, cu frica că li se strică interesele de căpătuială care să funcționeze până acum, dar tot mai mult. multă lume a înțeles în sfârșitul că mai rămân chiar minoritari în viitorul parlamentului ales la toamnă acestea hiene care au distrus de trei decenii România, problema care se pune este de viață sau de moarte.

This CLOACĂ POLITICĂ  nu ar mai trebui nici măcar să poată accesa în viitorul parlament, să nu treacă de pragul electoral pentru ca prin coaliții nesănătoase să mai poată exista măcar ca o opoziție formală. Avem nevoie de aer ca în viitorul parlamentului partidul-fenomen de masă SOS România să aibă o majoritate copleșitoare cu care să formeze viitorul guvernului și să numească și Primul Ministru , ba chiar și șefia celor două camere. Este imperios necesar asta, deoarece într-un singur mandat poporul român trebuie să fie capabil prin oamenii trecuți pe listele parlamentare de Diana Iovanovici – Șoșoacă – majoritatea oamenilor cu studii de Drept, cu probitate morală în primul rând – să poată anula și anihila toate. fărădelegile instituite de guvernări anterioare care ne-au terminat ca popor. Trebuie să reinstaurăm Ordinea și Disciplina CU FORȚA , trebuie să trecem grabnic la pedepsirea exemplară a ticăloșilor care prin tot ce au făcut ne-au vândut și nu-au moartea ca popor aducându-ne la disoluție!

Doar SOS România este capabil să pună punct de vedere tehnic și profesional să înfăptuiască aceste măsuri, doar ei au determinată și curajul să ducă la îndeplinirea acestor visuri care vor deveni realitate, doar ele sunt oameni profesioniști necesari în domeniile cheie care pot asigura sau redresează câte. mai rapidă a stării aproape falimentare în care este țara, doar ei au viziunea de a întoarce în loc de volan ca să nu cădem cu totul în prăpastia care se află la botul mașinii și înspre care suntem conduși acum.

Asta presupune ca în al 12-lea ceas oamenii să se trezească la realitate, să scuture bine capetele de pe umeri și să vadă că acum nu mai există altă alternativă cu niciun alt partid politic decât SOS România , care nu are altă cale decât adoptarea unora. măsuri radicale, invers decât cele ce au fost luate până acum de actuală CLOACĂ POLITICĂ care ne-a adus pierzania.

Este chiar al 12-lea ceas , dacă nu o facem noi, o MAJORITATE   a societății civile, nu se va impune oricum cu forța de viitorii câștigători ai noii împărțiri ale sferelor de influență Rusia precum și China.

Pentru că nu am avut conducători patrioți și cu viziune până acum așa cum a dovedit Ungaria condusă de FIDES și de Viktor Orban - care a știut să se orienteze și să nu țină seama nici de UE, nici de NATO așa cum au făcut slugile noastre conducătoare. - ei sunt astăzi de partea corectă a baricadelor în timp ce nouă nu se dă o ultimă șansă ca să se vadă că nu am fost mereu contra CLOACEI POLITICE   ca popor. – cu alți conducători atunci când puterea trebuie să le dăm – vom fi băgați în mare și vom fi tratați corect dobândindu-ne suveranitatea și recâștigându-ne onoarea pe care am avut-o cândva...

Fac aici o pledoarie la toți „anonimii” care bântuie rețelele de socializare – și ignorând trolii plătiți ca să se manifeste ca în padocul porcilor să scuipe și să înjure o populație timorată și fricoasă – e fac treaba murdară pentru care sunt încă plătiți.

SOS România nu are nici măcar fonduri pentru propria propagandă pe care să o plătească pe televiziunilemainstream care au sarcina să îl izoleze total de publicul simpatizant și votant, iar acest lucru face pe mulți oameni cu o cultură precară să intre inconștient în jocul și intoxicarea Propagandei .care vorbește non stop numai câteva părți pro-globaliste și o mână de oameni care sunt reprezentanții criminalilor! Despre SOS România nimeni nu scoate o vorbă de frică călăilor care acum luptă cu poporul român pe viață și pe moarte. Ori ei, ori noi!

Este momentul când această masă de oameni de bună credință care să deșteptat în ultima vreme – indiferent că se află în vacanță, afară sau în România – să vizioneze clipurile partidului SOS România prin care sunt explicate toate lucrurile ascunse ochiului public, sau care explică situația reală. a faptelor care se petrec și fiecare să facem un gest de minim curaj pe care ni-am înfrânt până acum și să distribuim pe grupurile în care suntem înscriși toate aceste materiale adevărate, fără pic de minciună, pentru ca aceste adevăruri să fie câte mai multe. larg cunoscute de alegători.

Așa vom reuși să determinăm să iasă la vot peste 80% din totalul alegătorilor cu drept de vot, ca să copleșim prin număr orice posibilitate de fraudare a voturilor! Majoritatea citiți, dar nu faceți un minim gest să apăsați pe un buton și să dați și altora să vadă și să audă, ca să învingem puterea otrăvitoare a televiziunilor mainstream.

Este momentul UNIRII ! Este momentul solidarității întru salvarea neamului românesc. Lăsați la o parte orgoliile prin care vă considerați intelectuali fără pereche, pentru că niște minți chiar luminate ar acționa în slujba neamului românesc.

Rupeți-vă odată din această echipă și letargie în care v-ați cufundat! Fiți fiecare din voi un agent de influență care să determine o majoritate copleșitoare să vină să voteze la toamnă pe Diana Iovanovici Șoșoacă Președinte al României , iar partidul SOS România poate fi forța conducătoare a viitorului parlament!

Trăim sau murim! Aceasta este singura alternativa care depinde numai de noi!

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36