ECLIPSATOAREA

picture

De cîțiva ani, la Sibiu a apărut un super-erou cu puteri neobișnuite, a la Wonder Woman, Supergirl ori Black Widow: Eclipsatoarea. Ea nu prinde tîlhari și criminali. Ea doar eclipsează. În timpul zilei, trece drept o profesoară obișnuită de liceu și soție provincială de președinte de stat. Dar seara, adesea îmbracă straie neobișnuite, trage o mască de fard și se pune pe eclipsat femei puternice ale lumii, în admirația presei.

poza

Am aflat mai ieri, bunăoară, de la Pro TV, că Melania Trump a fost eclipsată la Londra de către Carmen Iohannis, la aniversarea NATO. Și că eclipsatoarea a atras, de fapt, privirile tuturor celor prezenți la recepția Reginei Elizabeta a Marii Britanii.
Așa-i trebuie madamei Trump, dacă nu se învață minte: noi știm că a mai fost eclipsată o dată, în septembrie 2017, în aplauzele presei. Și încă o dată în septembrie anul acesta. Femeia asta chiar nu știe cînd să se retragă de pe cîmpul de luptă.
În martie 2015, aflam că Prima Doamnă a eclipsat-o pe principesa Margareta și întreaga Casă Regală, de fapt, la un dineu roial de la Castelul Peleș.


Bogdan Tiberiu Iacob

poza
 CITESTE: Noaptea ca hoţii, cu vălul pe cap, Carmen Iohannis a fost audiată la Parchet

 

Tags

Featured