E TIMPUL SA FACEM DREPTATE!

picture

     Unele dintre răspunsuri pe care le așteaptă dl. Dragnea, le putem afla marți,când îl așteptăm pe dl Isărescu la Comisia Economică a Senatului. Dar dincolo de explicații, deputații pot face ceva concret și rapid sa curme suferințele a milioane de romani: Săptămâna viitoare e în mâna dlui presedinte al Camerei Deputaților sa se voteze legile impotriva camatariei și în favoarea debitorilor! Peste patru milioane de familii de români merita o reparație a nedreptăților! 
Cred ca un asa cadou de Crăciun, merita dle Dragnea! Doamne ajută!
DATI SHARE!!!
#vremdreptate,  Daniel Catalin Zamfir

 

             Sursa EVZ.ro

                   Dragnea, ATAC DUR la adresa Băncii Naționale: „Aștept niște răspunsuri”

Liviu Dragnea ia la puricat Banca Națională Română. Șeful PSD a declarat marți, la Parlament, că urmează să se adreseze BNR printr-o scrisoare.

Dragnea a precizat că va trimite Băncii Naționale a României o scrisoare pentru a primi explicații cu privire la nivelul foarte ridicat al inflației.

"E bine să întrebaţi şi Banca Naţională. Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator şi aştept nişte răspunsuri. Aş vrea să văd şi care a fost implicarea BNR în asta pentru că e o chestie foarte serioasă. Trebuie nişte răspunsuri.", a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă este îngrijorat de faptul că România are cea mai mare inflaţie din ultimii ani.

 

Deci, ati inteles! Daca vreau sa plafonam dobânzile, asa cum se intampla in Germania,Franta, Italia, Spania, Portugalia, Belgia, Grecia și altele, BNR zice ca nu mai ajungem la moneda euro! Asa cevaaaa...

Îl așteptăm marți pe dl Isărescu la Senat, sa o explice și pe asta.
#vremdreptate  Daniel Catalin Zamfir

 

              Avertisment dur. Legea care scoate România din Europa. Riscăm să ratăm tot

    [O lege promovată de un deputat foarte cunoscut face furore în România. Dacă pentru clienții cu probleme ai băncilor această lege și altele ca ea sună bine, pentru România s-ar putea să însemne un obstacol în adoptarea monedei europene, conform planului.]...

Sursa Capital, sâmbătă, 15 decembrie 2018

 

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?