„E MULT FAKE”

jdjhdhdh

Probabil l-ați văzut azi, în direct la Antena 3, pe Alex Braga, românul ce locuiește la etajul 18 într-un bloc din Kiev, care pur și simplu i-a lăsat mască pe cei prezenți în studio, spunându-le că el nu are de ce să plece de acolo, fiindcă... nu se prea întâmplă nimic.

Deși cei din studio trăgeau de "românul din Kiev" să bage groaza în noi cu relatări apocaliptice din "infern", bărbatul era foarte calm, liniştit, spunând că în Kiev nu se întâmplă nimic și că e mult fake și exagerare, că nu e motiv de panică pentru populație și că el nu vede motive să plece de acolo, poate doar când rușii au ce mânca și combustibil, ca să poată ajunge în capitala ucraineană, glumea el...

Mai mult, subliniază românul, imaginile date la TV recent, cu cetățenii care se bulucesc în tren, de fapt sunt mai vechi, din zilele dinainte de atacul Rusiei, el locuind chiar lângă gară, văzând ce se întâmplă, unde acum e liniște.

Dezamăgire mare în studio. Mai bine nu-l întrebau pe ăsta...

Încercând să-l ia pe altă parte, în legătură cu blocurile bombardate în alte localități, Alex Braga, românul din Kiev, calm, le spune că acolo, de fapt, erau ascunși militari ucraineni, care trăgeau asupra rușilor, motiv pentru care au fost bombardate. Este mult fake, continuă românul din Kiev...

Ucrainenii vopsesc tancurile cu Z să pară că sunt rusești; în Ucraina se pot urmări prin "telegram" știrile de la ruși, de la americani și de la ucraineni, din care acest om trage concluzii.

În Kiev, spune și susține că - cel puțin până acum - nu are de ce să se teamă, deși cei din studio încercau să-i pună "infernul" în gură, el spunând chiar că s-a plimbat prin oraș, pentru că sirenele sunt mai mult de complezență. Bineînțeles, materialul video a fost șters complet, fiind singurul material care nu mai apare niciunde, dar eu am văzut emisiunea în direct, la fel ca și alții, care au mai scris pe Facebook.

Poate că și acest material al meu va fi șters, dar eu și ceilalți, care am urmărit emisiunea, știm ce am văzut și ce am auzit. Nu contest războiul, dar nici nu poți să vii cu o propagandă mincinoasă pentru a aduce pacea în lume.

(vezi mai jos video)

MIRCEA IVANOF

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags