DUPA PLATA SI RASPLATA

jkjustgv

Am mai spus-o și o s-o mai spun până ce jivinele cu ajutorul cărora a fost posibilă atâția ani intoxicarea ordinară a populației de către securiștii și nomenclaturiștii fostului PCR își vor face seppuku, vor fi stigmatizați și vânați de societate pentru a fi scuipați pe stradă ca torționari mercenari plătiți foarte bine să facă rău poporului din care provin dintr-o neatenție a lui Dumnezeu.

La Iași am făcut o Listă bine documentată și bine reprezentată de mai toți găozarii băsiști vreme de zece ani, care au trecut lin și cu nonșalanța unor târâtoare pragul Cotrocenilor, după Johannis.

Pentru publicul larg și naiv care consumă Presă online, video, sau – mai rar – presă scrisă, atrag atenția că lista e foarte lungă, ea este consistentă chiar dacă înșiruim publicații cotidiane, canale TV de nișă, sau pui locali ale unor televiziuni centrale otrăvite.

Întregi redacții au fost oblgate poate să se alinieze corului de croncănitoare care laudă în subliminal comunismul și securismul în numele Anticorupției ai căror promotori și nelegiuiți, chiar ei sunt.

Am promis unor nestimabili corifei ai tastaturilor și ai otrîăvii revărsate din toți porii încă de acum cinsprezece ani că VA VENI VREMEA  când VOR PLĂTI pentru otrava lor inoculată zilnic, pentru faptul că au lucrat meticulos și asiduu la intoxicarea și îmbolnăvirea populației prezentând denaturat faptele și ascunzând lumii pe adevărații ticăloși prin intermediul cărora erau finanțați abundent să susțină Sistemul Crimei și pe exponenții acesteia.

Am să reiterez aici doar găștile de otrepe aciuite sub numele de Ziarul de Iași, Bună Ziua Iași, TELEM, DIGI 14 Iasi, Iași TV Life, și droaia de situri puite de năpârci.

Am pus pe Listă la loc fruntaș numele unor jigdii pe care de-a lungul vremii le-am stuchit public între ochi pentru mârșăviile lor, ca: Aurel Dobașu, Glorin Ghețău, Călin Ciobotari, Georgeta Condur, Alexandru Lăzescu cu tot neamul lui israelit, familia Asimionesei cu pleiada lor de scribi care emit la comandă știri și reportaje ce devin arme politice contra unor politicieni jalnici locali din tabere adverse,  Lucian Dârdală etc.

Le-am promis că mă voi ține de capul lor. Le-am promis că nu-i voi lăsa în pace și că la Iași nu vor avea viață liniștită cu mine și cu alții ca mine DUPĂ ce Sistemul care i-a crescut, întreținut și îngrășat va da faliment! Pentru că... n-așa? ORICE Sistem apune într-o zi. Avem date și informații cu iz penal despre găozarii listați și nu vom ezita să le folosim atunci când va veni momentul.

Nu poți să îți alegi o meserie nobilă prin esența ei și să o transformi voit pentru interesul tău personal și a găștii care te plătește ca tu să minți în față sute de mii de cetățeni, să denaturezi faptele, iar pe altele să le ascunzi prin omisiune,

Puterea voastră aproape că nu mai există. Voi credeți că mai sunt mulți proști care să pună botul și să vă înghită pe nemestecate gulgutele otrăvite.... Aparent mai scrieți, mai mâncați rahat românesc pe sticlă ținând partea dușmanilor României! Poporul însă s-a trezit! Am reușit să-l trezim și nu mai este mult până vă va vâna, cerându-vă daune.

Dacă nu vă temeți, sunteți proști. Orice plată are și răsplată.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags