DUPA ALEGERI, ACEST GUVERN VA TREBUI JUDECAT SI EXECUTAT! SILIT!

sdhfg

Acum cred că o majoritate suficient de mare din populația României își dă în sfârșit seama că a fost PROASTĂ și s-a lăsat manipulată de propaganda securistă săsească a lui Helvig&Johannis și a dat votul unor nemernici care și-au adus la putere și pe alții la fel ca ei, ca tâlhăriile făcute să se piardă în mulțime.

Doar securitatea săsească (SS) a făcut posibil puciul parlamentar prin care Sistemul a eliminat de la guvernare un guvern LEGITIM, dar condus de un om corupt de Putere și care a făcut jocul SS. Românilor le este greu azi să recunoască că toate nenorocirile și blestemățiile abătute asupra lor, s-au făcut exact din vina lor, pentru că au degenerat ca nație și azi trăiesc cu mult mai mulți idioți cu diplomă, dar fără școală sau o brumă de cultură care să-i determine să deschidă ochii și să vadă – dar mai ales să înțeleagă cu creierele lor minuscule – că sunt manipulați chiar grosolan ca să-și distrugă propria țară. Cel puțin brutele necalificate, care slugăresc prin Europa în țările colonizatoare, au devenit o turmă de vite de muncă cărora li s-a dat intenționat dreptul la vot și s-a contat pe îndobitocirea lor, fiind convertite împotriva propriilor părinți și frați rămași în România.

Ce a dovedit Partidul Național Liberal urcat de Johannis pe fereastra din spate a Palatului Victoria? A dovedit că sunt un partid al scursurilor, un partid al jegurilor umane, o pleavă a societății ajunse în politică prin partidul Javrei Ceacâre Băsescu, un ins pe care orice popor din lume l-ar fi lapidat de multă vreme!

Toți tâlharii, toți golanii, toți inculții, toți turnătorii, delapidatorii, toate hienele care s-au pus pe furat la adăpostul lui Băsescu, se regăsesc astăzi în PNL, ba mai mult, numărul lor i-a copleșit pe foștii liberali cât de cât sănătoși cu capul, cu bun simț și cândva o elită și i-au convertit până i-au transformat pentru credibilitate, în ticăloși mult mai mari decât cei veniți din Import.

Liberalii, în frunte cu guvernele Orban – numite obsesiv de Gauleiterul nazist al Românii – au arătat tuturor românilor că ura și veninul scuipate în orice apariție publică contra PSD-ului ce reprezenta de fapt o MAJORITATE a românilor, nu sunt vorbe scuipate din dorința doar de a atrage atenția, ci sunt crezuri adevărate de a face rău cu orice preț poporului român care a îndrăznit să nu-i voteze niciodată pe ei, ci pe CIUMA ROȘIE, pe care au ținut-o la guvernare.

Aici trebuie făcută o remarcă: PSD nu a făcut niciodată în timpul cât a fost la guvernare atâta bine imediat românilor, ca în acești trei ani cât a fost la guvernare conduși de Liviu Dragnea și echipa lui, care prin măsurile luate, au umilit pur și simplu orice altă guvernare anterioară, indiferent de partidul ce a fost la putere.

De aproape 8 -10 luni de când au preluat în forță prin puci parlamentar, cu ajutorul leprelor securiste aciuite prin toate partidele – în frunte cu jigodia Victor Ponta – liberalii au dovedit cu vârf și îndesat că sunt incompetenți, că sunt inepți, că sunt ticăloși, că sunt trădători de neam și de țară. ACEȘTI LIBERALI, exclud din această caracterizare pe toți aceia care au fost în PNL până în 2013 – dintre care mulți existenți și azi –au făcut o altfel de politică ce a fost aproape de doctrina brătienilor.

În primele două luni când s-au văzut la guvernare, au fost pur și simplu SPERIAȚI de faptul că au fost aduși de Johannis cu forța la guvernare și habar nu aveau de lucruri elementare în ce privește actul guvernării, iar comportamentul lor de bluf și cacialma cu cărțile pe față, a fost văzut și de cei mai tembeli oameni trăitori în România, incluzând aiici și pe #hașltag.

Un idiot funcțional precum Câțu, pus la Finanțe, a făcut la trei luni de la venirea la putere, datorii de 20 de miliarde de euro fără ca cineva – inclusiv Curtea de Conturi sau DNA – să poată preciza ce s-a făcut cu acești bani.

Au fost anulate forțat TOATE PROGRAMELE  și inițiativele PSD care erau în derulare, care își dovediseră eficacitatea și care au făcut ca motorul economiei să funcționeze în sfârșit fără sincope, au anulat Programe esențiale pentru agricultură, cum ar fi irigațiile, demarate cu finanțare a statului român, programul tomatelor, a creșterii animalelor, cu sprijin substanțial dat fermierilor; liberalii au distrus imediat și pe față Programul de subvenționare prin ricoșeu a Turismului intern, prin acordare de vauchere de vacanță bugetarilor, au stopat în momentul demarării lucrărilor Programul de autostrăzi - motivând că nu se execută cu bani de la UE - unde ei au promis că dacă vin la putere vor jefui alături de stăpânii din Bruxelles banii din autostrăzi.

Liberalii au urât pe miniștrii competenți din cabinetul Dăncilă – respectiv pe Orlando Teodorovici, Olguța Vasilescu, Petru Daea, Răzvan Cuc, oameni puși și selecționați de Liviu Dragnea pe criterii de competență, dar care erau în conflict de interese cu nulități trădătoare gen Ciolacu, Stănescu, Grindeanu, Tudose, etc

Azi se observă că singura politică liberală dovedită și pusă în practică a fost DISTRUGEREA  a tot ce a făcut bine și a mers în guvernarea PSD cu oamenii fideli lui Dragnea și jaful tâlhăresc la drumul mare practicat de toți membrii cabinetului Orban și de ciracii acestora, răspândiți prin toate cotloanele ministerelor și instituțiilor, „pentru depesedizare”...

Javrele turbate devenite hiene și șacali, au jefuit atât de mult în 9 luni bugetul României, încât acum invocă pe nedrept explodarea pandemiei și alocarea unor sume imense, dar netransparente, combaterii Sarscov 2. Manipulează pe față în înțelegere tacită cu alte guverne europene cifrele reale de îmbolnăviri și decese cu Covid 19, pentru că împreună au un plan comun de jefuire a fondurilor europene pe care tot popoarele Europei le vor suporta la comun.

Acest guvern NU a avut și NU va avea niciodată o credibilitate în fața cetățenilor români, pentru că jaful pe față practicat și minciunile puerile transmise zilnic de Presa cumpărată cu bani prăduiți din Buget, fac parte din Programul Național de Manipulare. De asta românii îi sfidează și merg la mare și la munte, de asta fac tot felul de evenimente și nu țin cont ostentativ de măsurile impuse de guvern, tocmai ca să le arate că vorbele lor NU valorează nimic pentru acest popor!

Nu românii i-au ales și i-au legitimat să guverneze Țara, o fac prin forță, puși acolo cu mâna murdară a lui Johannis, Merkel, Macron, UE, SUA, CIA... Românii știu asta și boicotează cum poate fiecare, chiar cu riscul propriei vieți. Nu știu ce vor vota, câți vor vota și mai ales cât de mult vor fi furate și trucate alegerile, deja blatul impus de Sistem prin Ciolacu și jiegodiile lui securiste, se vede din cer, iar dacă nu va mai fi nicio speranță, România se va transforma într-o mare mămăligă cu făină de explozibil care va bubui în fața tuturor, că românul e acel animal fricos ca iepurele, care într-o zi atacă și omoară ursul.

După alegeri toate aceste jigodii care s-au urcat cu forța pe gâtul nostru vor trebui să plătească dur umilința noastră! O știre de ultimă oră ne aduce la cunoștință ÎNAINTE DE ALEGERI că Agenția internațională FINCH – agenție de rating financiar – în cârdășie cu guvernarea Orban, ne amenință ca țară că dacă se vor mări pensiile cu 14 % (cât „poate” Câțu să arunce sub masă la căței), atunci, PIB-ul României scade cu 14 puncte, iar dacă ar fi cu 40% așla cum prevede Legea adoptată de parlament și promulgată la inițiativa PSD de Gauleiterul Johannis, atunci și PIB-ul scade cu 40 de puncte!

Sunt vădite cârdășiile, sunt evidente mârșăviile și trădările și de aceea românii nu au altă soluție decât să voteze în masă pe aceia care au dovedit că ȘTIU ce să facă, cum să facă, pentru ca și lor să le crească nivelul de trai aproape ca și cel al popoarelor Europei, că doar pentru asta a fost ucis mișelește Ceaușescu de către jegurile securiste și nomenclaturiste, „ca să trăim ca afară”! Prosteala s-a terminat, „ca afară” trăiesc numai hoții și tâlharii, lumea săracă merge afară doar să slujească și să salahorească pe coloniști.

Indiferent care va fi rezultatul votului, guvernul Orban în frunte cu Johannis, este direct răspunzător și trebuie executat silit, fără milă!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags