DUDA LUI ANDRZEJ DUDA

HFDHGDGG

Curat neomarxism, coane Fănică!

Cică rușii șantajează „țările neprietene” nu numai cu livrarea hidrocarburilor și a altor resurse energetice, ci și cu vânzarea de produse alimentare (?!) Cu alte cuvinte, rușii sunt niște oameni răi, pentru că își fac propria politică comercială, în condițiile în care ei sunt, de fapt, în război economic cu toată lumea occidentală și direct cu Ucraina. După cum sună propaganda, aproape că e de porc - în accepțiunea propagandei - că rusnacul nu mai vrea să facă export de produse alimentare către Europa, în condițiile în care Europa și-a propus să îl boicoteze și să îl sancționeze economic. Adică noi vă „(m)utem”, dar voi dați-ne ce ne trebuie în continuare,  că altfel, sunteți ai dracu'.

Și m-a dat pe spate și Președintele Poloniei, care, la Kiev, zicea senin că a găsit soluția ajutorului pentru Ucraina. Zice Duda că Norvegia e musai să împartă profitul rezultat din exploatarea de către companiile energetice norvegiene a gazelor și hidrocarburilor, că oricum ăia fac profituri uriașe datorită războiului !? Tare, sau cum? Cu alte cuvinte, vecinu’, care are butic pe stradă, ar trebui să împartă profitul, că oricum ceilalți cumpără de la el, pentru că s-a închis Mega din cartier și face bani mai mulți.

Comunismul pare apă de flori, pe lângă ce gândesc ăștia din Europa în aceste zile. Nici nu contează că vecinu’ cu buticul - în cazul nostru Norvegia - e proprietarul resurselor, e proprietarul utilajelor și muncește de îi sar capacele. Să împartă profitul, că vecinul n-are, că s-a gândit el să se pună în bețe cu o altă rudă, deși știa că ăla o să-l „(m)ută”. Acum, după ce l-a paradit ruda mai zdravănă, să îi plătească ăla cu buticul spitalizarea și nota de plată de la doctor și tratamentele. De ce? Că are de unde chiaburul și mai dă-l dracu’ de avar, că nu îi mai ajunge! Nici măcar nu vrea să dea pe caiet!

Aici, Președintele Poloniei a mers fix pe zicala tovărășească: „Ce-i al meu e al meu, ce-i al tău e al nostru!” Altfel, ții cu rușii, bă, norvegianule! Ești Loki!

GOGU ORLANDO

Video

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

JIGODIILOR !

Ne-ați momit si chemat la oraș, ne-ați spus ca trebuie sa apreciem confortul... tehnologia... acum ne spuneți ca trebuie sa reducem confortul, ca suntem prea mulți... eram 23 mil in 1989... si aveam loc toți... azi nu suntem nici 16 mil, dar suntem în plus...