DOSARUL REVOLUTIEI – UN CASPAS CU SOSCHES, SOSCHESAT ÎN JANTICOTILODEN!

jfhdghhh

Ca ultimă speranță și efort ca să crească măcar cu un micron în ochii populației trezite din pumni, Statul Paralel și Echidistant față de Democrație, a mai scos din mânecă o carte boțită și slinoasă de jeg, rătăcită în mâneca sacoului împuțit de la atâta transpirație.

Ca să vezi, era un decar de caro, iar cu cartea asta jegurile prăduitoare de trei decenii, vor să „se scoată” chiar la potou și să câștige cursa, după ce până acum au stat bine mersi în pluton. Bree! L-au resuscitat înainte de a trece în raiul lui „Boje Moi” pe Ion Iliescu... „pe el, pe mama lui și pe a lui Gelu Voican Voiculescu”!

Pentru cei care înțeleg puțin dedesupturile, moșmanda asta este venită pe filiera globalistă, adică a acelora care au fost principalii artizani ai „revoluției” din România, unde au profitat din plin de nebunul lor cu coroană de mărgăritar – Mihail Gorbaciov. Așa se explică azi de către aceia care sunt în stare să lege și să pună cap la cap evenimentele ce ne-au terminat pe noi, ca popor. Și Javra CeacârăBăsescu -  a fost tot parte a acestei oști a lui domnu Dracu!

Despre Ion Iliescu, am următoarea părere: el era recrutat de mult, din studenție, de către KGB, a fost ținut în conservă de carne de pork vreme de aproape 4 decenii, ca să fie scos din cutie la momentul favorabil rușilor. A fost un pion negru pe tabla de șah și pus să joace rolul de nebun, dându-i câmp liber pe liniile din diagonală. Nu cred că Iliescu știa ceva în 89 de Deep State -îl confunda cu „serviciile” - de acțiunile globalismului, care se construia atunci cărămidă cu cărămidă, în Baze de producție, ascunse vederii publice. Nu știa el prea multe nici de pastorul Laszlo Tokes, evident, omul din vitrina lui Soros... Ba, nici majoritatea masei de ofițeri ai Securității generalului Iulian Vlad, nu avea habar de viitorul Grup de la Davos, de jocurile de culise ce se făceau pe șest de miliardarii ovrei Soros, Rotschild, Rokeffeler, etc. Bil Gates era doar un tânăr student poate, care plătea 100 de dolari ca să se descarce... Așa că aceste puteri care încă stăteau ascunse și acționau latent, s-au folosit de Ion Iliescu ca de un om considerat inteligent, fost înfocat comunist format la Școala tovărășească Lomonosov și fidel URSS, cu tot ce însemna sovietic, în lumea slavă. Pe el nu-l interesa altceva decât să poată el să-i arate lui Ceaușescu și românilor cum trebuie să fie condusă România, cu oameni care să trăiască decent și să construiască comunismul cu față umană, așa, ca tovarășul Gorbaciov. Dar nea Ion nu știa nici cu spatele că „tovarășul Gorbaciov” este la rândul său o sculă a globalismului - folosit drept rangă pentru a forța deschiderea ușii URSS - și crearea curentului necesar ca să cadă acolo tablourile și țoalele de pe pereți...

Așa că, nea Ion a fost uns de noul Sistem - încet dar sigur - noul Președinte „ales” de prostimea spălată bine cu Dero pe creier, ca să aibă senzația că a salvat țara de la împărțirea ei la unguri...

Ăsta a fost, dar tot ăsta a rămas nea Ion Iliescu. Tot sistemul i-a livrat și i-a lipit lângă el și pe cei mai importanți „revoluționari” de profesie, precum Voican Voiculescu, Petre Roman, Silviu Brucan, generalul Stănculescu și mulți alți israeliți...

Poate că la un moment dat nea Ion și-a dat seama că nu tovarășii ruși sunt cei puternici care fac jocurile, ci exact „tovarășii americani”, iar când „indicățiile” primite au fost să ne cerem pe oliță la NATO și mai apoi la UE, nea Ion a pactizat cu colonialiștii.

Dar culmea culmilor tupeului avut de colonialiști pretutindeni în lume, a fost să joace cartea inocenței și a democrației. Ei au ajuns întotdeauna să transforme în interesul lor pe oamenii marionetă de care s-au folosit la premiera piesei, în ținte vinovate apoi de toate relele care s-au întâmplat că a ieșit exact pe dos de cum s-a sperat.

Prin urmare, acum, când globalismul și globaliștii sunt demascați și blamați de majoritatea plebei mondiale, este nevoie de ținte-bombă care să fie detonate imediat, pentru a abate atenția prostimii care s-a deșteptat deja prea tare și de a mai da o porție suculentă de rahat maro Propagandei mondiale globaliste, ca să mai poată întreține atenția trează pentru niște ipotetici oameni din rândul populației, ocupate astăzi încă să se distreze, să se înveselească, că se simt datori după doi ani cât au fost ținuți ca proștii în cușcă legați în lanț, de frica microbului turbării, care oricum vine de la vulpi.

Prin urmare, stimați tovarăși și prieteni – dragă caporal Ciucă – toată mascarada cu Ion Iliescu și cu resuscitarea dosarului „Revoluției” cu „cine a tras în noi 15-22” nu e decât o beșină cu care se umflă balonul ce va fi înțepat la nevoie ca să împrăștie un aer puturos...

GABRIAL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?