DOI VERI CU STEA ÎN FRUNTE SI PE UMAR

MFJGFHH

Tatăl lui Omar Hayssam este frate cu tatăl lui Raed Arafat! Când au fugit din Iordania in Romania, tatăl lui Arafat, Ferzat Hayssam (fost sef al serviciilor secrete iordaniene, dat afara din Intelligence si considerat „persoana non-grata” in Iordania si Palestina) i-a făcut rost de un pașaport fals, schimbându-i numele, in Arafat! Pe numele lui Arafat Raed (nu s-a născut in Siria, si nici Omar nu s-a născut in Siria, ci ulterior si-au luat cetățenia siriana!)

În Palestina si Iordania exista mandat de ARESTARE, imprescriptibil, pe viață, pentru infracțiunea de DEZERTARE din armata!

Domnule Prim-Ministru Câțu,  cereti SRI si SIE sa va dea mapele informative despre istoricul lui Arafat! O vor face cu deosebita plăcere! Domnule Prim-Ministru Câțu, Legea Sigurantei Nationale precum si Legea Combaterii Terorismului INTERZIC ca un individ ce are in familie rude pana la GRADUL IV inclusiv care sunt suspectate sau, si mai grav, CONDAMNATE de către o instanța din România pentru TERORISM INTERNATIONAL, să dețină funcții in STATUL ROMAN!

Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul "Volvo Truck", trei ani de închisoare în dosarul "Foresta Nehoiu", doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani şi patru luni închisoare în dosarul "Manhattan", în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice.

Domnule Câțu, nu repetați greșeala foștilor Prim-Miniștri, care deși au fost informați (cautati mapele informative ale SRI si SIE înregistrate legal la Cabinetul Primului Ministru cu privire la obiectivul Arafat!), in loc sa il demitî din Ministerul Sănătății unde Arafat era secretar de stat, și-au permis sa creeze o structura pe care s-o conducă însuși Arafat in ... MINISTERUL DE INTERNE! Este o încălcare a SIGURANTEI NATIONALE fără precedent in lume! Vă reamintesc ca există si instituția DEMITERII. DEMITETI-L!

 #UnderCoverCitizens

CATALIN BERENGHI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?