„DOAR O VORBA (S-ATI) MAI SPUN!”

fjghfghhjjh

Aș dori să mă opresc puțin asupra unor aspecte despre viață, în speranța că își vor înfrânge greața mulți tineri apăruți pe lume în epoca consumismului capitalist, care are doar un țel în viață: să trăiască „ca afară”, să imite la maximum stilul de viață occidental, dar nu pe acela în care MUNCA dură și plină de sacrificii este motorul societății, ci doar partea cu miliardarii, cu fiii de bani gata care se sparg în fițe și își duc anevoios traiul zilnic în plin sictir, plictisiți de lipsa de idei unde și pe ce ar mai putea ei toca lovelele făcute de câteva generații de înaintași ce au construit imperii financiare.

Să nu credeți că sunt puțini acești imbecili și la noi! Din nefericire, DEGRADAREA  accelerată a societății, a diminuării gradului ei de cultură universală - concomitent cu ale celorlalte societăți din „Lumea Liberă” - au făcut posibilă apariția unor generații de degenerați, de adulți cu minte puțină și aere de mari intelectuali, oameni care cred că stăpânirea mânuirii unui PC este echivalentă cu o superioritate intelectuală ce o dețin ei față de alți semeni. Aceste persoane au astăzi de la 20 până aproape 50 de ani și practic ei sunt aceia care dau tonul la cântec...

Ei sunt politicieni, ei sunt în Parlament, în Administrația Publică, în guvern, în Servicii, ei sunt patroni, CEO, sunt „pătura de mijloc”, dar și majoritatea votanților care determină orientarea politico-economică a țării.

Spre deosebire de generația noastră, a „moșnegăriei” care lor li se pare inutilă pentru că nu sunt altceva decât consumatori din puținul ce l-ar putea lua ei, Noi când eram de vârsta lor aveam un respect deosebit pentru aceia pe care urma să-i înlocuim și căutam să învățăm din zbor lucruri de tot felul pe care să le folosim când vom fi fost în locul părinților. Ce este drept, mintea noastră era una fertilă, ca un ogor mănos pe care s-au făcut la timp toate lucrările pregătitoare, de la arat la recoltat. Este una să ai în cap un creier ca un computer pe care ai instalat 1-2 Sisteme de Operare, căruia i s-au instalat câteva Programe de bază cu care poți apoi să faci tot felul de conexiuni și interacțiuni și alta este să instalezi doar Programe într-un PC fără acele Programe de operare și nu poți să faci decât acțiuni curente, în timp real, fără o prognoză sau fără un orizont de așteptare.

Nu doar România este ajunsă în acest hal, în această stare! Toate țările civilizate ale lumii au fost convertite ușor-ușor, către HAOS!”

Există studii, teorii, există deștepți mondiali care lucrează cu asta, cercetează, dar din nefericire, ritmul de prostire al omenirii este mai accelerat decât rezultatul studiilor.

Eu mi-am format mai de mult o părere proprie în urma multor ore de căutare pe Net, a citirii de mii de articole pe care mi le-am tradus cu ajutorul Google Translater unde nu am știut limba, dar în esență am tras niște concluzii. Așa sunt eu croit. Trebuie să înțeleg dacă se poate tot! Să știu cum trăiesc, de ce, care sunt prognozele, care vor fi consecințele. Abia târziu am conștientizat că am o minte analitică.

Pentru mine această pandemie care s-a transformat într-o nebunie mondială, are totuși o logică și o explicație cât se poate de concretă și materială.

„Șefii lumii” – ca să numesc cumva generic o entitate pe care nu o pot defini concret, dar în mintea mea o pot vag materializa, pot fi orice: de la Dumnezeu Drăguțul – Creatorul Universal – la un conclav de superpotentați de maximum 5 persoane de talia unor Bill Gates, Soros, Rokfeller, etc, ce și-au unit în taină forțele și banii retrași într-un loc de taină și au hotărât că au atâta putere și inteligență, încât ei pot schimba soarta omenirii.

Fără îndoială că pot, deoarece tot ei au putut să acumuleze averi inimaginabile folosindu-se de mintea lor sclipitoare, cu care au manipulat și exploatat mulțimea pusă să le facă averi.

Acest CONCLAV al puternicilor lumii a constatat că omenirea va sucomba singură dacă nu va putea fi controlată și convertită să facă de nevoie, dacă nu face de voie, ceva ca să stopeze distrugerea planetei...

O putere militară care să stăpânească lumea nu este posibilă în niciun caz, indiferent că te numești America (NATO), Rusia sau China. Nu poate exista o putere militară care la un moment dat să poată stăpâni toată planeta. Totuși, omenirea se înmulțește amețitor, populația lumii a devenit în unele zone aproape de nestăpânit, are nevoie de hrană și pentru hrană, atunci când nu mai are alternativă, omul devine fiară și de aici până la a se deda unor acte inumane, nu mai este decât un pas, la un click distanță.

Ceva trebuie făcut pentru micșorarea numărului de indivizi pe planetă. Un război clasic ca cel de Al Doilea Mondial, nu mai este posibil în era atomică. Se întrețin războaie zonale care au de fapt menirea să macine populații, să determine un exod pentru amestecarea lor, a raselor, a religiilor.

Un război prin care să fie decimate nații sau popoare, ca în cazul Germaniei naziste, iar nu mai este posibil în era informației, a televiziunii și a smartphone-urilor.

Crearea unui virus care să atace omul a fost soluția găsită și cea mai convenabilă. Dar nu oricum! Acest virus a fost creat să atace pe cei mai vulnerabili, respectiv pe cei mai în vârstă, mai cuprinși de boli cronice, cu multiple complicații, care sunt și vulnerabilități.

Nu toți indivizii sunt egali ca IMUNITATE! Pot exista desigur tineri de 20, 30, 40 de ani, care au o imunitate mult mai scăzută decât unul de 80 de ani. ASTA NUÎNȚELEG MAJORITATEA ! Atacul virusului este asupra IMUNITĂȚII individuale, nu asupra unei categorii de vârstă! Da, bătrânii sunt cei mai vulnerabili, ei au deja o imunitate scăzută prin bolile cronice acumulate, dar ei nu sunt neapărat o țintă, cu toate că se contează la nivelul cel mai înalt de decizii că ei vor pieri și cu asta se va rări populația devenită ineficientă, deci inutilă...În conceptul celor care au lansat pandemia, chiar și aceia imuni, care nu pier răpuși de virus, sunt buni la ceva: transmit microbul mai departe ignorându-l cu inconștiența lor și el ajunge la aceia de lângă ei, cu o imunitate scăzută, predispuși decesului...

Oricărui guvern îi convine să accepte tacit ca să-și reducă cheltuielile sociale și implicit să-i rămână mai mulți bani pe care să-i toace și să-i bage în buzunarele fără fund pentru ei și acoliții lor!

Este clar că ținta pandemiei a fost paralizarea economiei mondiale și în primul rând a fost introducerea fricii și a panicii în populație, care dintr-o dată s-a văzut închisă în case, fără locurile de muncă ce îi asigura traiul zilnic, fără posibilitatea de a CONSUMA în plăceri și dezmăț, crezând că asta e fericirea!

Cine a pus la cale Pandemia a prevăzut pas cu pas evoluția evenimentelor și a știut că măsurile de izolare nu pot dura mai mult de 1-2 luni, deoarece se blochează economia mondială, schimbul de mărfuri și circulația oamenilor pe glob. Prin urmare, GUVERNELE  vor trebui să aleagă între a sucomba și a accepta situația de fapt, lăsând la un moment dat „să se întâmple ce s-o întâmpla” și conducătorii țărilor lumii să lase în voia sorții să se întâmple lucrurile, adică să se treacă la O SELECȚIE NATURALĂ a omenirii!

Adică, este de acum la latitudinea fiecărui individ să aleagă să ia măsuri individuale de protecție ca să se păzească de contaminare, cu mijloace simple care sunt la îndemâna oricărui om, oricât de idiot ar fi el, de la spălatul des al mâinilor, menținerea igienei corporale, purtatul măștilor de protecție în mod corespunzător, a mănușilor de unică folosință, evitarea mersului în locuri aglomerate neprotejat, tc.

Toți guvernanții ȘTIU și au înțeles un singur lucru: nimeni nu poate să stăpânească o mulțime de oameni cu grade diferite de inteligență nativă, dar ce pot și ce TREBUIE  să facă ei, conducătorii, sunt măsurile ce trebuie stipulate și luate ca să existe un cadru legal, niște dogme care să atragă atenția generală, chiar cu măsuri de pedepsire exemplare, dar nu asupra populației, ci asupra AGENȚILOR ECONOMICI, puși cu riscul falimentării, să-și restrângă unele libertăți care aduc prosperitatea afacerilor.

Când asta se întâmplă pe tot globul pământesc, tu nu ai ce și cum să reproșezi alor tăi că te îngrădesc! În stradă sunt acele popoare care s-au crezut libere și democratice, acele milioane de oameni cărora li se pare că guvernările le taie drepturi pe care ei le credeau iluzoriu că le au... Românii sunt mămăligi, ei sunt lași și cârcotași, sunt fricoși, dar bravează și se comportă ca maimuțele căutând să imite rebeliunea altor nații.

Este drept, că atunci când ai 30-40 de ani, te simți în plină putere, nu te doare nimic, nu suferi de nimic, nu te temi de nimic și nimic nu-ți poate sta în față! Ai copii mici pe care îi ai de crescut și vrei să le asiguri un viitor fericit, să-i pregătești de zbor și imediat cauți și prinzi după două luni în care ai stat sub pat de frică orice idee care ar face viața ta mai ușoară și îți spune că totul este o mare minciună. Ție asta îți convine, asta crezi. Chiar dacă contactezi și tu virusul, este un risc asumat! Meeeeerită! Maximum 3-4% mor de la Covid. Cum adică să nu mergi tu și prietenii tăi la mare, la munte, în Grecia, în vacanțe? Ești tânăr, dacă nu acum, atunci când?

Pe asta se bazează Creatorii pandemiei! Acei „șefi ai lumii” care au hotărât soarta omenirii... Au știut că după panică, lumea, ca să trăiască trebuie să iasă iar din case, la muncă, la distracții. Virusul își va face treaba și va efectua SELECȚIA NATURALĂ. Nimeni dintre noi nu știe ce imunitate are. Nimeni nu știe „cât îl țin puterile”! Și până unde îl apără Dumnezeu. „Dumnezeu dă, dar nu bagă în traistă”!

Nimeni nu spune că dacă ai 30-40 de ani, nu trebuie și nu mai poți să mergi la mare, la munte, la terasă, dar FĂ-O INTELIGENT! Alege-ți cu grijă locul, perioada, timpul unde te duci, nu știi că dacă te contaminezi, imunitatea ta este puternică sau nu. Nu știi dacă în familia ta au toți aceeași imunitate! Pentru o clipă de plăcere iluzorie, poți intra în statisticile urmărite zilnic de Șefii Lumii.

Dar dacă Șefii Lumii sunt niște ființe ale altei lumi, mult mai civilizate, care ne ține sub lupă de câteva milenii, ca pe cobai, ajutându-ne să descoperim și să evoluăm tehnologic, iar acum își dau seama că noi, cobaii lor, suntem pe cale să distrugem planeta și iau măsuri gândite să ne stopeze?

Eu sunt convins că mă situez fix în grila acelora ce au hotărât soarta omenirii și nu cunosc câtă imunitate mai am, așa că atâta vreme cât mă duce capul și pot să iau minime măsuri care să mă protejeze, voi încerca să mă strecor. Cine mă înțelege, bine, cine nu, tot bine! Trăiți cât și cum vă duce capul, eu mai mult nu vă pot ajuta.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?