„DIVERTIS” POLITIC LA „ROMÂNIA 9”!

JFHFGHGGVB

Ieri seară de la ora 17 – la TVR se întunecă deja – în a treia zi de Crăciun, îl dă totuși pe șoricelul păros Cristache, să chițăie de umplutură.

Bre, pe zi ce trece acest ins execrabil ca și caracter care a început viața de „jurnalist” ținând trepiedul și becurile cu halogen operatorilor de teren al unor fătuci anoste de la tembeliziunea lui Gâdea, gen Cătălina Hulubel, dă dovadă de o pură metamorfoză, în raport cu „vremile”... Dar, caracuda Ionuț e „pă invers”, adică se pișă contra curentului majoritar, după cum este finanțat. Este cel mai ticălos exemplar din așa zișii „tineri” jurnaliști fabricați în eprubetă de Goana după Aur din anii 90. Rar mi-a fost dat să văd o jigodie puită mai ticăloasă, mai ipocrită, mai fricoasă, mai lingușitoare, mai pupincuristă, mai alunecoasă, decât acest Ionuț Cristache.

Neavând pe cine să cheme la emisiunea sa devenită Tribună a antiromânismului și patriotismului promovat acum de AUR și alți mulți intelectuali din societatea civilă, de luptătoarea curajoasă Diana Iovanovici Șoșoacă, Mikey Mouse Ionuț Cristache l-a întâlnit probabil la o cafenea pe Tony GrecuexDivertis, liderul unei trupe de umor politic care a făcut cândva furori pe piața românească prin anii 80-90. Tony Grecu este mereu în căutare de PR, că vremurile astea de căcovid fac foame, așa că a răspuns bucuros invitației. Este clar că în lipsa lui, emisiunea de ieri era sortită eșecului, că niciun cirac scuipător de români pe care îi tot aduce Cristache la el în emisiune ca să aibă aprobarea de a continua, nu ar fi fost disponibili de Sf. Ștefan.

Pleiada de fulăi scuipători de români și pupători de bazine maro de genul Ion M Ioniță, Liviu Mihaiu, Robert Turcescu, sau anali bătrâni, precum Ion Cristoiu, Bogdan Ficeac, politicieni eșuați ca Marius Ciolacu, Rareș Bogdan, Dan Barna, Dacian Ciolos, etc erau ieri în plăceri și nu concepeau să-și întrerupă chiolhanul cu șorecuțul păros.

Ce mi-a fost dat să văd și să aud? Păi în primul rând fuga ca de tămâie al rozătoarei de urechi de tot ce înseamnă AUR, sau patrioți precum Diana Șoșoacă. El știe că la prima remarcă laudativă sau aprobatoare la adresa celor de mai sus, emisiunea lui zboară, zboară și angajarea sa la orice videochat din Colentina sau Dămăroaia, iar cariera lui viitoare este pe ducă. Pe ducă va fi oricum, dacă vin la putere prin votul masiv al românilor din țară și din diaspora a formațiunilor politice suveraniste! Toate aceste jigodii din presa scrisă și Tv care s-au compromis și au scuipat ceea ce au lins până la un moment dat, începând de la Latrinele 1,3 și câte mai sunt, ProTv, România Tv – un lupanar de curve masculine și feminine – KanalD, Prima Tv, etc vor schimba cu siguranță azimutul dacă „cineva” de afară le va mai strânge robinetul. Străinătatea va mai pompa bani mulți în 2, maximum 3 canale să verse dejecții la adresa României, dar ceilalți care azi sunt în corul scuipătorilor, vor fi nevoiți să lingă scuipatul de acum! Cristache va chițăi atunci plângăcios cu ochii mici umeziți de frică și de pofta unei fărmăturici de cașcaval, dar vor fi destui motani gata să-și înfigă colții în beregata lui.

Ia să spicuim nițel din emisiunea „festivă” de Crăciun...

„...asta compune dacă vrei și un portret al nostru de țară, pentru că se întâmplă unele lucruri și zici «bă, ca la noi la nimeni», parcă se întâmplă cu dedicație pentru noi, pentru că vorbesc perfect despre natura noastră (...) adică am făcut mare caz că ăia 2000 ai lui AUR la protest, au – câteva sute dintre ei – au pășit înspre... au sărit gardul! (Tony Grecu - „Au rupt o poartă”)... care era deschisă practic și așa, nici aia nu-i lămurită că a venit Parchetul...”

Crstache încearcă să-l provoace pe Tony Grecu la niște afirmații gen bârfe, despre politicieni, despre partide, despre masa de votanți necontrolați de securicii, care oricât de deștepți ar fi ei, nu au cum să controleze o mulțime.

Oameni buni! Avem de a face cu o luptă pe viață și pe moarte între securicii Sistemului-  care au la dispoziție bani negri sau oficiali cu nemiluita - și o masă de intelectuali, anonimi la început, care au crezut și perseverat în a scrie și expune ideile lor pe rețelele de socializare. Ei au devenit fără să-și propună numaidecât asta, fără să-și dorească explicit, au devenit INFLUENSERI, au căpătat o credibilitate și o vizibilitate din ce în ce mai mare printre oameni, dar și din ce în ce mai mulți oameni cu intelect au început să le citească părerile cu care au văzut că sunt de acord, că așa gândesc și ei, doar că nu pot poate exprima atât de bine în cuvinte ceea ce simt. Au înțeles însă că REZONEAZĂ! Dintr-o dată, numărul acelora care se uită la televizor sorbind aberațiile evident plătite de guvernanți, fabricate în laboratoarele Sistemului,  s-a micșorat drastic, iar audiențele jigodiilor din „Media” s-a dus brusc în bot, în cădere liberă! „Analii” politici gen Bogdan Chireac, Marius Pileanu, Bogdan Ficeac, Gelu Vilșan (!), sau Pavel Abraham, Al. Ion Coiță, Alice Drăghici, Ioan Savu, prof. Troncotă, Cosmin Gușe – trompeți ai Regimentului de curve, sau „realizatori” de emisiuni manipulatoare precum Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Ionuț Cristache, Dragos Pătraru,  Sebastian Zachmann, Radu Tudor, Adrian Ursu, etc, deja și-au arătat adevărata față, deja au prezentat lumii jegul de pe cămășile albe.

Cristache este disperat, aproape că scâncește în emisiunea sa, acuzând „influența” rețelelor de socializare asupra masei de oameni, care nu mai stau cu gura căscată la minciunile și exagerările colportate și fabricate de ei! Ratingul este în cădere liberă la toți, lumea s-a deșteptat, discută și schimbă păreri pe rețele de socializare!

Disperarea e mare, cică oamenii se informează de la inși care nu sunt „specialiști”  - vezi Doamne așa ca ei - sau ca cei carte îi plătesc să manipuleze! Sunt ridicoli ca niște preșcolari de grădiniță, totul e „breakimg news”, râd de ei și pruncii care vor fi aflați acum încă în depozitele taților... E mare disperarea, frica zilei de mâine este deja la orizont, pentru multe dintre aceste hiene care au făcut mult rău sufletului românilor în ultimele trei decenii! Munca lor ticăloasă este rodul putred de „fructe” viermănoase crescute în pomii Clasei politice!

De aia se tem, apusul lor este deja la orizont, unii caută fin să se extragă, să se „recicleze”, să se reabiliteze, dar tinichelele legate de coadă vor face gălăgie până la sfârșitul vieții lor. Urăsc Facebook-ul, urăsc rețelele de socializare, urăsc intelectualitatea adevărată, cea anonimă, cea care spune adevărul pe față, care nu poate fi păcălită! Buboiul s-a spart, iar puroiul se revarsă în valuri. De la Cotroceni, de la Palatul Victoria, de la Parlament...

„Cei de pe urmă vor fi cei dintâi!” – și abia acum ei au conștientizat asta...

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?