DIVERSIUNEA METRULUI DE AUTOSTRADA

poza

Mafioții sekuriști ai SS ne-au făcut o surpriză frumoasă, oferindu-ne gratuit un mic spectacol de circ ieftin, produs de un circar acoperit. Bine, nu cred c-a fost chiar gratuit, cred că s-au cheltuit câtva sute de mii de euro din bugetul instituției, da' nu-i problemă, are baltă pește.

Doamne, ce bine ne-am mai râs, a fost delicios! Da' trebuia să ne simţim și noi bine și un cântec vesel să cântăm. Cunoscută fiind inteligența anormală a intelijens'-ului de la Patria Apriori, nu trebuie să ne mai mire simbolistica aleasă și semnificația ritualică, data de 15, ora 15 , timp de 15 minute. Adică numărul fiarei, 666! În numerologie 15 înseamnă 6 (1 + 5 = 6). Cine, știe, cunoaște. Genii, frate, altfel cum poți să le mai spui?

Geniile astea au un simț al umorului ieșit din comun. După ce că timp de 30 de ani au blocat construcția autostrăzilor (ce-i drept, la ordinul "partenerilor și aliaților" externi), acum, cică vor să "impulsioneze construcția de autostrăzi"! Ce-i spunea psihopatul clipicios de la Patria Apriori, caraghiosului slugoi, Ponta? - Dacă dai drumul la autostradă, te bag la pușcărie! 

Și acum au trimis papagalul ăla de "afacerist" să ne abată atenția cu metrul de autostradă. Cei care nu ne-am născut ieri, putem să ne dăm seama că "eroul" ăsta pute a sekurici de la o poștă. Aș risca un pariu că "afacerea" lui este una dintre multele firme a lu' Patria Apriori, ce fac concurență neloială distructivă adevăratelor firme din domeniu.
Sugerez să participe și Vasulică Căcăreț cu trupa lui de 6% mafioți magistrali (sic!) și neapărat trupă de hactori Rebegiți. A, și filozofii culți în cap, reprezentanți de Licheleanu Patapievici și valetul Anei Pauker. A, și să nu uit, neapărat profesorii și studenții de la Litere. Curat murdar, curat alba - neagră, neicusorule!

Albert Toma

Video
Tags

Featured