DIVA AMALIA BELLANTONI - O SCROAFA CARE „TREBE” PROTEJATA!

jdsghfcgh

Păi, nu era ea moț, pe 25 septembrie 2022, la protestul pentru drepturile animalelor? Nu striga ea, în rând cu ceilalți protestatari: „CARNEA: CRIMĂ! LAPTELE: ABUZ!... CARNEA: CRIMĂ! LAPTELE: ABUZ!... CARNEA: CRIMĂ! LAPTELE: ABUZ!”?

Ba, cum să nu... Și nu ni la prezentat dânsa atunci pe purcelul Ocy , cel pe care-l ținea în brațe, cu această frumoasă introducere: „Eu am venit aici să arăt că animalele domestice GEN PORCUL pot fi și pet- uri... eu am venit să demonstrez că acest PORCULEȚ este un pet... este UN CĂȚELUȘ, mă urmărește, îl chem, se numește Ocy, de exemplu, îl chem ca să vină la mine, mănâncă cu noi, doarme lângă pat , dar nu reușește să meargă în pat...”?

Exact asa a spus! Și acum? Parcă-mi sa-nfipt un spin în inimă când, butonând agale, cu mare fereală ca nu cumva să zăbovesc mai mult de un minut pe vreun post TV, exact peste dânsa am dat, cocoțată călare pe un pet -cățeluș, dintr-aceia de 200 de kile, pe care-l pârlea cu paie și apoi îl frecă pe spinare cu sare grunjoasă!!! Aoleu, bietul Ocy , m-am gândit... ce-l așteaptă... că și răposatul pe care-l frecă viguros cu sare o fi fost la vremea lui un cățeluș, un pet, un animat de companie pentru doamna Bellantoni și uite ce-a ajuns...

Într-un alt film, și tot cu un purcel-cățeluș în brațe, doamna Bellantoni era de-a dreptul revoltată și rostea patetic:

„Vreți să închideți fermele? Vreți să omorâți animalele astea? Suflețelele astea, așa, că sunt mai curate și mai drăguțe decât voi? Pe ei vreți să-i omorâți, pe iubiții ăștia groh! groh! groh! Să vă văd cum vă descurcați cu scroafele, mamele de nații, scroafele noastre!”

Ei, mi-am spus... se vede treaba că so fi descurcat dânsa cât-de-cât cu mama-scroafă, din moment ce „suflețelul” groh-groh! a fost doborât până la urmă. Așa că, eu zic să ascultăm acum ce frumos explică doamna Bellantoni , pentru o inteligentă emisiune de știri de la ROMÂNIA TV, crima care tocmai sa consumat, pe 26 decembrie 2022:

„Ce poate fi mai bun decât un șorici proaspăt, tradițional, natural (!!!, n.n.) de la un porc făcut acuma în casă (!!!, n.n.), în familie, în gospodăria românului autentic, da? Acuma suntem la varianta (!!!, n.n.) de afumare a porcului, adică practic asta este cea mai importantă mișcare (!!!, n.n.) și cea mai dificilă pentru ca treb’e să ai, dom’le, trebuie să respecți tradiția, nu este chiar așa de ușor, și totuși în cele din urmă am reușit, nu este o procedură ușoară, dar uite că se poate, cu puțină bunăvoință a fi român se reușește întotdeauna (!!!, n.n.). Păi, ce să spunem? Meseria de țăran se învață, dom’ne... sub îndrumarea domnului părinte (!!!, n.n.)... dar porcul ăsta-i natural, CRESCUT CU MÂINILE MELE (!!!, nn)... sunt producător local!!!”

Vai de mine, auzi! Crescut cu mâinile ei! Și încotoșmănat în paie, arzând și frecat cu sare, tot cu mâinile ei! Purceluși din lumea-ntreagă, să nu crezi în dezmierdările Amaliei!

De fapt, eu cred și soțul doamnei ar trebui să fie mai atent la nuanțe... și prima oară când spune „suflețel” și caută să-l dea cu sare pe burtă, să fugă câte îl țin picioarele!!!

LUMINITA ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?