DIFERENTA

hbdhdhjjh

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Cel puțin în America moșul paradit Joe Biden se strofocă de ceasul morții să strige cu ultimele puteri pe care le mai are că el va câștiga alegerile cu Donald Tump opozant, că el este UNICUL   capabil să învingă  pe republicani, că el este în vitrina cu maimuțe, nu Obama sau muierea lui, că nici Camila americană nu-l poate înlocui... În antiteză Trump îl lasă să se ungă singur cu rahat moale ca pe țâncii cărora le curge muci din nas și nici nu se mai obosește să convingă lumea cu teoriile sau doctrinele sale pe care urmează să le aplice după ce va reveni la Casa Albă. Nici nu are rost. Lumea toată a înțeles în sfârșit DIFERENȚA, a înțeles că de fapt bătălia electorală nu este una dintre două partide cu doctrine diferite, dintre doi oameni care se consideră fiecare în parte câte un titan al națiunii sale... Bătălia care se dă astăzi și electoral în toată lumea  civilizată este una între două sisteme, din care unul propune VIAȚA,  urmând calea religiilor fiecărui popor, al fiecărei credințe, în antiteză cu MOARTEA  lentă sau accelerată a omenirii care merge spre dezmăț și autodistrugere pe calea diavolimii satanice impuse de globalism și globalizare!

Aceasta este DIFERENȚA! Aceasta este de fapt bătălia pe cale de alegeri pașnice, ca o ultimă fațetă a unei democrații mimate.

Globaliștii „au înțeles că noi am înțeles” majoritatea, acest lucru, că omenirea a primit Lumina dătătoare de viață și că acum miliarde de oameni care mai vor să trăiască au pornit un tăvălug imens care mătură totul în cale, mai ales strivind cu acest tăvălug tot ce este și ține de globalism!

Mă uit și la circul care se petrece acum în gubernia noastră românească și văd cu multă silă cât de înfricoșați țin cu dinții să piară aceste otrepe care timp de peste trei decenii nu au făcut altceva decât să fie niște vârfuri de lance ale diavolilor împielițați ce s-au folosit de inocența și prostia unui popor îndobitocit de propaganda comunistă pe care a schimbat-o brusc cu cea globalistă, care a speculat diabolic toate defectele date de Dumnezeu omului la Facerea Lumii.

Ceea ce vedeți voi acum la Tv și pe internet este o zbatere imensă a Împuțiților care se  îneacă la mal la un metru de acesta și caută cu disperare o rădăcină, o creangă, un pai dacă există, să se prindă și să se salveze.

Apar din găuri de șarpe tot felul de lighioane mai mult sau mai (îm)puțin cunoscute din politică sau din viața  publică care se anunță drept candidați cu pretenții la Palatul Cotroceni, tot felul de inepți agramați și idioți congenitali care cu bani negri s-au impus pe listele unor partide mari sau mici, cunoscute sau necunoscute, de toate extremele și direcțiile posibile, care vor să acceadă în viitorul parlament, să formeze ei viitorul Guvern ca să ne conducă glorios la pieire cu condiția să mai apuce și ei o ciosvârtă pe os.

Ei ne ignoră pe noi, ca fiind o MAJORITATE care nu vrem să-i mai vedem, să mai auzim măcar de numele lor decât trecuți pe o cruce dintr-un cimitir pierdut în timp și istorie... Ne ignoră, ne consideră pe toți o „gloată” cu mâna moartă pe care ei cu forța și puterea lor actuală ne vor forța să băgăm cu mâna noastră hârtia cu votul în urna lor, ca să-i legitimăm să ne dea lovitura de grație!

Ei se prefac că nu înțeleg, că nu se petrece cu adevărat ce se petrece în lume, că noi suntem atât de idioți ca și dânșii și nu înțelegem că salvarea este unică, este numai la o singură forță politică și la un singur om pe care Bunul Dumnezeu în bunătatea Lui ni l-a dat să ne călăuzească pașii spre liman și anume: DIANA IOVANOVICI ȘOȘOACĂ!

Majoritatea românilor – așa proști și lași și ticăloși și fricoși care s-au lăsat intoxicați și prostiți mai bine de trei decenii – au înțeles că niciun partid, niciun ticălos dintre aceia care se perindă acum ostentativ la televizor băgându-ne degetele în ochi ca să-i băgăm în seamă, ca să ne mai prostească încă odată, nici nu se sinchisesc de câte sute de milioane de lei sau de euro cheltuiesc aceștia din banii noștri ca să ne oblige să-i băgăm în seamă, că MAJORITATEA  celor care vor Viața în locul Morții îi va băga în cu totul altă parte decât „în seamă”!

Acum nu se mai pune problema unei lupte electorale, nici măcar între hienele „de stânga” de la PSD cu hienele „dă dreapta” aflate în PNL. Acești Împuțiți ne-au arătat că pentru a rămâne cu colții înfipți în ciolan au fost capabili să se unească împotriva naturii și să  împartă hoitul numit România,  pe stârvul căreia se bat.

Românii de pretutindeni au deschis bine ochii și au văzut că momeala numită AUR care li se oferă cu dărnicie ca să nu vadă adevărata forță fenomen care îi călăuzește spre VIAȚĂ  este numai SOS România și DIANA IOVANOVICI ȘOLȘOACĂ!

Mai nou, jegurile Împuțite au scornit fel de fel de ticăloșii menite să o denigreze pe Diana Șoșoacă și să trucheze videoclipuri cu inteligența artificială (AI) care să „devoaleze” faptul că atunci când Vulpone Marcel Ciolacu a îmbrățișat-o și sărutat-o viclean pe obraji la consultarea cu șefii partidelor politice pentru stabilirea calendarului alegerilor parlamentare și prezidențiale și-ar fi făcut discret semnul masoneriei...

Cât de idiot și oligofren să fii tu  - dacă ești cu adevărat mason - ca să arăți public asta bazându-te numai pe supoziția că este un semn recunoscut numai de masonerie, iar nimeni altcineva care cunoaște și vede ar ține secretă această taină? Cât de tâmpit să fii  să îți închipui că Diana Șoșoacă a fost în stare să renunțe la căsnicia imposibilă cu un bărbat care nu a fost demn de a avea o asemenea soție, dovedind că are un caracter de laș și de ticălos, trădând-o când ea avea încredere totală în jumătatea ei? Ce femeie din politica românească a mai dat dovadă de așa o probitate morală și tărie de caracter?

Aaa, că sunt o sumedenie de limbrici și alți viermi intestinali care mișună și se zvârcolesc pe Facebook, care se dezlănțuie acum înnebuniți de groază de urmările care vor exista după ce poporul român în frunte cu SOS România și Diana Iovanovici Șoșoacă vor prelua puterea, după ce în mod normal Împuțiții de la PNL și PSD mu vor mai accede în viitorul parlament decât ca o entitate la limită eventual și nu vor mai conta ca o putere politică, o jignesc și o denigrează acum și îi interzic orice apariție de teama să nu îi fie ascultate cuvintele care aduc Adevărul.

Cretinii nu înțeleg că orice fac și  propăvăduesc ei acum pe toate televiziunile nu sunt luate deloc în considerație de mulțime, ci eventual o înrăiesc și mai mult contra lor, îi detestă și îi scuipă și mai tare pe viermii de hoit care mișună prin televiziuni gen Mihai Gâdea, Cătălina Porumbel, Mugur Ciuvică sau Bogdan Chireac, retardații de la clubul Casei de Copii de la România Tv, de la ProTv, de la Kanal D, de la Digi 24, de la Prima tv, etc

Da, pe zi ce trece românii privesc viitoarele alegeri nu ca pe o competiție între reptile care ne vor devora după alegeri, ci ca pe o lupta cu VIAȚA lor înșile, cu alegerea între a trăi și a muri, între prezentul haos planetar și viitorul urmașilor lor!

Alegem între război, unde ne vor toca fiii și nepoții, soții și prietenii și viața în liniște și bucuria creștinească de a sărbători praznicele lui Dumnezeu Tatăl, între viața normală și viața în păcat contra firii.

Deci DIFERENTA  este făcută de felul în care se pune în mod diferit problema.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36