DIFERENTA

jkjfghfjjkk

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România le-a propus electoratului național pentru a fi votat la Europarlamentare, pe 9 iunie.

Vreau să fac precizarea foarte importantă că partidul SOS România nu face campanie electorală! Nu pentru că nu ar dori să beneficieze de acest lucru cât se poate de firesc într-o „democrație funcțională”, dar NU ESTE LĂSAT și nu are nici mijloace financiare care să-i permită să se bage pe sticlă cu anasâna ca să scoată limba de un cot la alegători...

Pur și simplu reclamă și PR în favoarea partidului popular-suveranist SOS România fac cu multă îndestulare PNL/PSD + UDMR care se  află acum la putere și ceilalți care  pretind că ar fi în opoziție, precum USR, AUR, PMP, Forța Dreptei, PRO  România și câte altele ce mimează că ar face opoziție ăstora care sunt acum cu colții înfipți în carnea de pe ciolan și mârâie amenințător dar și înfricoșați că îi calcă mașina pe stradă.

Ei, bine, după ce am postat acea fotografie cu flaierul care prezintă punctele de referință a Programului la Europarlamentare, primesc un comment la un grup de prietenie cu „poporul rus, libertate ne-a adus!”. Omul zicea plin de năduf că „în Maramureș nu vă votează nimeni”, că nu se face suficientă campanie electorală, prin urmare, omul era speriat că vor ieși aceiași șnapani de tipul lui Cătălin Cherecheș, care este de fapt etalonul prostiei și al gândirii unei populații care s-a convertit mai nou la viața de pradă și de nemernicii propovăduite de diavolimea globalistă, iar nu de Bunul Dumnezeu, deși se știe că tot Maramureșul este fieful evlaviei ortodoxe care cântă dumnezeiește Nașterea Domnului în colindele devenite șlagăr, dar și în bunele obiceiuri ancestrale venite de la moși-strămoși...

Atunci mi-am dat seama că lumea – populația și nu poporul român  care a mai rămas trăitor pe aceste meleaguri cunoscute  până nu demult drept Grădina maicii Domnului - are de acum o imagine deformată despre ce sunt alegerile și o campanie electorală... Percepția românului rămas mult în urmă cu cultura, cu școala și bagajul acumulat în spatele unei diplome de absolvire, a scos foarte mulți idioți funcționali care nu sunt în stare să gândească elementar. Lumea crede că într-o campanie electorală un partid este puternic – și prin consecință va câștiga alegerile – doar dacă aruncă cu căciulile pline de bani în câinii comunitari, dacă se scaldă în opulență, dacă „dă de băut” bețivanilor prin bodegile patriei, sau dacă țin ședințe în vile de protocol păzite de securiști transformați în „oameni de afaceri” sau politicieni.

Prin urmare un partid ca SOS România care nu este primit pe sticla murdară de rahat de muște verzi pe interior și este ignorat cu bună știință, este interzis cu obstinație în vocabularul leprelor actualei clase politice care are neamuri ce promit familiilor restrânse opulență și privilegii pe spinarea acelora care nu au nimic decât un cap pe umeri și două brațe muncitoare, că tot ei vor mai dăinui și în continuare, indiferent dacă vor fura voturile electronic cu softul creat de STS tocmai în acest scop, sau pur și simplu vor fura cu dubele sacii cu buletinele de vot din sediul BEJ și îi vor înlocui cu alții cu număr dublu de hârtii ștampilate de oamenii lui Ciucă și Rareș Bogdan, asistați de cei ai lui Ciolacu și Tâlvar.

Omul în prostia lui este pur și simplu intoxicat și cu mintea smucită de propaganda globalistă care are ca temă importantă - contra unor sume fabuloase ce ar putea redresa PIB-ul României - să abată atenția electoratului de la problemele multiple care se desfășoară în lume, de la problemele reale în care se află azi economia prăbușită a României sub exercițiul acestei Cloace Politice ce dăinuie de trei decenii și jumătate în care țara a fost pierdută pe trei firfirici dați drept recompense trădătorilor!

Oamenii se sperie pur și simplu când văd câtă priză are la majoritatea populației un partid născut din cenușă, ce a coagulat în jurul unei „femei bărbate” precum senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă o mulțime de alți români DE BIUNE,  care aveau și ei dorința să se alăture în spatele unei persoane puternice, neînfricate, care să pună mai presus de orice Credința în puterea lui Dumnezeu de a salva această țară și poate acest mic popor risipit astăzi de Diavolimea Globalistă în cele patru vânturi. De aceea ei sunt opriți din toate puterile să-și spună părerea și cuvântul lor este interzis cu strășnicie pe rețelele de socializare, dar și în Mass Media din România. De asta partidul SOS  România nu poate spune că își face campanie electorală, pentru că nu dispune nici de banii care se aruncă pe apa sâmbetei pe celelalte partide care fură și acum în al 12-lea ceas din acești bani - pe care probabil că îi consideră ca fiind ultimii la care mai au acces și îi pot fura. Și pe rețelele de socializare care depind de evreimea sionistă americană sunt interziși, așa că cei câțiva membri ai lor cu pricepere și determinare care nu se tem de consecințe și fac orice este posibil să propage ideile și acțiunile patrioților adevărați, se luptă din greu ca să ajungă la oameni ALTCEVA  decât propaganda ticăloșilor ce ne-au mâncat până acum viața.

Nu, partidul SOS România își strigă în cele patru zări și prin denumirea titulaturii neputința de a fi lăsat liber să se adreseze electoratului român, de frica jegurilor că de mâine vor deveni un vânat al poporului umilit și jefuit timp de 34 de ani!

Cei care nu gândesc nici la nivel de logică elementară sunt rugați să-și pună doar o simplă întrebare: de ce se teme actuala clasă politică dacă interzice partidului SOS România să participe în mod egal și cu șanse egale la vot, că doar ne declarăm „țară democratică”?!

Prin toate aceste interdicții și toate șicanele făcute acelei părți mari de populație care simpatizează sau este deja membră în partidul SOS România, de fapt ticăloșii actualei Cloace Politice fac un mare serviciu: o puternică campanie electorală prin negarea partidului, o campanie fără bani cheltuiți și fără minciuni propovăduite sau promisiuni deșarte de care românii s-au săturat până peste cap.

Nu este ușor să schimbi cu 180 de grade un regim politic, însă când știi că alternativa este sfârșitul tău ca om și de viitor al familiei tale, nu mai ții cont că trebuie să o luăm iarăși de la capăt după trei decenii și jumătate și faci ce nu te-ai îndurat să faci în tot acest timp: dai foc și lași să ardă putregaiul, după care suni pompierii.

Partidul SOS România va fi votat nu pentru PR-ul deșănțat și banii cu care este îndestulată Mass Media, ci tocmai din sărăcie și din trezirea românilor care au înțeles unde, dar mai ales cine este dușmanul adevărat!

GABRIEL MIHAILA

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <