DIETA IEFTINA SI SIMPLA

fkgjkh

INCREDIBIL!

Numai mie putea să mi se întâmple! Am fost zilele trecute la Metro să cumpăr un sac de mâncare ptr. câine când, la casă, o doamnă ce era în spatele meu la coadă, m-a întrebat dacă am câine! Am rămas paf...(care mă cunoașteți vă imaginați ce față aveam) gândindu-mă ....oare de ce aș mai cumpăra mâncare ptr. câine, nu???

Din impuls i-am răspuns că nu, nu am câine, dar vreau sa reiau dieta cu mâncare de câine deși cred că nu e prea indicat, ținând cont că ultima oară am ajuns la spital, și cu 15 kg minus!

I-am spus ca era esențiala o dieta perfectă și ca tot ce trebuia să fac era să-mi umplu buzunarele cu granule și să mănânc una doua de fiecare dată când simțeam foamea (trebuie să menționez că practic toată lumea de la coadă era interesată de povestea mea).

Șocată, doamna, m-a întrebat dacă am ajuns la spital din cauza că mă otrăvisem cu mâncarea ptr. câine. I-am răspuns, că nuuuu! am ajuns la spital ptr. că fugisem în stradă să-i miros curu unui pitbull și m-a lovit din plin o mașină!!!!!

Am crezut ca domnul din spatele ei o să facă un infarct de cum râdea iar vânzătoarea se înroșise de râs în hohote!

Acum că ai terminat de citit, trebuie sa mărturisesc că am copiat povestea asta numai asa ca sa te fac sa RÂZI!!! (sper ca am reușit să vă fac să râdeți).

E necesar sa râdem cât mai mult!!!

Deci mai lăsați la o parte problemele oameni buni și încercați să mai și râdeți

Mihail Ioan Precup

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?