DICTATURA JOHANNISTA

jchgfg

Îmi aduc perfect aminte că am scris împotriva sasului de la Sibiu, încă din 2013, la scurt timp după ce Crin Antonescu „l-a recuperat” și l-a adus în PNL ca viitor locțiitor al său, imediat după ce i s-a impus prin șantaj de șerpăria securistă internă și de stăpânii noștri de la UE și NATO, să fuzioneze cu PDL. Cartea tipărită în 2015 îmi stă mărturie.

Aparent, Antonescu s-a supus – cine nu ar fi făcut-o ca tată responsabil al unui copil minor la alternativa ieșirii brutale din viață?! – însă în același timp, s-a răzbunat! A fost ușor, a fost chiar simplu, a folosit chiar armele de distrugere în masă a jigodiilor care l-au obligat împotriva voinței sale să facă asta: a recurs la „exces de zel”. Pe acel timp, doar am intuit ce se petrece, doar „nu mi-a mirosit bine” și am înțeles că Antonescu face un lucru împotriva voinței sale, ceva ce nu ar fi făcut cu judecata lui normală nici în ruptul capului. Abia la scurt timp, după tentativa tardivă de a reveni în fruntea partidului, după ce Johannis avea deja un PR furibund, mi-am dat seama că jocul este împotriva voinței lui Crin.

Așa cum mitraliam cu cuvinte din plumb la construcția forțată împotriva naturii, a USL-ului, acea uniune de jigodii cu baronii PSD și baronii din PNL (mai puțin vizibili), am înțeles că nu mai au niciun fel de scrupule și în aprilie 2013 am demisionat din partid, în ciuda celor 23 de ani de activism liberal. Pur și simplu am înțeles că liberalismul tradițional ale cărui bază a fost pusă de Brătianu, s-a pierdut în Istorie, iar ce urma să se întâmple însemna să-mi murdăresc blazonul de o substanță maro-portocaliu, urât mirositoare. Am tras cu tot armamentul meu sumar din dotare din toate pozițiile. Nu îmi păsa că puteam fi ușor doborât. Am fost furios când vedeam cu ochii mei cum ne apropiem vertiginos de buza prăpastiei și populația aleargă acolo ca urmare a efectului de turmă, neînțelegând ce se întâmplă... Mă sufocam de indignare când vedeam atâta prostie în jur, când vedeam atâtea muieri talibance – foste țesătoare și confecționere la APACA – mari susținătoare ale lui Petre Roman, cum se topesc de dragul hoitului impunător al plăvanului ce avea să prostească prin propagandă atâta lume. Cel puțin Diaspora a constituit o pârghie irefutabilă al noilor securiști dependenți de NATO și UE, iar miilor de badante „democrate” de prin Europa, nu le venea să creadă că un „domn” de origine germană atât de frumos la înfățișare ar putea să le înșele radarul hormonal... Eram înjurat și scuipat la tot pasul pe postările mele care le stricau visul erotic, eram imediat catalogat un exponent al „ciumei roșii”, un dușman al democrației care se înfiripa vizibil în visurile tolomacilor ce visau că venirea lui Johannis va fi egală cu câte un VW Tuareg, un Mercedes Benz sau un Audi A4, de fiecare prost. Ala a fost! Îmi venea dacă aș fi avut o putere supraomenească să le biciuiesc spatele gol și fesele  bucălate sau așchilopate cu biciul cu plumbi la capăt, să-i muște și să le văd sângele țâșnind, peste care un ajutor de gâde(a) să presare sare... Nici astăzi pedeapsa nu ar fi tardivă, măcar că acum și-au dat seama că au fost idioți și cretini, dar nu vor să recunoască.

Au trecut de atunci opt ani, iar țara este și mai nenorocită decât în timpul guvernării Javrei Ceacâre Băsescu, cel care a pus bazele acestui sistem mafiot condus de foști și actuali ticăloși antiromâni din Serviciile patriei...

Cei aproape trei ani de sub Dragnea, au adus un licăr de speranță în viața românilor, dar și o groază și o furie vecină cu moartea a noilor stăpâni de peste graniță ai României și a uneltelor lor de aici. Mulți bani – enorm de mulți bani – s-au pompat în absolut toate instituțiile statului, pentru cumpărarea de trădători, de caractere infecte din clasa politică, iude care aveau să desăvârșească prin forță o lovitură de stat mascată în preluarea și consolidarea democrației. Nu am încetat nicio clipă să devoalez jocurile ticăloșilor, din cotloanele Cotrocenilor și până în cel mai întunecos ungher de la toate partidele. Cu atât mai mult cu cât „presa” a fost cumpărată și obligată să ridice osanale și să cânte în struna dușmanilor României. Jegurile securiste escamotate în jurnaliști ai unor trusturi cu mare audiență, au cedat în final și au trecut de partea dușmanilor, iar un exemplu clar în acest sens sunt ANTENA 3 și chiar așa zisa trâmbiță a dreptății și a adevărului, care este azi ROMÂNIA Tv – un tabloid video deținut de deținutul fugar Ghiță. Ei manipulează, se prefac doar că sunt deontologi și echidistanți, dar sub aceste forme perfide prostesc în continuare multă lume, mai ceva decât tradiționalele slugi de la Digi 24 sau PRO Tv.

Toți aceștia, toți sunt o conjurație ticăloasă menită a servi sasului de la Cotroceni – un exponent al unui neonazism, al unor coloniști de tip nou, exercitat de Germania, Austria, Franța și Țările de Jos, aflate la concurență cu SUA.

Este pedeapsa lui Dumnezeu că ne-am furat singuri căciula, că L-am abandonat dedându-ne desfrâului, a ticăloșiei, a trădării aproapelui! Suntem lacomi, suntem jalnici, suntem ajunși o nație de ticăloși în căutare continuă de înavuțire și furat.

Am știut că Johannis va fi ceea ce a arătat în sfârșit multora că este: un om încet la minte, un impostor, un antiromân care își varsă ura nedisimulat asupra românilor, dar se folosește de ei și îi sfidează cu acel rânjet de vită rumegătoare întipărită pe față.

Și-a mascat ura împotriva poporului român în spatele urii împotriva PSD, cel mai mare partid al românilor după mai bine de trei decenii de după Lovitura de Stat din 89. El nu spune „trebuie să distrug România și pe români”, el spune „să distrug PSD” – sursa tuturor relelor pe lume. Și sunt foarte mulți idioți care în ura firească asupra sistemului comunist al cărui prizonieri am fost 50 de ani, nu văd cât se poate de clar că nici liberalismul nu mai este acceptat între puternicii lumii, ci se vrea înlocuit cu cel mai feroce neomarxist-globalism, botezat de atei „progresism”!

Generația mea a trăit asta și acum vede și înțelege ușor nenorocirea care i-a acaparat prin propagandă pe copiii și nepoții noștri. De cine se tem ei cei mai mult, pe cine urăsc ei mai tare? Sunt oamenii curajoși, oamenii care au devenit lideri de opinie, oameni de genul lui Liviu Dragnea, Diana Șoșoacă, Oana Lovin, Dana Budeanu, Gheorghe Piperea, Codrin Ștefănescu, George Simion, oameni care luptă fără frică să dejoace acțiunea reptilelor în fruntea cărora stă Johannis și noii coloniști de la Bruxelles sau Washington.

Am fost vânat de jivinele otrăvitoare de la Facebook, ostracizat, amenințat, închis conturile periodic, anulat contul, amenințat sub diferite pretexte inventate de ei ca să-mi pună pumnul în gură aleatoriu... Chiar ieri am fost în iminentă blocare pentru motivul pueril că am comentat pe pagina Ziarului de Lași și a Reporter de Iași, că aș fi comentat cu un link al unui articol scris de mine foarte deranjant pentru slugile sistemului, atacând impostura și incompetența Primarului și a Șefului Poliției Rutiere Iași. De asemenea, mi-au dat de înțeles în acest context, că sunt deranjați că am apăsat butonul „urmărește” al patriotului Liviu Dragnea, de a cărui notorietate se tem animalic și mai ales de comentariul meu pertinent pe pagina dânsului, prin care îmi exprimam credința că va reuși să îndrepte România pe drumul cel bun.

Am acceptat singur să ies de pe pagina lui Dragnea și să șterg comentariul, deoarece așa m-am salvat momentan de la „pușcărie” sau de la închiderea contului.

Nu asta însă este dorința mea, nu asta este scopul meu în viață, să închid gura în fața securiștilor johanniști! Pretexte sunt, le inventează! Nu m-am temut și am acționat în dictatura ceaușistă și cu atât mai puțin voi accepta azi, la apusul vieții mele de om cinstit și justițiar să cedez! Am cedat doar pentru moment, ca să pot să mai scriu și acest articol fără nicio frică, indiferent de consecințe.

Indiferent dacă îmi șterg contul sau nu, am hotărât să urmăresc din nou pagina lui Liviu Dragnea, Diana Șoșoacă, alți patrioți români și să scuip în gură aceste animale care ne-au pus talpa pe gât! Chiar dacă mor, am credința fermă că Dumnezeu va face cuvenita dreptate și fiecare va primi ceea ce merită.

Doamne ajută!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?