DIABLE

kgbjfgvd

Când „Diavolul” nu se mai ascunde…

Lumea întreagă este șocată de atitudinea unui conducător cu ifose de „zeu”, mai degrabă „dictatorial” și cu aere de „tiranie”. În condițiile în care țara lui se afundă în boală -  deși este „injectată” 90%, -  cu toate acestea își vărsa nervii pe cei 10%, care nu s-au conformat, declarând ceva ce n-ar trebui să se audă din gura unui Președinte, niciodată! Încercând să explice cum va reduce această minoritate a folosit o expresie care dă pe fata strategia lor, cică vor „enerva” aceasta minoritate care trebuie „eliminată”.

Cuvântul „emmerder” e unul grotesc, folosit chiar in înjurături. „Emmerder” vine de la cuvântul „merder”, adică, tradus in cel mai finuț mod, „rahat”. Expresia în engleză s-ar traduce cu „pissing of” care se trage din verbul piss, a urina, si se potrivește tare mult la ceea ce a spus acest președinte, ideea e ca vor sa-i umilească prin metode lipsite de demnitate.

Wurmbrand povestește despre un episod, când, prigonit pentru credința lui, a fost pus să îngenuncheze, iar sub pretextul unui control dentar l-au scuipat în gură si apoi au urinat în capul lui. Povestea cum comuniștii băgau crucile în „rahat” și apoi îi puneau pe creștini să le pupe. Să nu ne mirăm că peste popoare se ridică conducători care își jignesc cu aceste expresii proprii cetățeni, să nu ne miram dacă aceste vremuri de prigonire pentru unii, se vor întoarce, să nu ne miram de ura lor, pentru că Hristos ne-a anunțat că în vremurile din urmă, din cauza înmulțirii fărădelegii, dragostea celor mai mulți se va răci.

Eu nu mă mir că Președintele unei țări atât de „spurcate” de păcat și depravare sexuală este capabil să își verse nervii asupra a 10% din națiunea lui, care nu poarta nicio vină. De aici înțeleg că deși toate metodele lor au eșuat, țapii ispășitor sunt tocmai cei care au ales sa fie liberi și să aleagă opusul majorității, fiind totuși în viață și chiar sănătoși tun. Urletul lui este față de „liberte”, pentru că este vizată tocmai libertatea de alegere a oamenilor. Diavolul urlă mânios împotriva libertății chiar si atunci când s-a dovedit că cei 10% au ales corect pentru ei.

Să nu ne miram nici de faptul că Novak Djokovic este „sechestrat” de șase ore pe un aeroport din Australia, iar tatăl lui amenință disperat că va ieși cu sârbii lui in strada pentru a lupta pentru fiul său. Să nu ne miram că un sportiv sănătos tun este considerat o amenințare națională, când testele au arătat că n-are nici o problema si nu prezintă niciun risc. Dar Biblia ne mai spune că cei care nu-L au pe Dumnezeu, s-au lăudat că sunt înțelepți și au înnebunit. Tot Biblia ne spune că „nebunul zice în inima lui nu există Dumnezeu!” Au spus-o și acum acționează ca atare. Dumnezeu sa se îndure de cei ce se încred în El!

Cu prețuire pentru adevăr,

TONY  BERBECE

Featured

CAUZA NOSTRA

MOTTO: „Comisia Europeană și-a prezentat astăzi planul prin care UE vrea să pună capăt dependenței de combustibilii fosili din Rusia «cu mult înainte de 2030». Când și cum se va întâmpla concret acest lucru?