Democratia se-curistilor convertiti la economia de piata - JOS SECURITATEA '89

picture

Victor Ponta spune că nu e prieten cu Florian Coldea, că nu s-a înâlnit cu el din 2014!

Că, ce-am fi vrut, ”să-i dea un cap în gură”?poza

Fotografia spune altceva, d-le Ponta. Spune că i-ai fost și îi ești subordonat lui Florian Coldea și sistemului. Puteai să stai la locul tău, nu să te deplasezi să-l saluți tu pe el - Coldea a rămas la locul lui, tu te-ai dus la el.

Nu el a fost Prim-ministru, ci tu. El era, oricum, mai mic în ierarhie. Singurul motiv, dacă tot te-ai dus, ar fi fost să-i dai un cap în gură, da! Mai ții și privirea în pământ... Puteai să mai faci ceva: sau să nu te fi dus deloc la această mascaradă, sau, vâzându-l pe Coldea, să pleci pur și simplu. Singur spui în această poză: TU, COLDEA, EȘTI STĂPÂNUL MEU!

Aurelian Pavelescu

SNSPA L-A FĂCUT DOCTOR HONORIS CAUSA PE FRANS TIMMERMANS! CU BANDITUL FLORIAN COLDEA ÎN PRIMUL RÂND! BRAVO, VICTOR ORBAN!

După ce LUJU a făcut Denunțul penal împotriva lui Timmermans, un Denunț absolut întemeiat, că Timmermans trebuiat să fie deja la pușcărie, a venit replica SNSPA, care l-a medaliat astăzi pe Timmermans, făcându-l Doctor Honoris Causa.

Dar cine este acest SNSPA? În traducere Școala Națională de Științe Politice și Administrative? O instituție făcută în 1991 de și pentru tot felul de foști, actuali și viitori securiști, politicieni fără studii temeinice, agățători prin ale vieții publice, O SPOIALĂ, iar nu o instituție de învățământ superior serioasă!

Cum adică ”Școală”? De ce nu i-au spus Facultate? Cum adică studii administrative? Dreptul administrativ se predă la Facultatea de Drept în mod temeinic și serios! Cum adică Științe politice? Care politică? Care specialiști și politicieni? Pe scurt, O FABRICĂ DE DIPLOME FĂRĂ VALOARE, o ușă de accedere în politică și tot felul de instituții, o ușă din dos!poza

SNSPA s-a transformat într-o ȘCOALĂ A NOII SECURITĂȚI, preluată de adepții lui George Soros, cu această doctrină.

Iată cine l-a medaliat astăzi pe Timmermans, el însuși MARELE PRIETEN AL LUI SOROS! Iar, în prima bancă, Florian Coldea, omul care a creat poliția politică în România și din ordinul căruia au intrat la pușcărie mii de oameni nevinovați, Șeful absolut al lui Kovesi, Onea, Portocală și chiar al generalului paraditor Dumbravă!

Timmermans, acest politruc sovietic, care l-a depășit chiar pe Vîșinski în tupeul nemăsurat, a venit să ne dea din nou ordine, cum o făceau acum 100 de ani olandezii prin Africa de Sud: de căteva decenii au fost alungați și de acolo.

Politicienii noștri sunt slabi, foarte slabi! În mod normal ar fi trebuit să-i aplice cel puțin tratamentul lui Victor Orban: în urmă cu vreo lună, Timmermans s-a dus și la Budapesta în inspecție, cu un grup de olandezi de-ai lui. Ce credeți că a făcut Orban? Nu i-a primit nici măcar la o cafea, le-a spus: VALEA! Și au plecat cu coada între picioare. Ce credeți că a făcut Timmermans? A șters-o rapid, să nu-și ia și căteva ciomege pe spinare!

La București aveam motive mai mari! BRAVO, VICTOR ORBAN! Când ne vom recâștiga demnitatea?

Aurelian Pavelescu

Schimb INCREDIBIL de replici între Victor Ponta și Florian Coldea, de față cu Frans Timmermans: 'Bă, îmi dai pozele cu Dragnea când taie porcul? El a zis DA'   Citeste mai mult

poza

 

Extras din Decizia de Condamnare a ticăloșiei și ipocriziei unei clase politice subjugată și infiltrată de securiști:

"185. În acest context, Curtea reţine că Parlamentul a cunoscut existenţa acestui protocol, însă a preferat să rămână într-o stare de pasivitate continuă, deşi dispunea de mijloacele constituţionale necesare înlăturării prin propria sa acţiune a efectelor protocolului care puteau contraveni legii. Din contră, în loc să îşi exercite competenţa de control, Parlamentul a sesizat Curtea Constituţională. Din această perspectivă, având în vedere faptul că pe perioada de valabilitate a protocolului analizat nu a dezavuat sau respins nici prevederile protocolului şi nici acţiunile întreprinse în baza acestuia, Curtea constată caracterul necorespunzător al controlului parlamentar exercitat asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii. De altfel, astfel cum se va arăta în continuare, distinct de activitatea de control parlamentar, dar în legătură cu activitatea de legiferare, Parlamentul s-a comportat, de asemenea, într- un mod pasiv în ceea ce priveşte problema supusă analizei Curţii Constituţionale, din moment ce nu a eliminat el însuşi dispoziţiile legale neclare în această privinţă din Codul de procedură penală şi Legea nr.51/1991, determinând, astfel, intervenţia secvenţială a Curţii Constituţionale, în temeiul art.146 lit.d) din Constituţie.

186. Nu este rolul Curţii Constituţionale de a cerceta fiecare încălcare a legii produsă prin aplicarea protocolului, însă Parlamentul, ca organ de control al activităţii Serviciului Român de Informaţii, avea posibilitatea constituţională şi pârghiile legale de a solicita reintrarea în legalitate. Prin urmare, conduita Parlamentului a fost, la rândul ei necorespunzătoare, întrucât, prin modul superficial al controlului parlamentar realizat, nu a dat substanţă atribuţiei sale constituţionale de a controla.
În consecinţă, Curtea reţine că, prin exercitarea superficială a competenţelor sale cu privire la controlul parlamentar şi la examinarea rapoartelor de activitate a Serviciului Român de Informaţii în raport cu încheierea, conţinutul şi executarea protocolului analizat, Parlamentul a acceptat, în mod implicit, un act ce contravenea ordinii constituţionale, ceea ce determină concluzia că există un conflict juridic de natură constituţională complex care a fost determinat de încheierea protocolului analizat şi favorizat de controlul parlamentar exercitat în mod necorespunzător."

Decizia CCR 26/2019 dixit.

DECIZIA Nr.26 din 16 ianuarie 2019 asupra cererii de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Parlamentul României, Înalta Curte de Casație și Justiție și celelalte instanțe judecătorești (PDF)

DAN MV CHITIC poza

 

 

VIDEO: Frans TIMMERMANS și Florian Coldea SNSPA 

 

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?