DEMOCRACY? SHIT!

hhfvx

Armata americană nu vrea să dea explicații pentru cele 40 de miliarde $ cheltuite cu Ucraina. America începe să culeagă roadele războiului din Ucraina. Vechiturile Pentagonului, vândute pe 1,6 miliarde $ unei țări vecine cu România! Pentagonul aruncă cu bani în stânga și-n dreapta fără să prezinte Congresului rapoartele de cheltuieli.

      Congresul a adoptat rapid un pachet de 40 de miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina în mai, dar conform unui raport întocmit de publicația Politico, îngrijorările legate de cât de bine sunt monitorizați și cheltuiți acești bani, ar putea întârzia eforturile viitoare de a ajuta Kievul.

        Congresmenii SUA cer rapoarte pentru fiecare dolar cheltuit...

        „Preocupările cresc pe Capitol Hill cu privire la capacitatea administrației Biden de a contabiliza în mod corespunzător valul fără precedent de numerar și de a urmări miile de arme americane care se îndreaptă spre Ucraina pentru războiul cu Rusia”, spun jurnaliștii Politico.

       Preocupările vin din ambele tabere ale Congresului. Senatorul Rand Paul a amânat pentru scurt timp pachetul, într-un efort eșuat de a numi un inspector general dedicat, care să supravegheze cheltuielile și în cele din urmă, s-a alăturat altor 10 senatori republicani pentru a vota împotriva proiectului de lege.

        În tabăra democrată, senatorul Elizabeth Warren dorește, de asemenea, să vadă o contabilitate completă a modului în care este utilizat ajutorul. „Guvernul SUA trimite miliarde de asistență umanitară, economică și militară pentru a ajuta poporul ucrainean să depășească războiul, iar poporul american așteaptă o supraveghere puternică din partea Congresului și o contabilitate completă din partea Departamentului de Apărare”, a spus ea pentru Politico.

        Pentagonul cheltuiește miliarde de dolari cu Ucraina

        Informațiile furnizate de Pentagon până acum, sunt incomplete, fiind acuzat că nu a furnizat rapoarte complete pe diverse probleme de ani de zile, nu doar pe chestiunea Ucraina.

        Pentagonul datorează deja Congresului un număr semnificativ de rapoarte privind cheltuielile sale pentru securitatea europeană, iar progresiştii şi conservatorii deopotrivă, au spus că vor căuta mai multă cooperare înainte de a aproba un nou ajutor. (apud https://www.politico.com/…/congress-pentagon-ukraine…)

       Păi nu spuneam eu că America a încetat să mai fie o democrație? Când serviciile secrete americane, Departamentul de Stat și cel de Securitate Națională se implică în alegeri, mai poți vorbi de democrație?

        Și peste toate aceste instituții vin oligarhiile, care întregesc Deep State-ul: complexul militar industrial, Big Pharma, Big Finance și Big Tech. Ele finanțează campaniile prezidențiale și pe cele pentru congres. Așa încât politicienii nu mai răspund în fața poporului, ci a celor care îi finanțează.

         Dar asta nu se întâmplă doar în USA, ci în toate statele occidentale. Deep State-ul american fiind „pe mână” cu cele din țările aliate. Și toate mână în mână cu Davos. Partidele și parlamentele au devenit niște marionete. Iar „alegerile libere” în Occident, o mascaradă. Adio democrație!

Art. preluat de pe „Anonimus”

ANGELO DAVIDESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?