DECIMAREA SI CAPTURAREA BATALIONULUI AZOV, A FOST CHEIA ACTIUNILOR MILITARE DECLANSATE DE RUSIA!

HNDGDS

Ce reiese după primele audieri ale celor care s-au predat, din Azovstal ?

Majoritatea dintre ei recunosc faptul că au o ideologie nazistă bazată pe rusofobie și pe glorificarea criminalilor naziști. Orice crime împotriva rușilor și a populației în general, din fosta Ucraina au fost justificate în mod deliberat pe baza „superiorității rasiale” a ucrainenilor față de „rusnaci”. Membrii batalionului Azov au fost instruiți direct să abuzeze fizic populația civilă din „regiunile Donețk și Lugansk”, precum și pe toți cei „suspectați că simpatizează cu Rusia”.

 Șefii subdiviziunilor mărturisesc că în februarie-martie 2022, la instrucțiunile lui Zelensky, s-au făcut pregătiri active pentru un atac asupra Donețk și Lugansk, după care urma asupra Crimeei. Se elaborau planuri de invadare a teritoriului regiunilor Belgorod și Kursk.

Majoritatea susține faptul că rusofobia a fost încurajată de Zelensky și de Poroșenko înaintea lui și de guvernul Ucrainei. Această rusofobie a fost introdusă activ în societate. Rusofobia este politica oficială a Kievului din 2014.

Toată lumea s-a întrecut, care mai de care, să participe. Exemplu: intervenția masivă a specialiștilor NATO la pregătirea operațiunilor împotriva republicilor din Donbass și a Rusiei. Reprezentanții americani și europeni i-au pregătit și instruit pe naziștii din Azov și pe alți naziști, din alte grupări, susținând activ rusofobia și încurajând fascismul.

Șefii de subdiviziuni declară că tactica de folosire a civililor drept scut uman, a fost introdusă tocmai de instructorii occidentali pe baza desfășurării ostilităților de către organizațiile teroriste islamiste din Siria. Pierderile din rândul populației civile urmau să fie atribuite în întregime rușilor. Unii admit că ordinul de a înmulți numărul victimelor civile (adică de a-i ucide pe ai lor) a venit de la Kiev.

Campania de informare din Ucraina este condusă de specialiști străini, care le-au furnizat naziștilor metodologie, tehnologie și suport material. Scopul principal a fost demonizarea și criminalizarea definitivă a Rusiei, a poporului său, a președintelui său, astfel încât ucrainenii să nu aibă îndoieli cu privire la necesitatea exterminării complete a „răutății ruse”.

 Informațiile despre armele biologice aflate de la persoanele interogate sunt contradictorii. Până acum, nu există nicio informație sigură a existenței lor. Unii spun că totuși au auzit de asta.

Câțiva dintre cei interogați au recunoscut că au comis crime motivate rasial, viol, tortură, crime sadice, brutale.

Imaginea se poate amplifica pe măsură ce ancheta se derulează. Numărul de interogatorii cresc. Este clar, se vor acumula detalii suplimentare. Există deja suficiente materiale la Tribunal.

 Drept urmare, după capitularea celor din Batalionul Azov, „sunt dovezi indubitabile pentru legitimarea operațiunii militare și a obiectivelor sale”, a declarat azi purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov conform agenției de presă RIA, citat de Reuters.

MARIUS CIPRIAN TOMA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?