DE FAPT, ESTE RAZBOI CLIMATIC SI DE INTOXICARE!

hehgfd

M-a enervat azi un dobitoc la tv, unul nelipsit de pe ecrane, din categoria influencer, formator de opinie, sluga pupătoare de talpa stăpânilor. Se lua iar de problemele planetei - cauzate de oameni, desigur - care sunt prea mulți si că e o nebunie cu orașele astea pe toată planeta, ca sunt suprapopulate, ca de-aia nu mai avem de niciunele, plus inflația, plus poluarea, plus vraja marii și că (țineți-vă bine!), problema fiind una globală, nu poate fi rezolvată decât la nivel global!!! Adică resetare, na !

  Eu am doua întrebări pentru gloaba asta globalistă și alte asemenea gloabe:

 1. De unde știți, mă, voi, ca suntem 8 miliarde pe globetă? Ne-ați numărat voi, cu ,,specialiștii” și ,,iexpertii”? Înainte vreme, când căutai o țară pe net, ca sa afli una-alta, vedeai la populatțe un număr și în paranteză, data ultimului recensământ. Acuma, în paranteză, în loc de data recensământului, vezi ca scrie ,,Banca Mondiala”! Păi eu știam ca Banca Mondiala numară bani, nu oameni, ce e asta? Deci: alea 8 miliarde de oameni  sunt estimate de o banca, de niște cămătari despre care Văcăroiu zicea acum câțiva ani că ,,...nu cunosc vreo țară care să fi obținut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI și Banca Mondiala. Din contra, au avut ca efect adâncirea crizei economice, agravând situația deja critică a celor săraci”. (am citat din pagina de net a ... băncii mondiale !!!) Orice om sănătos la cap, care zboară cu avionul și se uită în jos, pe pământ cât avionul nu e încă deasupra norilor, vede o grămadă de teren goooool, oriunde în lumea asta, pe orice continent. Dar să zicem că suntem prea mulți; cati? naiba știe, ca n-o să mai credem minciunile înșirate de toți hoții. Începeți rărirea! ACUM! Toți ăștia, care nu mai puteți de grijă - in frunte cu psihopatii principali - dați-ne un exemplu de responsabilitate si conștiință civica și DISPĂREȚI!!! E simplu! Așa, ca sa vă credem ca vă pasă. Mai ales babalâcii ăștia senili, care ne explicați cum e cu necesitatea resetării, faceți un pas în fața și dați colțul, fiți convingători până la capăt.

 2. Unde e apa? Ăștia, expertți în nimic, meteorologii, climatologii, ia ziceți mă, unde e apa? Că așa ne-ați învățat la școală, că circuitul apei în natură și - de la antici încoace n-ați mai descoperit nimic - decât cum sa faceți poze din aer ca sa vedeți pe unde umblă norii si uraganele. Formele de agregare ale apei, sunt bătute în cuie - solidă, lichidă, gazoasă, la fel și legea lui Lomonosov, aia cu ,,în natura nimic nu se pierde, nimic nu se creează, ci totul se transformă dintr-o formă n alta”.  Deci: unde e apa? Altceva în afară de „secetă, ,,cupole de foc”, radiații solare, caniculă severă, murim, fugiiiiiți, stați în case”, altceva mai știți? Cum ar fi: unde dracu s-a dus apa, după ce s-a evaporat din cauza căldurii? Cum e cu circuitul apei în natură, pleacă din România, din Spania, din Italia și unde se duce? hai, ca sunteți deștepți, urmăriți apa, aflați si voi unde ploua si de ce, dacă tot sunteți așa deștepți. Sau n-aveți voie să spuneți nimic despre manipulare și război climatic? Tot ce știți e s lătrați dupț foaie și la comandă? De-asta v-ați făcut ,,specialiști", ca sa răspândiți frica, ce meserie e asta? Aflați și voi chestia asta simplă, de pe net, unde plouă? Adică unde e apă, tâmpiților, nu unde e secetă, ca asta vedem si singuri. Spuneți cine ne fură apa, spuneți cum si de ce. Spuneți cine ne fura viețile, ca apa e viață si voi vă dați experți, vai de capul vostru!

  Gata, parca m-am mai răcorit !

...................................................................................................

  PS - femeile astea meteorolog nu ies la pensie niciodată? ca sunt vreo 4-5 - aceleasi de când eram eu adolescentă - că asta e tot ce putem  în materie de ,,specialiști" si ,,experți"? Ori a devenit meteorologia un fel de religie și o să ajungem sa ne canonizam meteorologii ?

LUIZA PREDESCU

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags