De ce tace presa "independenta"?

picture

     Am impresia că s-au dat niște ordine de zi pe unități. Tot mai mulți deont-ologi, (de)formatori de opinii, jurnalizde și jurnălici, mai mult sau mai puțin acoperici, pițiponci și pițipoance, ne explică doct și savant sau mai pe limba noastră (a populimii) că vezi doamne, ComPactul pentru Migrație nu e ceva rău, e chiar bun și folositor, e spre binele nostru, ce s-o mai lungim. Americanii și alți amărâți nu l-au semnat că ei îs mai înapoiați și înțeleg mai greu ce-i bun pe lumea asta. Ei, dar noi avem "lideri luminați", nu ratăm nici o ocazie să dăm cu oiștea-n gard.


    Ni se explică că avem deja în țară mulți străini care muncesc aici cu folos și nu ne deranjează cu nimic. Pe de altă parte, vreo cinci milioane de români au plecat la rândul lor în alte țări, la muncă sau definitiv, și nimeni nu i-a fugărit de acolo. Prin urmare, ar fi corect după părerea susținătorilor Pactului, să primim și noi cu brațele deschise pe cei care vor fi dirijați aici.
     Aici se face o confuzie uriașă! Cele două tipuri de migranți sunt TOTAL DIFERIȚI! Unii poate chiar fac confuzia pozadin neștiință, dar cei mai mulți îmi par a fi manipulatori. Străinii care s-au stabilit până acum în România sau românii care s-au stabilit în afară au făcut asta PE CONT PROPRIU! Guvernele țărilor care i-au primit nu le-au dat niciun drept special, ba în multe cazuri chiar le-au restricționat drepturile! Fiecare a mers pe drumul său, fără nici un ajutor al guvernului. Dar acum este cu totul altceva! Guvernele care semnează pactul își vor asuma obligații uriașe față de migranți. Citeam undeva că Guvernul României va trebui să aloce cam 1.500 euro/lunar pentru fiecare migrant, plus o mulțime de alte obligații, în condițiile în care alocația unui copil român este sub 20 de euro. Migranții vor avea foarte multe drepturi și foarte puține obligații.


     Oameni buni, nu vă mai culcați pe-o ureche, sperând că va fi bine. Nu va fi bine pentru că nu are cum să fie! Ciocnirea civilizațiilor va produce pagube uriașe și suferințe cumplite! Dar planurile mafiei globaliste includ aceste ciocniri pentru distrugerea națiunilor și a statelor naționale, pentru dezrădăcinarea oamenilor și transformarea lor în turme de oi inepte, docile și ascultătoare, ușor de stăpânit și de exploatat. Cei care vă manipulează cu reacredință sunt niște trădători ce și-au vândut sufletul pe treizeci de arginți. Cei care-o fac din prostie sau neștiință, Dumnezeu să-i ierte. Dacă nu vom protesta acum împotriva călcării în picioare a Constituției României, mâine s-ar putea să fie prea târziu!

Albert Toma

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?