DAR DACA?... MARIUPOL – CATACOMBELE MORTII

jdhfghggv

Cunoaștem, cunoaștem!

Oricine scrie orice, care îi este favorabil lui Vladimir Putin și Rusiei în general, este dușman de moarte al Globalismului, este catalogat imediat ca „putinist”, iar idioții cu creiere spălate cu mopul și cu balele care se preling prin colțul gurii pe barbă, de la salivația abundentă a manipulărilor transmise NON STOP  de TOATE  canalele de televiziune din TOATĂ LUMEA, pe bani grei, finanțați de guvernele globaliste aduse cu forța la putere în statele „foste democratice” ale lumii, fug ca dracu de tămâie să afle alt punct de vedere ce ar putea să le ia albeața de pe ochi...

Nimeni și nicăieri nu vor lăsa publicității următoarea Declarație făcută de „criminalul Putin”, omul despre care se spun toate relele de pe lume, în antiteză cu eroul uman „Zelensky-demiurgul Iadului”, care luptă până la unu, că de la două are filmări, cu hydra rusească...

Noi luptăm pentru ADEVĂR, pentru ACEL ADEVĂR pe care presa mondială îl ascunde! De ce îl ascunde?  Pentru că aflarea Adevărului, ar răsturna lumea, ar porni o urgie mondială împotriva a tot ceea ce reprezintă Globalismul: SUA, NATO, UE, Zelensky, guvernele globaliste...

Omenirea se află azi în pragul unui pas decisiv spre drumul celui de-al treilea război mondial – în care este posibil să se ajungă și la folosirea armei nucleare – sau se poate reseta în bine, scuturând dictatura globalistă care s-a infiltrat în toate țările care au fost model al democrației.

Noi – ca revistă a adevăratei societăți civile, scrisă de ea, pentru ea – vrem ca oamenii să cunoască Adevărul asupra desfășurării evenimentelor, nu doar Propaganda deșănțată a Massmedia guvernamentală!

De asta luptăm, de asta riscăm, de asta suntem ținta unor atrocități ticăloase, făcute asupra noastră de jegurile securiștilor globaliști din subordinea lui Helvig&Johannis.

„Adevărul ne va elibera”, iar o lume liberă, este dezideratul lui Dumnezeu când a creat Omul.

Vladimir Putin a declarat:hdjghgg

Când vor începe să mă asculte (omenirea), voi spune tot ce vă va uimi, va avea loc un proces pentru toți participanții la acestea: crime împotriva umanității „Nürnberg-2”!

Am primit confirmarea de la Comitetul Internațional al Crucii RoșiiFederația Rusă își confirmă disponibilitatea de a deschide accesul unui convoi umanitar către orașul Mariupol, în tranzit prin orașul Berdyansk.

Părerea mea este că printre cei înconjurați în uzina din Azovstal, sunt consilieri din țările NATO, dar nu asta contează. Bănuiesc că în subteranele ale acestei uzine (cu 8 etaje în pământ) există un laborator biologic în care s-au făcut experimente pe oameni vii, dispăruți undeva din închisoarea „Bibliotecii” de pe aeroportul Mariupol. Și asta înseamnă zeci de mii de oameni. Prizonierii „Bibliotecii” susțin că au fost în mod regulat speriați de un fel de groapă, din care nu se mai întorc. Mulți oameni cred că acesta este un fel de groapă. Cred că vorbim de temnițele din Azovstal - un întreg oraș subteran în care circulă până și locomotive diesel.

Aparent, aceste laboratoare din Ucraina nu sunt pur americane - în ele au lucrat specialiști din întregul NATO și toți președinții acestor țări care au susținut globalismul sunt implicați în asta. Totul este mult mai serios. Dacă nu v-a fost dificil să îndepărtați mostrele de infecție din alte laboratoare din Ucraina - volumele nu erau prea mari - atunci cum să ascundeți acest centru de testare și munții de cadavre? Ar fi arse? Iată cuptoarele cu vatră deschisă, furnalele la îndemână - totul va arde! Îmi devine clar entuziasmul proprietarului Azovstal, Akhmetov și panica lui totală; bănuiesc și despre motivele pentru care Occidentul nu vede fascismul în Ucraina și de ce naționalistul batalion „Azov” avea sediul la Mariupol !

Sper că la final, se va afla totul, nemaiputându-se ascunde nimic!

Așa să ne ajute Dumnezeu”

..................................................................

Cei care înțeleg aceste adevăruri, cei care se informează și din alte surse – în ciuda îndemnurilor continue venite de la guvernanți, de a vă informa „numai din surse credibile”, adică ale lor – știu și pot să se uite la orice fel de știri transmise de orice canal de dejecții televizat, pentru că mintea lor filtrează și transpun știrile mincinoase, de intoxicare, în ADEVĂRURI apropiate de acelea care sunt în realitate.

Nici Propaganda rusă nu trebuie luată în seamă, crezută în totalitate, dar întrebarea simplă este aceasta: DE CE nu se spun niciodată vorbe, declarații ale conducătorilor Rusiei, ca lumea – după ce aude două păreri diferite, de la două tabere beligerante – să poată discerne cu argumente proprii „pro și contra”, fără să fie influențată de minciunile continue citite de niște prompteriste ce poate vor fi trase vreodată la răspundere judiciară, că au contribuit la nenorocirea lumii, folosind Presa ca pe o armă?!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?