D’ALE CARNAVALELOR

jfhfghg

Băi, voi conștientizați cât de proști ne crede idiotul ăla care e pechinezul sasului, de-l strigă Câțu-cuțu? Băăă, suntem luați rău de proști, frate!  Înainte să se fi terminat panarama cu valul trei al pandemiei și Cacapharma aia ce a împuțit atmosfera pe tot globul pământesc cu „valul” trei - trăit din plin de toți surferii globaliști care suflă cu putere încordându-și foalele ca să pară „tzunami” - deja prin India, de unde nu prea parvin curent vești în Europa și America, s-a găsit un crac (sau o ramură-rămurea?) a COVIDULUI, pe care cică au denumit-o DELTA... Am auzit acuși la tembelizor că sunt notate după alfabetul grecesc (iote, de aia au grecii acum catastrofe) cu alfa, beta, gama, delta și cică – atenție pliiz națiune! – se așteaptă una Lamda1. Ăștia-s nebuni, zău așa, se joacă cu focul, lumea s-a trezit cumva la realitate, se răscoală, se bate în parte cu mâinile goale cu jandarmii împăiați cu costume din kevlon, cu căști din oțel ca în „Războiul stelelor”, dau cu arme cu laser pe care le poartă la cingători, electrocutează pe cine cutează să li se opună...

În Românica sasului, este ceva special. Aici populația deja a schimbat stilul de luptă, are metode noi de combater a pandemiei lui Câțu-cuțu, cu dulăul Arafat. În România a devenit cert că marionetele de pe scenă se tem al naibii de spectatorii din sală, dar se tem la fel de tare și de păpușarii aflați în culise, care îi mânăresc...

Ei mimează că dau fel de fel de Legi și Hotărâri de guvern – care mai de care mai stufoase, aberante și absurde - cu criterii a căror evidență trebuie ținută musai de un computer la cât de idioate, variate și numeroase sunt de la sat la sat, de la comună la comună, de la județ la județ, de la mare la munte, de la pădurea de foioase la cea de brad, de la lanul de porumb la via cu muscat otonel...

Bă neamule, e de râsul curcii când auzi cohorta de prompteriști care se bâlbâie și se poticnește cu sudoarea pe frunte încercând dă nu-și stâlcească limba în gură când citesc zilnic găselnițele câinelui Arafat, cățelul de odaie al pekinezului Câțu-cuțu...

Dar ce știe populația? Acum populația știe că hoardele de lăcuste aflate la guvernare și prin Parlament, SE TEM rău de furia mulțimii și că va ceda ușor la orice mișcare a civililor ieșiți în stradă, că frica păzește pepenii, dar tot ea și guvernarea.

Păduchii merg pe sârmă făcând echilibristică cu un bambus în mână și un pai în târtiță. Ei se tem de furia mahărilor care i-au aburcat acolo cu forța, de la Bruxelles, New York, sau NATO, exact ca să facă jocurile așa cum a făcut javra de pechinez. A împrumutat și a aruncat din avion saci cu bani asupra Europei, în timp ce țipa să stăm cuminți în case cu capul sub pernă să nu ne muște de cur covidul. Când populația s-a răsculat și a dat dovadă de unire, băieții au lăsat-o mai moale cu restricțiile, au început „să relaxeze” pandemia, adică să permită Campionat european de fotbal la București, să lase fanii să bea bere cât încape -  la terase, înghesuiți în mii de grupuri luați câte șase - au dat drumul la piscine și la sălile de sport, au stopat de numărat morții din accidente rutiere trecuți la Covid... A venit vacanța și trenul de Franța a plecat lejer la greci, la turci, la bulgari, oriunde doar la Mamaia nu, că acolo șezlongurile au rămas în urma pandemiei, departe de mare.

Golănii peste golănii cu manipulări grosolane practicate de ProTv, Prima, Antana 1, 3, România Tv, Kanal D, Digi Sport 1, 2, 3 sau 4, X Cinema, HBO sau chiar Disney Cartoon. Toți urlau ce au făcut grecii și turcaleții să te duci cu mic cu munte la ei, la mare, iar după o lună, șmecheria a fost „pe invers”, că așa le place LGBT-iștilor.

De unde în iunie erau strigate prețurile mici la bere  să cadă prostu la cârlig, hop! vine iulie și încep jivinele să vopsească harta Europei cu galben și portocaliu anunțând șicane peste șicane celor care nu vor fugi mâncând pământul la ei acasă. Apoi au început relatări apocaliptice, cu muzică lugubră de băgat groaza în pisicile și motanii blânzi de acasă, cu lovituri de timpane și talgere pe fond de bâzăââit de violoncel, când ardeau focurile de pe insulele grecești „unde obișnuiesc românii” să stea cu bidonul stomacal plin cu bere și „țațiki”, cu cracii la soare, apoi pompierii români sosiți salvator cu tulumbele de la ISU să ajute ortodoxia, ce mai?! Starea românilor e confuză: „fie vremea cât de rea, dar mai bine-n țara mea”... Țara TA pe dracu! Sunteți un cor de sclavi ca cei din Nabuco și cântați aria pierzaniei înmărmuriți de ceea ce vă arată ăștia la tembelizoare.

Javrele lui Câțu-cuțu se întrec în a organiza fel de fel de festivaluri, carnavaluri, cu mască și fără mască, cu bască și gură cască, mai ales în Ardeal, pe la Boc în deal, aproape de Bonțida unde vine Clotilda, chiar și la Bacău, nici acolo nu-i rău, altul pe la mare, că e loc sub soare, tineretul bovin are doar un scop: o sticlă cu vin și puțin noroc!

Pe plajă la mare, stau în picioare ca sardeaua-n cutii, români mii și mii! De râsul curcii și să râdă pruncii au venit la Vama Gheorghiță și Cuțu! Toți sunt în chiloți, doar cei doi cu mască, neagră și cam flască... Toți mor de căldură, ei la o friptură. Televiziunile se întrec să relateze orice poate să intereseze! Câțu inspectează, lumea e vitează! Nimeni nu se teme că vine o vreme când aceste jivine își vor aminti de tine. Înapoi în Cușcă! Nimeni nu mai mușcă! Haideți în coteț, că vaccin nu vreți! Noi v-am spus, vezi bine, că Delta tot vine! Voi vă vaccinați, noi suntem curați, chiar și lăudați! Cacapharma iar ne dă ani de guvernare, zile noi sub soare!

Ceea ce probabil că nu înțeleg acești fătălăi aflați la posturile de comandă, e că și populația românilor este atipică! Adică îi lasă să spună și se prefac că nu înțeleg, iar când vor îngroșa gluma și vor strânge din nou șurubul până acesta scârțâie, odată iese cu mic cu mare și aici nu e ca în Franța sau Germania! Acum minerii sunt chiar în București, în Timișoara, Constanța, iar o ieșire concomitentă în trei orașe mari, face imposibil ca efectivele Jandarmeriei să țină piept mulțimii, altfel decât cu mitraliera pe afet și foc în serie producând carnagiu... Cine oare are azi un asemenea curaj să-și asume asta? Nimeni!

Parodia de vodevil cu pandemia a rămas doar o reprezentație burlescă a unui teatru de bulevard jucat cu niște pațachine pe post de saltimbaci. Ei se fac că-i pandemie, noi ne vedem de treabă până ce ne supără că au sărit calul!

„La Bulivar, birjar, la Bulivar”!

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags