DACUL LIBER NIELS, MUNCESTE PE SKYPE SA STUCHEASCA ROMÂNIA!

HDGFGHH

Mă scoate din sărite la maximum un haldău care se dă ȘTEKER pe la canalul lui Ghiță El Fugitivo, care vede România doar la Tv. Bă frate, zilnic mai zapez canalele pe la Tv în căutare de „ceva”, de altceva decât viermii intestinali din politică și din presă care au misiunea să țină „pandemia” sculată.

Ei se prostituează în acest scop, iar mie mi-a silă că țara s-a umplut de curve de ambele sexe, ba, mai mult, sunt multe care au făcut rost prin corupție de Certificat ilegal de penis...

Așa dau întâmplător de o șulfă specifică nației sale din care face parte, cu dezonoare și mănâncă zilnic o pâine albă unsă cu căcat, pe care îl ține în frigidere prin Spania.

Acest dac neaoș cu nume de olandez zburător care a călătorit cândva în Suedia pe gâtul unei gâște - conform cărții „Călătoriile lui Niels (Șmecher) Hollgreson în Suedia” - se dă cumva realizator, reporter și are ore fixe de emisie, când intră în direct prin Skype cu câte un plăvan agramat din studiou și o face pe Oracolul din Toledo.

Niels Șmeker  ăsra, graseiază intelectual și își dă el cu presupusul „căcum” este mai bine să se facă aia sau aia, că la el în Spania așa se face, că guvernul lor așa procedează. Păi da rămâi naibii acolo să îți dea maurul puțină muie pe sub mască și lasă-ne naibii cu politica ta de chilot de Dorohoi care acu grăiești teleghidat de Mossad!

„România Tv” este un canal prin care se scurge mult căcat către Stația de Epurare, iar din nefericire, incultura românilor îi face să saliveze ca un moș impotent când vede o țâță de vacă stoarsă de lapte.

Ipochimenul în cauză se dă cu barca ținând curul în două luntrii, în dorința lui citită pe față, ca să fie bine și cu Ioska și cu Ion... Televiziunile de azi care au licență în România sunt pur și simplu năpădite de alogeni cu nume neaoșe de evrei, unguri, germani, turci, sau țigani „de alte naționalități” și ei de fapt sunt în slujba oricui este împotriva României și a românilor.

Scriu asta aici și acum, deoarece sunt revoltat la culme de puterea imensă pe care o are propaganda securismului din țară și lupta asiduă pe care o duce împotriva poporului român.

Și TVR-ul ajuns sub ocupația hienelor, a devenit acum o baterie de foc care trage rafale cu trasoare împotriva României!

Niels, tu nu ești SNEKER, ești doar un ștecher băgat în priză, dar vom întrerupe curentul!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?