CUTREMURUL S-A PRODUS! VINE TZUNAMI!

cjgfiutfhj

În ultimii treizeci de ani, românii au pățit și au văzut multe....

Au suportat multe umilințe, s-au lăsat mințiți la modul golănesc și ordinar, s-au lăsat scuipați, batjocoriți, manipulați, s-au făcut că nu văd, crezând că asta era Democrația mult dorită. În ciuda tuturor acestor năpăstuiri au mimat rolul prostului lăsând Statul român să se creadă deștept și au sperat că într-o zi se va termina cu noua ciocoime,  se va usca conducta cu secături, cu idioți cu neamuri, pile și relații care îi numeau pe funcții de conducere deși cu chiu cu vai luaseră BAC-ul și făcuseră un fel de facultate plătiră de babaci ca să le dea o diplomă.

S-au transformat în ipocriți crezând că așa le va fi lor bine, că odraslele au un serviciu la stat cu un salariu mulțumitor, aducător de pensie, asigurări medicale și un statut de siguranță. Acesta a fost ȘANTAJUL PUBLIC  cu care a fost subjugată timp de treizeci de ani societatea românească.

Ce s-a reușit? Păi s-a reușit o degradare accelerată a societății românești, cei harnici și ascuțiți la minte au fost împinși afară să slugărească pe alții pentru un trai decent, iar restul de proști, de lipsiți de o brumă de cultură au plecat pe post de sclavi, de hamali de lux, de mână ieftină și necalificată de muncă în țările din occident. Chiar și așa viața lor s-a îmbunătățit considerabil și dintr-o dată ei și-au luat numele de diaspora democrată...

Inculții, răpănoșii, frunzele în vânt, s-au trezit brusc că sunt democrați și ideea că trăiesc într-o țară cu democrație consolidată i-a transformat pe loc în capul lor sec în elite românești care răspund comenzilor manipulatoare și denigratoare cu care jegurile securiste românești bombardau presa și sit-urile dușmănoase.

Au uitat de cei cândva dragi lăsați în țară, care din lipsă de curaj, din dârzenie sau încăpăținare au rămas acasă să îndure și să transforme cu mintea lor de pe urmă și măselele strânse această țară ca să fie „ca afară” și copiii plecați să revină acasă.

Pentru asta au făcut și ei mari și multe sacrificii! La un moment dat li s-a părut că văd la orizont o geană de lumină și că Liviu Dragnea chiar va reuși să refacă statul de drept și să ridice nivelul de trai.

Dacă cu Programul Economic s-a reușit cumva să se ia unele măsuri vizibile, în rest numai piedici și obstacole de la javrele neomarxiste și neonaziste, de la aparatul securistic infiltrat în Justiție și în mai toate structurile de stat. Mult ajutor în frânarea unor măsuri radicale menite să ridice demnitatea României  l-a dat Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă, plus  o gașcă de acoperiți ce au fost și sunt acum reveniți la vârful PSD băgându-se cu obstinație în poză să ne ia fața nouă, alegătorilor, ca să nu vedem jigodismul clasei politice.

S-a întâmplat ca Dumnezeu să ne tragă două palme zdravene peste ochi în acest an electoral – primul cu fetița Sorina și al doilea cu răpirile adolescentelor din Caracal – pentru ca într-o ultimă probabil încercare, să ni se ia albeața de pe ochi și să vedem lumina zilei!

Ne-a pocnit Dumnezeu în moalele capului strigând la noi: „idioților, eu v-am făcut, eu vă termin! Treziți-vă!”

Cutremurul cu Sorina și replica lui imediată cu Alexandera și Luiza a fost simțit cu groază de populație, au reacționat pentru prima dată neîmpinși de la spate, neîndrumați, necoordonați de nimeni și acum revolta propagată din Baia de Aramă și Caracal a transformat marea de oameni într-un tzunami în plină propagare, valul imens al urii și revoltei tot crește și crește, se aude un vuiet din adâncuri, iar stâncile găunoase din politică simt asta, sunt avertizate de Serviciul Lor Special 112  și au intrat în panică!

Degringoladă, teamă totală, atroce, cu mulțimea furioasă nu te pui, poți avea tu arme, trupe, la o adică asta a avut și Ceaușescu!

Deja se simte că populația s-a transformat într-o armată imensă furioasă, care nu este bine hrănită și îmbrăcată, care nu este bine condusă și înarmată și nu mai este puțin până nu va trece la luptă cu mâinile goale, iar soldații dușmani, vor pactiza cu mulțimea! Poate ne trebuie și o Revoluție adevărată, făcută de noi românii, neajutați de nimeni!

Terorizată de frică – deja are statut de candidat la prezidențiale - Premierul Dăncilă declară acum război incompetenței și corupției din structurile statului, de parcă până acum a oprit-o de la măsuri drastice contra statului subteran de care săraca fugea ca dracul de tămâie! L-a trădat pe Dragnea, a trădat idealul membrilor PSD care au vrut în primul rând „dreptate până la capăt”, AU DORIT CA STATUL SĂ FIE EXTRAS DIN GHEARELE SASULUI NAZIST  și ale slugilor sale neomarxist-securiste!

Acum Dănciloaia și-a ridicat fustele în cap să i se vadă budigăii și de frică promite și trimite tot felul de controale în cele patru zări în timp ce continuă să pupe poala lui Johannis.

Lumea se adună, oastea prostimii devine o forță și nu mai este mult ca valul nimicitor să se izbească de țărm și să spulbere toate vapoarele pe care s-a refugiat șobolănimea de toate culorile.

Ei de asta se tem! Simt că nu mai scapă!

Javrele de procurori, milițieni, judecători corupți și slugarnici, securiști, jurnaliști acoperiți, toți caută disperați loc pe vasul salvării care riscă să se scufunde de supra-greutate la lovitura de tzunami.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags