CUTREMURATOR! ION CRISTOIU A NASCUT UN PUI VIU!

jdhdgsfg

Ion Cristoiu a născut un pui viu! El se numește Ionuț (e firesc, e mai tânăr ca tătâne-su), dar la Starea Civilă l-au trecut CRISTACHE, în loc de Cristoiu... mamei sale.

Câtă vreme Ăl Mic  intoxica cum voiau mușchiuleții săi de pupil al lui Gâdea, dat cu globaliștii și contra curentului național, scuipând numai AUR din gură, Cristache îl băga cu anasâna pe Cristoiu în ochii telespectatorilor de la orașe și sate, spunându-le „dășchis” că-i „dezintoxică” de tembeliziunile particolere...

Io-te că pân’ la urmă „Duoamna Pocora” – piaza cea rea a lui Cristache, de se pișa în pemperși doar când îi pronunța adesea numele, „țistuind” invitații cu deștul la gura înconjurată de un păr des, să nu audă ce spun ei „Duamna Pocora” – a fost mazilit de la TVR 1 și de la ora 5, astfel încât, Ionuț speră azi să devină măcar purtător de cuvânt al lui George Simion, omul de AUR de care mereu își bătea el joc...

A venit rândul azi domnului „Ardei Umplut” – vorba regretatului de către patrioți a lui Corneliu Vadim Tudor, slăvit fie-i numele în veci! Deci Ion Cristoiu îi întine mânuța de chiftea părosului copil născut deja bătrân, Ionuț Cristache și fac împreună un podcast„așa cum îi spune acum”(murmură Cristoiu) unei transmisii cât de cât pregătite, cu telefon mobil performant 5G, înfipt într-un suport cu trepied și conectat continuu la curent ca să nu se descarce... Se transmite direct pe Youtube, unde ai obligatoriu un canal propriu, la care plătești taxă, dar „tataia” i-a zis din țeavă puiului, că face, dar el nu are bani(!), așa că el e cu Numele, cu Faima, iar Ăl Mic cu munca.

Ci ti rîîîîzi! A venit rândul moșului să spună ce vrea el, neîntrerupt.

Ion Cristoiu a făcut munți de bani în primul deceniu de democrație, scoțând pe bandă rulantă ziare și reviste, cu care făcea senzație urmărind găinile care fătau pui vii!

Azi, sireacul nu mai are bani să ajute un biet băiat în vreme de criză, până se va îndupleca probabil Burci să-l scoată din foame și să-l lase să măture prin studioul unde Dragoș Pătraru este ziarist de stand-up comedy.

Pe Cristache l-am șutuit de multe ori pentru caracterul său împuțit de-a binelea, când chipurile se dădea un critic fervent al lui Săsanis, pentru ca „Duamna Pocora” să-l mai tolereze la România9 de la ora 5, scuipa cu foc AUR-ul, iar de Dragnea, nici pomeneală! Așa a văzut el la Mihai Gâdea – idolul și formatorul lui Ionuț – că e corect deontologic! Acum linge unde un deceniu a scuipat!

Bătu-v-ar Bunul Dumnezeu de jigodii nenorocite care ați făcut mult rău României și românilor!

Cei care sunteți curioși, masochiști și aveți răbdare, aveți acilea și minunatul „podcast” de inaugurare al celor doi anticriști: Cristoiu și Cristache.

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags