CURAJ! SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN !

NFJGJGJJ

Încurajator: tiranii criminali eșuează serios...

Într-un videoclip recent al WEF, ei recunosc că au „eșuat lamentabil” (cuvintele lor exacte!) cu încercarea de a vaccina întreaga populație mondială.

Ei eșuează în încercarea de a suprima adevărul. Toate încercările lor de a cenzura vocea adevărului nu duc decât la faptul ca adevărul să devină mai puternic decât oricând.

Eșuează cu variola maimuțelor. În ciuda încercărilor lor de a spune lumii că există o altă pandemie, nimeni nici măcar nu ia în seamă.

Ei eșuează în încercările lor de a distruge Rusia, care este luptă să elimine unul dintre principalele lor sedii din Ucraina.

Ei eșuează în a suprima patrioții din întreaga lume. Sunt mai mulți patrioți astăzi decât oricând în istorie, care luptă din greu pentru a păstra drepturile și libertățile poporului!

Ei nu reușesc să țină secretă frauda electorală. Mai mult ca oricând, strategia lor de a poziționa politicienii corupți în guverne, este publică, iar acest lucru nu va face decât să crească furia.

Eșuează în monopolul lor media, care începe literalmente să se prăbușească. Vizualizarea mass-media mainstream este la un nivel scăzut și chiar admit deschis că publicul nu mai are încredere în ei. Noi entități media apar în întreaga lume.

Eșuează în lumea farmaceutică, unde corupția lor este mai expusă ca niciodată. Milioane de lucrători din domeniul sănătății știu - pentru prima dată în viață - că Big Pharma este un cartel criminal.

Ei nu reușesc cu agenda lor LGBTQA+, deoarece nenumărați părinți se ridică cu înverșunare să se opună încercărilor lor de a-și dori schimbarea identității copiilor lor, din întreaga lume.

Eșuează cu farsa lor privind schimbările climatice, deoarece numeroși oameni de știință vorbesc împotriva acestei minciuni masive și sunt lansate documentare puternice pentru a dezvălui modul în care vremea și clima sunt de fapt manipulate de acești criminali.

Și eșuează în multe alte domenii...

Își sapă propriul mormânt! Tot ceea ce fac îi expune și mai mult.

Continuă să dezvălui adevărul! Continuă sa te rogi. Nu renunţa! Descoperirea are loc și va deveni doar mai mare. Lumea se trezește și acea trezire abia a început!

Dacă este posibil, vă rugăm să ne susțineți cu o donație, astfel încât să ne putem continua misiunea critică. Mulțumesc!

DAVID SORENSEN - https://stopworldcontrol.com/

Preluat Internet, traducere și adaptatr

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?