CUPLUL JOHANNIS-HELVIG, DOI SCELERATI CE AU TRADAT ROMÂNIA!

kdhfjgj

Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat in cea mai mare prăpastie.

Ne-a distrus economic, politic.

Uitați-vă la ei cum ne-au terminat. Iremediabil. Principalul vinovat răspunde la numele Klaus Iohannis.

In tinerețe, facilita intermedierea de vânzări de copii români în străinătate. Apoi s-a consacrat ca prăduitor de case. Ca primar al Sibiului, își apară fraudulos casele furate în Justiție, semnând întâmpinări și concluzii în numele primăriei în propriile procese, apărat fiind de Statul Paralel. Mincinos și ticălos pâna în măduva oaselor. E prost si puturos de bubuie. Mincinos și ticălos până în măduva oaselor. El este principalul vinovat de distrugerea României.

Acest străin de neam și țară, susținut de SRI-ul condus de Eduard Raul Hellvig (semnatar in 2016 al celui de-al doilea protocol ilegal dintre PICCJ si SRI, protocol declarat abuziv de CCR, și care îi „rezolva” toate problemele din Justiție) era zero barat daca nu era susținut din interior și exterior.

Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat în cea mai mare prăpastie. Ne-a distrus economic, politic, ne-a pus rău cu Rusia si China (sa fiți siguri ca daca vom intra în conflict cu aceste mari puteri, actualii aliați ne vor lăsa instant de căruță), ne-a adus tara in incapacitate totala de apărare, denaturând rezultatul votului de la ultimele alegeri generale si băgându-ne pe gat un guvern de neaveniți, la fel de idioți ca și el, din pura ambiție bolnavă de a avea „Guvernul Meu”. Ca și când el ar fi în stare să conducă ceva… A instigat continuu la linșarea publica a celui mai puternic partid din Romania, a încurajat politia politica, ne-a vândut străinilor și ne-a impus contra naturii cea mai toxica guvernare din istoria moderna a Romaniei: PNL-USR-PLUS. O adunătură de golani puși pe furat și distrus națiunea română. Niște golani, care n-au nimic sfânt afara de LGBT, trasul pe nas, beția la volan și corupția la cel mai înalt nivel.

Ce merită balega asta de om? Care ne-a băgat pe gat un iresponsabil precum Florin Citu, un țepar de bănci, un bețiv condamnat penal pentru conducerea în stare euforică a unui autovehicul pe drumurile publice…?!

Uitați-vă ce au făcut acești nenorociți cu această țară, pentru care mulți dintre noi ne-am dăruit viața sa o facem mai buna! I-a distrus pe pensionari, i-a adus la stadiul de cerșetori și milogi în propria țara, după o viață de cotizat la stat. Au distrus mediul de afaceri compus din micii întreprinzători. Au cumpărat mai toata presa…

Ne-au distrus pe toți, lăsând niște multinaționale rapace sa umfle cum vor facturile la gaze si la energie electrică, să facă prețurile cât vor ele, pe gazul și energia electrică produse de Romania, doar pentru ca ei, Iohannis si Catu, doi vânzători de țară, să-și justifice conducerea nemeritată a acestei țări minunate, cu cetățeni care nu au greșit cu nimic pentru ca acești golani susținuți de SRI si marile parchete să-și facă mendrele după cum ii taie mințile pe care nu le au.

Ionannis, nulitate ce ești tu – pe care dacă șs avea puterea, ai putrezi în pușcărie pentru tot restul vieții tale doar cu pâine și apă – te simți bine că noi plătim benzina, gazul și curentul electric mai mult decât oriunde in lume, deși aceste resurse sunt produse la noi in țară, nu în alta parte? Pentru o nulitate ca tine au murit mii de oameni in decembrie 1989?

Ca sa ne bagi pe gât, contra voinței poporului, niște partide de derbedei? Care pentru că nu s-au înțeles cu tine pe numirile șefilor marilor parchete, aruncați țara în aer? Vă e așa de frică de pușcărie?

Ce eforturi face piticul de la SRI, care aplauda abuzurile DNA – care răspunde la numele Raul Eduard Hellvig – sa te mai mențină în funcție contra naturii, folosind uriașa logistica a SRI? Crezi ca nu se știe că azi se ascultă ilegal mai mult decât oricând de la „Revoluție” încoace? Doar ca să ți se salveze pielea?

Spune tu Iohannis, cu Cițu alături de tine, unde s-au dus zecile de miliarde pe care le-ați împrumutat? Pe armament niciodată livrat…!

Unde s-au dus banii pensionarilor pe care azi îi condamnați la umilință și la moarte? Unde s-au dus banii pentru care ne-am îndatorat peste poate? Cum a ajuns țara cu cele mai mari resurse naturale din UE, cea mai săracă din Europa?

Spune Iohannis, spune cum distrugeți Justiția, pe care ați lăsat-o fără finanțare corespunzătoare și pentru care vă omorâți între voi la guvernare, ca nu cumva să mai existe vreun procuror care sa aibă curajul să vă trimită în judecată!…

Cum te faci tu, Iohannis, că te duci duminică de duminică la biserică și te pozezi închinându-te la Dumnezeu, când tu distrugi programat Romania, care ți-a închinat cele mai mari onoruri, cu un guvern de incompetenți și vânzători de țara?

Te simți bine, Iohannis? Te încălzesc casele furate? Te simți bine în ele în timp ce românii nu-și mai pot plăti facturile la utilități, pentru ca tu, un nenorocit de om, vrei să-ți salvezi pielea vânzând Romania? Tu, care ai dat pe „moca” petrolul submarin al României pentru o șapcă, spunând că așa o să căștigăm „respectul” străinilor. Tu, care în afară de a bloca părtiile de ski si a te plimba în străinătate, nu faci nimic?

Crezi că pe noi, românii, ne încălzește vreun mesaj tâmp pe care îl dai tu pe Facebook, când țara arde? Chiar așa, i-a spune tu, sau mai bine să spună sluga ta, Raul Eduard Hellvig, cum ați lăsat voi ca Facebook să cenzureze presa și libertatea de opinie în Romania? Cu acele CNIC si Cyberint (structuri ilegale care nu au lege de înființare) care au transformat țara într-un adevărat Big-Brothers…

RAZVAN SAVALIUC

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?