CUM NU VII TU, TEPES DOAMNE?

sjhfuhfsd

ndhutvftCătălin Plăiașu (foto) a murit după ce a fost bătut în trafic! A încercat să medieze un conflict în trafic, dar a murit după ce a fost bătut de doi tineri de etnie romă. Moartea lui Cătălin Plăiașu a îndoliat întregul județ. Sute de mesaje de condoleanțe au fost transmise pe Facebook.

 În acest timp, cei doi romi, din satul Malu Vânăt – comuna Merișani, au arătat un tupeu ieșit din comun contestând măsura de arest preventiv luată împotriva lor. Astăzi, 2 iulie, Tribunalul Argeș urmează să judece contestația acestora.

Cătălin Plăiașu, victima agresiunii petrecută la 24 iunie pe raza comunei Merișani, a decedat la spital. Anchetatorii au schimbat încadrarea juridică împotriva agresorilor. Aceştia sunt acuzaţi de loviri cauzatoare de moarte, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. De asemenea, cei doi agresori, frații Mihai Adrian Tudoreci (24 de ani) și Leonard Florin Tudorici (22 de ani), sunt cunoscuți cu antecedente penale. agsfr

În 2016, cei doi au fost trimiși în judecată pentru un caz asemănător. Atunci cei doi frați împreună cu o altă persoană, au agresat un consătean din comuna Merișani, dar au reușit să-l "convingă" să-și retragă plângerea. Inculpații sunt cunoscuți ca fiind niște persoane foarte violente, de aici probabil și decizia victimei de a-și retrage plângerea. Cu toate acestea, acum agresorii au ajuns chiar să cauzeze moartea unei persoane.

Incidentul s-a întâmplat, luni 24 iunie, atunci când Cătălin Plăiașu, se deplasa cu mașina dinspre Pitești spre Curtea de Argeș. Pe drum, acesta împreună cu o altă persoană au fost șicanați în trafic de un BMW, condus de cei doi frați de etnie romă. Totul a început după ce inculpații au fost depășiți de un autoturism. Acest lucru i-a supărat în asemenea măsură încât au pornit în urmărirea lui. Unul dintre frați i-a făcut semn șoferului să oprească mașina și a aruncat cu o sticlă în direcția lor. În fața lor se afla și autoturismul lui Cătălin Plăiașu care, fără voia lui, a fost prinsă în aceste manevre periculoase ale inculpaților, fiind forțat să oprească după ce autoturismul acestora a frânat brusc în fața sa.

Cătălin Plăiaşu, patronul unei firme de optică medicală, a picat la mijlocul scandalului fiind lovit în mod repetat cu pumnii de cei doi frați. În urma loviturilor, bărbatul a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, concomitent cu intrarea în starea de comă. La o săptămână distanță, în noaptea de duminică spre luni, acesta a decedat la Spitalul Județean Argeș.

ALBERT TOMA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags