CU UDREA ÎN GURA

ofigoolj

Cât de jos a coborât nivelul social, cel de cultură, îmbrobodirea și intoxicarea românilor, dacă aparatul de propagandă Media ține titlurile pe prima pagină a știrilor cu două subiecte complet diferite, menite să abată atenția de la Clasa Politică ineptă și bolnavă iremediabil de cancerul corupției?!

Să fii tu jurnalist cu ștaif la Antena1, 3, ProTv, Digi24, B1, etc și să stai 20 de ore/zi ca vita la poarta nouă în Corbeanca sau în fața Parchetului General, ÎCCJ, DNA, CCR, etc doar să filmezi un demnitar care intra și iese și îți dă cu flit, doar-doar cei din studio pot băga bățul prin gard inventând niște goange aiuritoare ce abia le expun bâlbâindu-se cu prune în gură, e prea de tot!

O janghilea perversă, o curviștină penală ce a umilit prin comportament și adulter o națiune întreagă, a ajuns acum vedetă TV fiind filmată cum se plimbă ea cu cracii dezgoliți ostentativ prin fața unor geamuri cu perdele mult date de o parte, iar hăndrălăul care joacă rolul de mascul fecundator e folosit de hoha ca și purtător de cuvânt....

Din juma în juma de oră intră în buclă aceste noi imagini cu borfeta devenită prin grija TV-urilor și a mâncătorilor de rahat ce își spun cu emfază analiști politici, noi comentarii și supoziții polemice referitoare la viața curvei naționale! În curând, PR-ul deșănțat al găozarilor plătiți să scormonească în tomberoanele cu gunoi neselecționat, o vor transforma pe blonda fatală într-o ființă gingașă și neprihănită, o Milady de Wintter a Curții, care face și desface iarăși jocuri! În loc să o fi ignorat total, sau eventual să pornească tirul acuzelor multiple la adresa fărădelegilor făcute de ea și de camarila Javrei Ceacâre care – iată, s-a ajuns cu ajutorul oilor proaste! – lumea se uită, aude și discută din nou subiectul penalei Elena Udrea!

Celălalt subiect exacerbat de Gâdea și Compania lui de sunete și lumini seară de seară - din care stoarce lacrimi și compătimire ca dintr-o lămâie care nici acreală nu mai are - subiectul fetiței Sorina adoptată fraudulos de o familie de români din America, ține seară de seară subiectul treaz.

Orice om cu un minim de bun simț care trăiește în Patria Hoților, a Șpăgarilor și a Combinatorilor - care ÎNCĂ se mai numește România - își dă seama că are de a face cu o FILIERĂ existentă în toate județele în care sunt implicați cei de la Protecția Copiilor (de la manager de caz până la cucoana soră geamănă cu Moș Crăciun aflată în funcția supremă de la București, cu o vechime pe funcție ce numai Mugur Isărescu o mai întrece!) și până la Judecători, procurori, poliție, ce fac scut viu în jurul Mafiei....

Aici trebuie îndreptat tirul unor anchete jurnalistice și nu doar la o dramă a unui copil nevinovat ce este disputat acum acerb de două familii!

În toată această vreme madam Bi(r)tch al PSD și SIE face și desface tot ce făcuse bine guvernarea sub Dragnea.

Sasul nazist cu clica sa de liberali portocalii transformați în Oastea Diavolului mușcă, scuipă, lovesc pe toți cu acceptul complice al Uniunii Securiștilor din România și al lor comandir Bârna.

Oamenii capabili din Guvern ca Petre Daia, Răzvan Cuc, Carmen Dan, sunt stigmatizați de mamaia și de aprozii ei țucălari, pregătesc încă o remaniere făcută de PSD, că Opoziția e labă tristă!

Oameni buni, nu vă lăsați prostiți pe față, ignorați aceste Tv-uri, scădeți-le audiența, tratați-i cu flit și cu siktir așa cum de fapt ne tratează și ei!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?