CU SULA-N GRUP SI SUFLETUL ONLINE

cutdf

Știu că reiau un subiect deja discutat și-n dungă și parafrazat în fel și chip. Dar trebuie să vedem ideea de "trai în grup", în termenii moderni, dpdv socio-psihologic.

Hashtagistii sunt o specie aparte, ei își petrec 80% din timp pe grupuri de Facebook, înjurând oameni în bula lor, creând mesaje de propagandă pe care le rostogolesc apoi pe Facebook, raportând si blocând conturile indezirabililor, postând poze nud, materiale șocante doar pentru a-și stârni reacții, ei fiind morți spiritual, acolo agață și oameni.

Sunt ca un fel de club de swingeri (ăia care își pasează nevasta, sau nevastuicu', unii altora), degenerați si alienați. Toate amenințările lor se reduc la internet și la cine e mai tare-n taste, iar cele care se materializează în realitate, sunt de nivelul Liceenii. Dacă internetul ar dispărea mâine și ar fi nevoiți să se adapteze la interacțiunea umană firească, ar fi sfârșitul lor.

 Problema e că ideea asta de "trai în grup" și pentru grup, pe lângă faptul că e marxism curat, lucrează în mintea tinerilor, dornici de apartenență, de socializare, care se rezumă strict la o imagine falsă, proiectată în online.

IOSEFINA PASCAL

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?