Cu curu cu curu, Paloma!

nydbij

Leonard Miron - prezentator tv. Fost.

În prezent homosexual declarat si recunoscut.

Aseară, l-am văzut la tv, la antena star, în timp ce butonam telecomanda.

Nu am nimic cu ei, atât timp fac ce fac acasă si o fac fără publicitate.

Dar aseară, fratiwere, aseară omul ne explica la Brancu sau cum il cheamă pe ala de avea revista VIP, că partenerul lui - un duce de Spania - l-a cerut în căsătorie, cum da ăla cu aspiratorul, cum face mâncare etc.

Pe de-o parte, nu susținem mișcarea asta si nici nu promovăm homosexualitatea la tv, dar zilnic ni se inoculează, cu pipeta, cate o știre despre comunitatea tot mai mare a celor cu deviații de comportament.

Repet, mă doare in gleznă de Leonard Miron si de Brancu, poate ultimului i se cere promovarea deviației, dar de ce trebuie sa promovăm această comunitate la tv?bbslșjuybt

 Maine, poimâine si crima o sa fie ceva normal, poate ca ar fi bine sa ne întoarcem la legea talionului, care era simpla si pe înțelesul tuturor - nu o sa mai avem nevoie de bani si avocați, întrucât este mai simplu sa creezi aceeași pagubă celui care te-a păgubit, iar conflictul sa se încheie de la sine. Nu o sa mai fie nevoie nici de judecători sau procurori, si asa vom face economie uriașă la sistemul de pensii si salarii, de la buget, mai ales ca asistam de ceva vreme si la o avalanșă de prezentări de cazuri jurnalistic interesante, în care ni se prezintă la greu abuzul angajaților statului.

Nimeni nu prezintă un caz „cap coada” al vreunui nemernic care a făcut cine știe ce crima (violuri, tâlhării, etc.) si modul profesionist în care autoritățile încheie instrucția penală.

E bine că vedem cum trăiesc ducii spanioli, cum îm....bucă și ei cate ceva si cum fac clă....buci când îsi spală rufele din familie la tv....

Pentru astfel de emisiuni nu mai protestează nimeni... 

DANIEL FLOREA               

Featured