CSAT A APROBAT: TREI RACHETE „PATRIOT” AU FOST LIVRATE!

bchdjjj

MOTTO:Dar mai avem o șansă: să fie Edy atât de diabolic cu staff-ul său, să fi jucat amicalele în fals, ca să nu atragă atenția adversarilor și la Campionatul European să explodeze ca o bombă cu ghidare și să distrugă orice armată ne stă în cale... ” (Rechin de Bahlui.ro – ”Tiribomba Europei” 08.06.2024)

.....................................................................

Ei, bine, după ce mi-am exprimat explicit toate nemulțumirile și toate frustrările prin care m-am făcut vocea milioanelor de români microbiști ai fotbalului, după ce l-am făcut praf și pulbere pe „puiu lui Puiu” pe care l-am văzut mereu o beizadea ridicat de ciuful frizurii de „ghinăraru dă forbal” Puiu Iordănescu - care prin onoruri dobândite pe merit într-o epocă apusă a profitat din plin în aceste vremuri și a combinat în mafia fotbalului - unde Burleanu nu este și nu va rămâne altceva decât un escroc adus politic în fruntea Federației de oameni precum Pisicul Ponta când era premier, care era supusul Javrei Ceacâre Băsescu, care l-a pus pe colonelul SRI Florian Coldea  (pe care l-a săltat excepțional în grad de general SRI și l-a numit adjunctul directorului SRI), care a înfipt-o pe Codruța Kovesi în fruntea DNA-ului, care s-a transformat în armă politică a globalismului, care a arestat politic prin abuzuri și înscenări penale politicieni incomozi, care....

Ei bine, pentru toate acestea FRF s-a transformat într-o moșie a unor reptile conduse de cuplul de comici Burleanu și Stoichiță, o hahaleră expirată care a jucat pe vremuri la Steaua, dar fără să fi ajuns într-o elită care să-i dea drepturi la a fi o somitate. FRF este prin urmare fieful unor mafioți cu funcții mari care au spălat alături de televiziunile ce cumpără drepturi de difuzare  a meciurilor,  o morișcă de furat sume imense de bani care se vântură în fotbal. Acesta și numai acesta a fost motivul pentru echipa națională de fotbal a României a avut ani la rândul prestații rușinoase de care tuturor ne-a fost rușine că eram (mă)ciuca bătăilor, sau că nu puteam învinge selecționata unui județ din vest cu statut de țară sau de regat.

Globalismul și-a băgat adânc picioarele – mai ales în fotbalul internațional – prin care se introduceau sume fabuloase de bani cu care se finanțau oameni și acțiuni menite să cumpere sau să modifice conștiințe. Prea puțini au văzut, au sesizat și au înțeles aceste lucruri, iar dintre cei ce au văzut și au înțeles, aproape nimeni nu a făcut publică constatarea adevărului și a cauzei ce a generat drama fotbalului românesc.

Într-un cor bine dirijat, câteva televiziuni care au fost alese intenționat – și numesc aici explicit Digi 24, ProTv sau Prima Tv – au creat o Unitate de Propagandă acerbă care nu numai că au ascuns adevărul, dar a contribuit din plin la crearea unor iluzii și a unor păreri deformate a publicului larg iubitor de fotbal asupra valorii reale a unor jucători, despre potențialul lor în raport cu alte echipe naționale sau de club. Cu toții au umflat cu pompa de bicicletă și a transformat în mari vedete niște puștani modești și ca valoare sportivă și ca intelect sau cultură, dar cărora unii patroni de club le-au pompat sume mari de bani pentru o țară precum România, iar aceștia au devenit infatuați și plini de orgolii de vedetism.

Era cât se poate de evident că totul era o falsitate, un teatru ieftin bulevardier cu care se servea populației microbiste „pâine și circ” în scopul justificării unor sume imense de euro ce s-au vehiculat și care au alimentat buzunare ale unor șefi din mafie.

Acesta a fost decorul sumbru al ultimilor ani, în care a fost doar un singur licăr de speranță cu acea Echipă Națională de tineret care a jucat o semifinală de Campionat European, lucru ce a dat încă o gură de aer trâmbițașilor care îl pompau în sufletele românilor  microbiști de fotbal.

Să faci egal „nul” cu două echipe reprezentative de cea mai slabă valoare din Europa, cu statut de amatori al fotbaliștilor acelor țări, exact în săptămâna premergătoare desfășurării Campionatului European din Germania, este cumva o anticipare a catastrofei și a umilințelor la care urma să fim cu toții supuși.

Așa cum eram învățați în ultimele două decenii, în cel mai fericit caz conduceam până în ultimele minute de prelungiri, când sfârșeam lamentabil fiind ori egalați, ori învinși rușinos.

Când „puiul” lui Tata Puiu - un cvasi anonim până atunci - un tinerel maturizat a cărui calități erau doar blazonul familiei și nimic mai mult, a fost desemnat de mafia lui Burleanu&Stoichiță să conducă reprezentativa României pe carte jurnaliștii au numit-o pe loc Naționala lui Edy”, am văzut în asta o numire a unui membru al Mafiei care nu avea altă treabă decât să facă moșmande și să devină un țap ispășitor în schimbul unor mari sume de bani pe care urma să-i primească ca să-și spele obrazul, dar să-i facă o viață viitoare liniștită. Trocul mi se părea echitabil, iar valoarea arătată în teren a lui Edy și a celor aleși de el ca fiind cei mai valoroși fotbaliști din țară, au confirmat într-u totul supozițiile.

Ieri Dumnezeu și-a întors fața către România și către milioanele de suporteri ai fotbalului românesc. Peste  noapte Dumnezeu l-a transformat pe Edy într-un demiurg care a primit harul divin în acea biserică ortodoxă germană să îi iasă totul, să îi încununeze munca și perseverența, să îi șteargă de pe obraz scuipăturile primite de la sutele de mii de suporteri care s-au văzut deznădăjduiți la atâtea eșecuri. Ieri, Dumnezeu a fost român, s-a gândit poate să ne arate nouă, atrași prea mult de lucrătura diavolului, că tot El are puterea cea mai mare și că în El ne este izbânda.

Mi-am dorit din inimă undeva, într-un ungher ascuns, să învingem echipa Ucrainei! Pentru mine și mulți alții ca și mine o victorie asupra Ucrainei aflată într-un război în care mor drept carne de tun alți bărbați care sunt tați, iubiți, care sunt profesori, sunt IT-ști, sunt șoferi, sunt agricultori, etc, iar unii plătiți regește doar că fac sport de performanță și care mimează că Ucraina este o țară normală în timp ce alte popoare sunt sacrificate pentru o idee care a devenit cauză, a fost ca o răzbunare împotriva fascismului globalist. M-a șocat declarația aberantă al antrenorului echipei Ucrainei la conferința de presă dinaintea partidei care a declarat plin de emfază că „noi luptăm pentru Libertatea Europei”. Un bou care bagă politic a în fotbal un cretin care vrea să-și mulțumească „președintele” khazar” care este vârful de lance al criminalilor lumii și dijn cauza căruia suferă astăzi popoarele. Desigur, Propaganda ne toarnă în urechi că „Putin și poporul rus, doar război ei ne-au adus”.

Putem să luăm bătaie de acum la toate meciurile pe care le vom avea, pentru mine deja nu mai contează. Am redevenit eroi pe câmpul de luptă! Am dovedit că la nevoie putem fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât!

Poate de acum vom fi numiți pe la summit-urile globaliste care vor urma „putiniști”, că i-am făcut jocul Rusiei lui Putin, că i-am bătut măr pe ukri fără armamentul  NATO, doar cu ghioaga românească și cu istețimea nativă pe care o avem.

De acuma nu mai contează, chiar dacă ajungem mânați de Dumnezeu campionii Europei lui Sula van der Lyen. Începând de ieri, Naționala lui Edy a transformat porecla în nume și chiar în renume. Să ne ajute Bunul Dumnezeu, că doar El este acela care ne poate transforma iarăși în acel mic popor plin de calități seculare.

Doamne ajută! Respect, Edy Iordănescu. Respect Naționala lui Edy!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36