CRUCIADA ROMÂNILOR

hdhdfjkk

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România. M-am și înscris în acest partid după ce 23 de ani am fost membru în PNL din 13 aprilie 1990 și până în 1 aprilie 2013. Am demisionat aproape de data când Crin Antonescu a fost pur și simplu ușuit din partid de niște șobolani de modelul lui Relu Fenechiu, Ludovic Orban, etc, care până atunci îi declaraseră susținere necondiționată și îi băgau limbile șerpești în ureche șoptindu-i sfaturi „de taină” care aveau doar menirea să îl scoată pe Crin țap ispășitor... A fost împins prin șantaj să lase locul de Președinte al partidului pe nazistul Klaus Johannis, iar eu îl știam pe săsălău din Ardeal, din cei 15 ani petrecuți acolo unde m-am format ca adult. L-am „citit” din prima pe sas și am știut din prima că este un oportunist periculos care în ciuda faptului cp este căsătorit cu o româncă - conform „modelului” – este o lepră mânuită de afară care apără interese antiromânești. Am țipat, am strigat în multe articole aceste adevăruri, dar politica SRI era de a fi izolate persoanele incomode, de a fi ignorate și ascunse vizibilității publice, pentru a se pierde în derizoriu. Am știut toate acestea, dar singura mea „politică” a fost aceea de a declanșa o luptă susținută contra ticăloșilor prin cuvântul scris, care cândva, undeva, va putea sta poate mărturie unora care vor studia cum a fost posibil să piară un popor care mai întâi a fost ținut în baiț de prostie și de intoxicare cu ierburi otrăvite, iar mai apoi a fost fezandat cu picături zilnice de otravă date de Media.

A fost transformat poporul român într-o mare cireadă de vite blânde, căruia i se arunca câte un braț de tain suculent prin intermediul canalelor de televiziune românești susținute internațional cu sume exorbitante de bani de  Media globalistă de peste ocean sau din Vestul Europei.

Vitele nu aveau altă treabă decât să pască, să rumege apoi și să se mute de pe o pășune pe alta ca să nu i se pară prea monotonă viața. După 1 aprilie 2013 m-am aruncat cu trup și suflet în brațele Societății Civile, căreia i-am dedicat toată energia mea și priceperea unei experiențe de viață substanțiale, pentru ca prin puținul ce putea fi adus de persoana mea să contribui la deșteptarea nației și să o ajut să parcurgă mai repede și mai simplu pașii către salvare.

Neputând face altceva mult mai util și mai palpabil în urma stării de invaliditate la care ajunsesem, am hotărât să mă dedic scrisului și am înființat împreună cu alți prieteni cu aceleași sentimente curate ca și mine o   revistă online a adevăratei Societăți Civile românești, adică nu aceea falsă finanțată de neamurile lui Soros prin diverse ONG-uri care de fapt luptă contra României și a intereselor poporului român. Așa a apărut „Rechin de Bahlui” pe care Poliția Politică ascunsă sub pulpana generalului SRI Lucian Pahonțu la SPP, pentru ca SRI să nu poată fi acuzat niciodată de Poliție Politică. Sunt și ofițer MApN în rezervă (acum în retragere) la arma Geniu operativ. Prin urmare ca absolvent de școală militară am și o pregătire în domeniul artei militare de Stat Major și de tactici și doctrine militare. A fost o pasiune a vieții mele și am tratat-o ca pe un hobby, unde am studiat și scormonit continu internetul. De asta pot să susțin cu argumente o discuție cu oricare retardat care își face vânt pe gheața Facebook-ului crezând că mersul pe patine este simplu ca și mersul cu picioarele încălțate cu crampoane.

Am început să public pe Rechin de Bahlui o serie de articole pe care le preluam după multe ore de citit pe rețelele de socializare și apoi pe care le produceam eu singur în calitatea de Senior Editor. Atunci am înțeles că în Lumea Reală România are o populație care se situează împotriva oricăror excese din ambele extreme ale eșichierului politic, atât al liberalilor pe care îi părăsisem după „schisma sasului”, cât și a socialismului „cu față umană” adus de mutrele fals bonome ale lui Ion Iliescu și Mihail Gorbaciov.

Asta am făcut eu de două decenii încoace, acesta a fost modul meu de luptă și de opoziție la ceea ce ne făcea această CLOACĂ POLITICĂ  pe care o urăsc din toți porii și pe care aș strivi-o sub călcâi așa cum făceam în copilărie când vedeam o chiftiriță.

Nu pot să localizez  exact momentul când am reperat-o pe o rețea de socializare pe avocata Diana Iovanovici Șoșoacă. Efectiv nu știu când am remarcat-o, dar știu cu precizie că mi-a atras atenția pentru că vorbea și gândea exact ca mine, pentru că emana acea furie neputincioasă de a scuipa cu toată flegma cohorta de Împuțiți care conduc România și care prin tot ce fac ne tratează ca pe ultimii idioți și ne ignoră.

Este adevărat că majoritatea populației care votează acum după trei decenii de ignoranță și prostie, de „fezandare” în sosul propagandei televizate - când s-a dus o politică de convertire la dezmăț, la sex animalic între oameni de același sex, de hulire a religiei, a excitării simțului lăcomiei și  a parvenitismului - au făcut din poporul român o hoardă de cretini care merg la chemarea diavolilor și nu pe calea bătătorită de strămoși pe drumul creștinismului ortodox.

Am descoperit o Diana Șoșoacă senator în Parlamentul României care avea și o cultură solidă în spatele ei, o știință de carte în domeniul Dreptului civil și internațional care o făceau să vorbească în cunoștință de cauză – spre deosebire de toți flaifuterii ajunși în politică care doar vorbesc vorbe goale și pompoase - dar vorbe dezarticulate și gramatical, dar și lipsite de conținut. Adică ea gândea și vorbea exact ca mine, nu eu am început să iau lumină de la ea. Dar am recunoscut imediat liderul! Am știut că vizibilitatea ei o face și mai puternică și devine o personalitate de urmat! Detractorii sunt viermii care azi se hrănesc cu hoitul României.

Atunci am văzut că tot ce spun eu de  două decenii încoace gândește și vorbește leit și o senatoare a României, care din acea clipă a devenit un fel de soră spirituală, o „sosie” a mea cu fustă care a ajuns acolo unde eu nu mai aveam cum să ajung și lovește în ticăloși la fel de bine cum aș fi putut să o fac și eu dacă aș fi fost în plenitudinea forțelor mele. Cum nu am putut face nimic altceva – nici măcar să iau legătura cu doamna Senator Șoșoacă, datorită zidului electronic ridicat de viperele securiste în jurul domniei sale – am hotărât să o ajut din umbră și să scriu ca să deschid mințile oamenilor și să anihilez atâta cât pot, cu forțele mele limitate, jeturile de venin împroșcate de Media subordonată Propagandei sau a trolilor plătiți de Servicii sau ONG-uri din bani murdari, ca să o anihileze.

Cunosc rețeta de pe propria mea piele. Izolare, ducere în derizoriu, denigrare și tir concentrat al tuturor gurilor de foc asupra unei singure ținte. Aceasta este rețeta, dar mai există însă și această luptă în paralel cu prostia proverbială a idioților utili, a acelor persoane suficiente și cu un pospai de cultură care se erijează în intelectuali snobi, „rasați” dar ratați, care își dau cu părerea și cu presupusul țuguind buzele subțiri a lehamite, care cunosc ei mai bine ca tine care îți dedici viața studiului și descoperirii surselor, care ai în spate o viață ci o mare experiență pe care acești estropiați ce nici măcar nu au făcut armata la cules de porumb ca majoritatea ofițerilor armatei aflate azi în rezervă sau retragere, nu o au...

Văd pe grupuri dedicate militarilor în rezervă comentarii venite din partea unor cretini care probabil au fost șoferi pe un utilaj militar sub cizma NATO în care se cred deja niște duri care se cacă în izmene la primul foc de paie izbucnit de la trăsnet și cred că a fost o rachetă rusească, musai, niște idioți care au fost angajați în armată la GAZ ca tehnicieni veterinari și azi sar ca proasta în bazin la orice text sau videoclip în care apare Diana Iovanovici Șoșoacă. Ăștia „sunt utili cauzei”, sunt utili lui Moș Teacă Nicușor Măciucă sau bravului soldat Svejk.

Vaci bătrâne cu ugerele secătuite și riduri adânci de la multiplele avorturi făcute care nici nu au făcut decât un liceu și acela la seral eventual, dar au  muncit ca țesătoare fruntașe sau maistre confecționere medaliate în muncă de comuniști, că sar ca arse când aud sau o văd pe Diana Șoșoacă numind-o mahalagioaică sau nebună - fără ca vreo una dintre ele să i se poată ridica și pe vârfuri la înălțimea meolei - cum te înjură și pe tine pe pagina ta în care tu ești în stare să emiți un text coerent, dar ei nici nu au răbdarea sau puterea să îl citească atent și să se documenteze, toată liota de idioți funcționali se opun pur și simplu („că așa este curentul”) Partidului SOS  România și Dianei Iovanovici Șoșoacă!

Ei sunt „proeuropeni”, ei sunt cu „Europa civilizată”, ei nu sunt cu Rusia și cu Putin, ei vor în NATO, vor în UE, iar nebuna vrea Referendum să ne scoată din NATO, ce ne facem noi că ne atacă Putin, că  ne cotropește Putin?

Păi futu-vă  nașterea și dumnezeirea voastră de cornute idioate care mugiți și vă bălegați bioxid de carbon făcând oftică lui madam Sula van der Lyen,  cristoșii și anafura cui v-a fătat în praful drumului aflat în calea cotropitorilor, ce „proeuropeni” sunteți voi mă?  Aceia care vă futeți în cur și în implanturile dentare, aceia care puneți dezmățul și prospătura de copii mai presus de orice ca să vă satisfaceți poftele carnale, aceia care convertiți pe drumul fără întoarcere a diavolimii cu droguri și orgii sexuale generațiile de mâine ca să obțineți o societate de legume fără creier, dar numai cu organe sexuale ca să vă satisfaceți voi poftele, să stați într-o veșnică letargie trântiți sub garduri și pe trotuare fără să vă pese de nimic altceva? Asta este Europa pe care voi o apărați numai cu gura plină de spermă a madamei Sula? Pe acea Europă și NATO care vă ia de pe străzi unde zaceți în transă și vă trimite carne de tun ca să fiți victime sigure ale rachetelor rusești și pentru ca apoi să serviți statistic numărului de morți? Să vi se fure bogățiile naturale lăsate de Dumnezeu în pământul României, să ni se sece și să fie lăsate în paragină barajele dătătoare de electricitate, să vă ia copii din casă și să-i transforme în jucării sexuale pentru o Cloacă Politică formată numai din agramați și dobitoci utili? Asta vreți voi? Să fiți marionetele unor alte marionete ascunse de Sistem în AUR cu acest golan spilcuit numit George Simion?

Mă uit întotdeauna lșa profilurile cretinilor cu care mă înfrunt pe Facebook: oameni vârstnici în general, dar și maturi între  două vârste. De obicei singuri, cu fețe livide de la masturbare, obosiți neînțeleși care se oferă să fie utili pe post de troli și să înjure în 5 cuvinte agramate pe susținătorii partidului SOS România, deocamdată singurul după trei decenii care pune problema corect și care este condus de oameni cu capul pe umeri, care chiar dacă nu sunt vizibili precum Diana Șoșoacă se simte din plin în politica lor că sunt oameni cu o cultură solidă, oameni cu o profesie dusă la culmea performanței, oameni cu o  moralitate ireproșabilă! De asta se teme această societate degenerată, iar atunci când întâlniți asemenea ipochimene că o înjură pe Diana Șolșoacă să știți că sunt turbați de furie că în curând viața lor bazată pe huzur fără muncă cinstită este în pericol, că traiul de pe urma jafului țării nu va mai fi posibil, dar mai ales se tem că vor fi trași la răspundere despre ce au făcut și unde au adus țara și poporul român și mai ales că vor fi pedepsiți!

Nu pot să cred că mulțimea de oameni care mai pot încă da un vot și pot ieși chiar cu greutate să voteze va lăsa ca să fie copleșită de otrepe! Nu cred că în fața acestor alternative vor sta nepăsători tinerii al cărui viitor de mâine este periclitat, bătrânii, care cunosc realitatea și au stat până acum făcând posibil să ajungem la disoluția statului.

Înțelegeți doar că Diana Iovanovici Șoșoacă și Partidul SOS România nu trebuie înțelese ca fiind entități politice ca și celelalte partide care au compus și compun această CLOACĂ POLITICĂ! Diana Șoșoacă și SOS România trebuie să devină pentru oamenii cu cap pe umeri și nu un bostan, UN CREZ! Un fenomen de masă care este singura posibilitate să ne eliberăm și să începem o viață nouă, creștinească, așa cum am fost învățați din străbuni și cum s-a dovedit că am dăinuit peste timp chiar dacă suntem un popor mic comparativ cu alte popoare. Noi nu ne dorim război cu nimeni, nu dorim cotropirea unor teritorii care  aparțin altora, așa că nu suntem în spiritul NATO care ne duce la pierzanie.

SOS România nu este un partid în adevăratul înțeles al cuvântului, trebuie să fim o MIȘCARE DE MASĂ care are formă de partid doar ca să se bată legal în alegeri! Doctrina noastră este Lumina lui Dumnezeu Tatăl și mântuirea neamului românesc. Indiferent unde ne aflăm pe planetă, SOS România este strigătul disperat al neamului românesc către cele patru zări! Este poate chintesența versurilor din imnul național: „deșteaptă-te române din somnul cel de moarte!”.

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36