CRISTI BRANCU – UN ASASIN EMOTIONAL

kdjdgsfghg

V-am mai spus: până la ora 18, refuz cu obstinație să ascult măcar o frântură de știre la televiziunile din JOHANNISLAND... după 18, văd „Focus” la Prima lui Burci și apoi Știrile lui Esca, la ProTv. Diferă, dar nu în esență. Ambele sunt pupincuriste de buci americane și UE, că este bătaie să prindă un loc ca să-și lipească buzele. Mai este și RomâniaTV și Antena3 și KanalD și desigur, Degetele 2,4! Doar că ăștia la care mă bunghesc eu ca să fac o medie pe care o tai în două și accept jumate, sunt între 18 și 20,20 cu tot cu SPORT și Meteo.

Prin urmare, „dășchid”  după 17 direct la Prima, unde cel mai insipid, incolor și inodor ins care cică este „hostman” de divertisment și răspunde la apelativul de Cristi Brancu, se chinuie să lege câteva cuvinte dezlânate și dezacordate în fraze neinteligibile, ca să ne facă nouă bucurie...

Bă oameni buni, iar mă repet: da, sunt masochist, sunt unul pervers chiar, dar decât să fac apoplexie de la politica de cadre greșită de la alte canale, mă uit ca prostu la Brancu. Îl compar ca prostie și ridicol, doar cu Măruță, dar acolo cel puțin o accept pe Andra, cu care nu am nimic.

Bă fraților, Brancu a fost racolat de Burci pe două tricouri și un maieu cu strassuri de la Antena Star, că la emisiunea sa nu se uita nici regizorul, nici doamna Turcu, ieșeanca noastră care îl ține sub papuc... Acu, la Burci, a ajuns să aibă emisie de 2 ore(!), în detrimentul celor 4 fete superinteligente și haioase pe care le-au mutat la o emisiune de o singură oră, înaintea lui. „Hai cu fetele” este chiar o emisiune cu aplomb, care îți descrețește fruntea, dar de la ora 15, când de obicei te pregătești de plecare de la birou, iar pensionarii își fac siesta cu vreo carte căzută pe nas, cufundați în vise. A fost invers, dar un idiot de acolo – Director de Programe – avea nevasta geloasă și a făcut rocada.

Ei, Cristi Brancu, ăsta, are cică renumele ca de vreo 30 de ani de zile să fie el un fel de cloșcă în lumea show-bizz-ului, un fel de tartor peste bârfitoare de pițipoance și cocălari care de obicei cântă la șușanele televizate, sau se produc în studioul propriu din baie, pe Youtube.

Bre, de decor mai este înghesuit în cadru un bucătar care să dă „jmeker” cu tatuajele sale de-i carbonizează mânurile de la pumn până la gât și probabil că există și pe spate, chept și gioale. De obicei, seara când mă uit la televizor, iau câte un Emetiral ca să-mi taie greața. Bro, pe cam toate canalele noastre din Românica-NATO/UE, predomină maimuțele cu chip de om tatuate pe fiecare milimetru și înnegrite de tuș sepia, exact precum văd adesea pompierii când scot din locuințe cadavre carbonizate... Curvele de ambele sexe - care sunt azi „vedete” - apar obligatoriu numai dacă au grijă să dea un bacșiș de o bere cameramanului ca să le arate o floricică sau o inimioară tatuate pe o bucă sau în zona pelviană, bine epilată. Ăsta e standardul, ăsta e „trandul”, iar dacă vrei să fii în temă și informat asupra topului, e musai să te uiți la emisiunea lui Brancu!

De obicei, maneliștii de culoare, dar chiar și cântecacii de petrecere sau de populară, convertiți, cântă musai o manea sau o melodie „ușoară” în stilul devenit neoclasic-globalist.

Mă forțez mult să nu bag în seamă prostiile incoerente pe care le debitează acest crocodil al limbii române date pe gard, care turuie să nu aibă pauze și îndur cu stoicism emisiunea, ca să nu aud intoxicațiile cu pescă-rușii care zboară de-a dracului până la sensul giratoriu de la marginea apelor teritoriale, de unde întorc „la mișto” sub nasul MIG-urilor noastre pe care ei le folosesc ca ținte de antrenament.

Bă, da ieri, era să fac infract, zău așa! Am să fac reclamație la CNA! Brancu a difuzat O ORĂ din cele două, cât are emisiunea cu publicitate cu tot, a difuzat zic, un fel de interviu audio cu curvanca de elită a României – mâncătoarea de fotbaliști tatuați și netatuați – Prodanca! Bă oameni buni, o oră pe ceas, Prodanca l-a făcut pe Reghe cârpă de șters pe jos, l-a făcut de râs la toate curvele pe care ăla cică încă nu le-a avut și a zis că e vai de capul lui, că știe ea, că are un caracter de căcat, că l-a făcut om, că a auzit la restaurantele pe unde mergea ea cu Bebeto, pe urma lui tac-su că Reghe e poreclit de pițipoance „Limbă de Aur”,Reghe i-a furat banii ei și i-a dat unei curve cu care trăiește, etc șamd... Bă, pe mine m-a afectat emoțional și ceea ce voi reclama eu imediat către CNA, ca să-i ia licența lui Brancu sau lui Burci, e că nimeni nu ne-a anunțat de la început, că putem fi afectați emoțional! De obicei, când un țigan își bate gloaba, când un fante o toacă pe muierea lui, ești avertizat încă din Promo: „puteți fi afectați emoțional”! Aici, nooo, Brancu a tăcut mâlc, până ce emisiunea a atins puncte culminante, de infarct, care mie erau gata-gata să-mi dăuneze grav sănătății pitpalacului! Dar noroc numai că în minunata emisiune a fost invitată prin videochat faimoasa planetaristă plecată cu viză la moș Bidon – Carmen Hahara! Doar ea a sfătuit-o pe Prodanca să nu mai țină scorul, că îi dăunează. Nici al ei, nici al lui Reghe!

Un mare actor al neamului românesc – evident, Celentano – are o replică memorabilă, însușită deja de români, ca proverb național: „bă, ești prost?”

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?