CRIMINALII DIN TELEVIZIUNI

MJFJVJJH

Spermatozoizii care umblă liberi în eter vă fecundează icrele pe care mulți le aveți în loc de creier în cutia craniană! Sunteți deja infectați! Mulți sunteți deja pierduți cu totul pentru omenire și mai ales pentru bucata asta de pământ care teoretic se mai numește România!

Oameni buni, mă dragi tovarăși și „pretini”, ce vă spun eu aici, mai departe, desigur că știți și voi foarte bine, dar dovada că știți degeaba și că sunteți deja infectați, „vaxinați” fără vrerea voastră, este că încă mai continuați să priviți ca proștii „ȘTIRILE” transmise de seringile otrăvite care se numesc ProTv, Antena3, PRIMA Tv, România Tv, Realitatea Tv, DIGI 24, împreună cu toți sateliții lor de o mai mare sau mai mică vizibilitate... Lăsați naibii privitul la cutiile cu otravă în loc de leac, forțați-vă mintea să ieșiți de sub narcoza acestor criminali care otrăvesc cu picătura chinezească poporul român! Nu există azi în România canale de televiziune cu adevărat independente care să transmită o știre „la rece”, nearanjată cu muzică de fundal adecvată, lugubră, înspăimântătoare, însoțită de texte abil prelucrate, menite să inducă o groază permanentă pentru viitorul apropiat sau mai îndepărtat, care vă intră în urechi și apoi în suflet, „smucindu-vă” mințile și creându-vă stări de frică și de depresie! Conștientizați naibii aceste lucruri, evitați să vă uitați la televizor la Știri aceia care vă știți sau vă simțiți labili psihic, aceia care puneți botul mereu la orice rahat se transmite la televizor sub ideea că acolo nu se poate spune decât numai Adevărul, maică, acolo, la televizor, îți arată să vezi tu, cu ochii tăi, că ceea ce se spune este adevărat!

Asta este de fapt șmecheria, țârcovnicii care vorbesc pe nas de parcă îi ustură hemoroizii presați de rahatul de care sunt plini toți crainicii și realizatorii, începând cu Andreea Esca, Mihai Dediu, chiar și „Busu”, Amalia Enache, Mihai Gâdea, Cătălina Porumbel KFHDFGHHși toată pleiada de „vedete” de la canalele mai sus enunțate, sunt doar niște agenți criminali care au acceptat să toarne otravă cu picătura chinezească în urechile poporului român, servind jivinele care se succed la guvernare, servind globalismul care este pe cale să distrugă total omenirea!

Nu este nicio îndoială că ceea ce vă spun este așa, iar Propaganda deșănțată care se face de mai bine de un deceniu prin televizor, este o armă perfidă aflată și folosită de globalism!

Toate canalele de televiziune sunt plătite regește de jigodiile care formează clasa politică de ieri și de acum! Ei escamotează bani guvernamentali, bani dați de Uniunea Europeană, doar ca Propaganda plătită de ei să vă deturneze atenția și să vă abată mintea de la realitatea crudă în care trăim! Toate știrile, toate evenimentele care se întâmplă în lume, sunt date total denaturat, aproape invers decât în realitate!

jgikugfIntoxicările la care este supusă populația sunt plătite cu banii mascați sub formă de publicitate! Se face o publicitate INUTILĂ la unele servicii sau produse care practic circulă pe piață fără o concurență reală și care s-ar vinde oricum, fiind de strictă necesitate sau de singulară proveniență!

Concernurile farmaceutice produc tot felul de otrăvuri care – ca să nu mai aibă nevoie de cercetări și de aprobări pentru intrarea pe piața consumatorilor – au denumire generică de „supliment alimentar”!

Înghițiți otravă inconștient, luându-vă după reclamele lor mincinoase care „vă vor slăbi” sau vă vor îmbunătăți analizele medicale la ficat, inimă, sau alte organe! Aruncați banii aiurea pe alifii făcătoare de minuni care „vă vor îmbunătăți articulațiile”, vă „vor calma durerile de coloană, de zonă lombară”!

Se fac reclame ordinare, care nu ar trebui niciodată date public pe post la discreția minorilor, se fac reclame la tampoane intime de igienă pentru femeile aflate pe ciclul menstrual, pentru „mâncărimi” vaginale, lucruri care incită mintea copiilor, ce caută - de la vârste din ce în ce mai mici - răspunsuri despre sex, despre viața sexuală, că este plină lumea de emisiuni care abundă de femei despuiate și bărbați cu sexul proeminent în pantalonii mulați pe corp! Asta este tot o politică mondială a globalismului, ca să incite tineretul cât și adulții la o depravare ce se folosește ulterior la sugerarea unor anomalii sexuale care devin cât se poate de firești și de normale...

Nici nu mă gândesc să pledez pentru o Românie pudică, o Românie super-religioasă, de tip musulman, dar nici să fim cu orice preț în extrema cealaltă de deșănțare maximă, de degenerare a modelelor umane, a scării valorilor!

Toate Știrile și emisiunile incluse de canalele de televiziune se axează NUMAI pe cutremurele de pământ, pe secetă cumplită sau inundații catastrofale, pe alunecări de pământ, pe accidente rutiere cu mulți morți și răniți, cu războiul din Ucraina în care mor NUMAI soldații ruși, iar populația care se ambiționează să rămână în zonele de luptă suferă doar pierderi umane „minore”, de până la 5-10 morți și răniți în urma unor bombardamente cu arme super-sofisticate, teleghidate, menite să facă una cu pământul zone întregi! Ne împuie mințile doar cu știri despre scumpiri iminente ale produselor alimentare, a energiei, sunt anunțate tot felul de epidemii la animale domestice care sunt consumate de omul european, se face tot mai deșănțat propagandă la consumarea în termen scurt a insectelor transformate în făină, ba se alocă de supermarketurile globaliste rafturi cu destinație specială a acestor produse, pentru a intra ușor-ușor în viața oamenilor și pentru a le fi schimbate obiceiurile alimentare devenite genetice! Așa se otrăvește populația!

Toate aceste jeguri care s-au autointitulat „vedete” - la modă pe canalele cu dejecții – sunt cu toții RESPONSABILI și părtași la crimele împotriva umanității, iar ei vor trebui judecați și tratați ca și criminali complici, atunci când omenirea își va recâștiga Libertatea! Cu toții vor trebui căutați și în gaură de șarpe și condamnați! Fără scăpare! Că te cheamă Oana Andoni, Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Sebastian Zachman, Niels Sneker, Ciutacu, Pieleanu, Chireac, etc va trebui să plătești! Ați distrus poporul român! Ați otrăvit mințile atâtor generații!jdhffdh

Mulți nu pot distinge și disjunge aceste știri false, pe care ei le prelucrează cu imagini luate de aiurea, lipite acolo cadru cu cadru, pe care le prezintă ca fiind reale!

Se întâmplă lucruri, dar sunt denaturate cu bună știință! Totul se află sub controlul globalismului, iar mințile slabe, mințile fără o cultură solidă în diverse domenii, care pot face conexiuni și discerne ce este real și ce nu, sunt supuse din start credinței în televiziuni!

Pot să se uite cu nonșalanță la orice canal cu dejecții, numai aceia dintre oamenii care pot discerne siguri, cu propria minte, cu propriul filtru, ce este adevărat și ce nu, care pot imediat să recunoască o știre fabricată menită să otrăvească mintea și sufletul!

Pot să stau (teoretic doar, că mă enervez imediat și schimb) pe orice canal, să privesc orice minciună sfruntată, că imediat o recunosc și mă pornesc pe înjurat. Știu sigur că nu suntem mulți care pot face asta și de aceea încerc să ajut cum pot ca să vă scap de nenorocirea cu care sunteți împinși – lent, dar sigur – spre MOARTE, spre pieire și sclavie.

Oameni buni, frați români de pretutindeni, vă jur cu mâna pe inimă că nu există o sursă de știri sigură în care puteți avea încredere totală, dar în orice caz, cel mai bine este să vă îndreptați atenția spre site-urile de pe internet pe care vedeți că vorbesc exact invers decât spun ei la televizor, că oricum acele știri au infinit mai multă credibilitate!

Și pe Internet acționează Trolli ai propagandei, oameni plătiți să denigreze, să înjure și să distrugă credibilitatea acelor site-uri care spun invers decât își doresc globaliștii, te fac imediat putinist, pro-rus, antisemit, sau antiromân. Trăim într-o lume nebună, într-o lume supusă permanent atacurilor forțelor globaliste care vor distrugerea omenirii și rărirea drastică a populației.

Fiți deștepți, aveți mare grijă pe cine veți vota, nu vă luați după fente, întrebați și pe alții în care aveți încredere în judecata lor, poate așa ne va ajuta Bunul Dumnezeu să revenim la o viață normală și să răpunem forțele Satanei!

GABRIEL MIHAILA

 

Featured