CRIMELE GLOBALISMULUI ÎMPOTRIVA UMANITATII

NDHDHSJHJ

Prezentarea noastră unică asupra crimelor împotriva umanității vă oferă dovezi detaliate despre numeroasele moduri în care guvernele își terorizează oamenii. Aceasta este una dintre cele mai bune surse din lume pentru a trezi omenirea. Vă rugăm să o distribuiți pe scară largă!

Pandemiile - Pandemii planificate

Pandemiile sunt un instrument de întărire a stăpânirii tiranilor asupra umanității. Aceasta este cea mai bună prezentare a dovezilor din lume care poate deschide ochii oamenilor din întreaga lume.

Pandemiile - Genocidul vaccinului

De când au început vaccinările în masă cu zeci de ani în urmă, bolile copilăriei au explodat. Majoritatea copiilor de astăzi suferă de ADHD, ADD, depresie, autism, alergii, epilepsie, obezitate, diabet, boli de inimă, tulburări ale sistemului nervos, conflicte de identitate sexuală etc. Populația adultă din întreaga lume suferă de mai multe boli decât pe parcursul întregului curs uman.

Pandemiile - Frauda electorală

Alegerile nu au fost menite să predea puterea din mâinile tiranilor, către sclavii lor. Singurul motiv pentru alegeri a fost întotdeauna acela de a crea iluzia că există „democrație”, în timp ce, în realitate, alegerile sunt trucate, pentru a poziționa păpuși care dansează mânuite de conducători acoperiți.

Știri - Vestea mincinoasă

Încă de la „nașterea” mass-media, conducătorii au înțeles cum acest lucru poate fi folosit pentru a controla mintea întregii umanități. Agențiile de presă au fost înființate sub pretenția de a informa cu acuratețe publicul, dar chiar din prima zi au fost de fapt organizații înființate cu unicul scop de a conduce lumea în abisul înșelăciunii totale.

Transumanismul

Ideile trecute în Agendă - de a pune capăt umanității și de a înlocui pe toată lumea cu A.I.(artificial intelligence) - cyborgii controlați și roboții umanoizi, sunt promovate masiv în întreaga lume. Aici le expunem în detaliu, pentru a pune capăt acestui plan satanic.

Entitățile ascunse care au terorizat omenirea de secole sunt arătate pentru ca toată lumea să le vadă. Acesta este cel mai bun „serial” din lume, pentru a trezi omenirea.

Abuz - Abuz asupra copilului

Există mărturii ale martorilor oculari și ale supraviețuitorilor despre modul în care copiii din întreaga lume sunt abuzați de oficiali de rang înalt. Copiii sunt folosiți ca marfă pentru a-ți „plăti drumul” către poziții înalte în guverne, forțele de ordine, finanțe, mass-media și afaceri.

Alte subiecte care vor fi tratate în profunzime sunt:

Moneda digitală

O monedă digitală a Băncii Centrale (CBDC) le oferă tiranilor control deplin asupra finanțelor tale, deoarece pot limita cheltuielile și cât de mult poți tu deține.

Teroare 5G

5G este conceput pentru a controla umanitatea, pentru a colecta datele personale ale tuturor și pentru a deveni o rețea de supraveghere totalitară.

Alimente toxice

Cele mai multe dintre așa-numitele „alimente” de astăzi, sunt extrem de toxice și sunt cauza majorității problemelor de sănătate.

LGBTQA + Cruzime

Milioane de copii sunt torturați mental pentru a-și schimba identitatea și a pierde orice șansă de a avea vreodată o familie sănătoasă și fericită.

Infracțiuni fiscale

Cea mai mare parte a tuturor impozitelor dispar în buzunarele conducătorilor ascunși, care folosesc națiunile pentru a se îmbogăți.

Națiunile corporative

Majoritatea națiunilor sunt literalmente înființate ca și corporații cu profit, pe acest model, oamenii fiind produsele înregistrate deținute de corporație.

Minciuni NASA

Practic, fiecare imagine și videoclip pe care NASA le publică, este o imagine generată de computer, creată pentru a păcăli publicul.

Francmasoneria

Prezentă în fiecare oraș al lumii, masoneria atrage oamenii influenți în plasele sale pentru a-i folosi în scopuri nefaste.

Satanismul

Religia elitelor, sursa bogăției și puterii lor astronomice, folosite pentru a teroriza omenirea.

Teoria evoluției

În contradicție cu fiecare aspect al științei, această filozofie a fost împinsă în întreaga lume pentru a jefui omenirea de lă identitatea și scopul ei.

Istoria interzisă

Ceea ce citim în cărțile de istorie este adesea o poveste destul de imaginată, pentru a ne ascunde bogățiile și înțelepciunea uriașă a trecutului nostru adevărat.

Nebunia din ultimele zile

Miliarde de creștini au fost deturnați în mintea lor pentru a crede exact opusul a ceea ce a spus Hristos cu adevărat.

DAVID SORENSEN

https://stopworldcontrol.com/crimes/

(preluare Internet, traducere și adaptare)

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?