CRAINICUL DE LA „COTROCENI TV”

sjhfghjh

Bă retardaților care sunteți voi „popo((r)ul Lui”... Pe cine mama naibii ați ales voi în funcția de Președinte al coloniei România? Ați ales un bou care se crede taur și care nu poate citi corect un text în limba țării unde securiștii care s-au folosit de niște scule cu retard, au numit  un crainic Tv în loc de un Președinte? Păi futu-v-aș lângă potecă pe toți idioții analfabeți care nu ați văzut ce nulitate votați!

Zilnic, sasul nazist care scrâșnește din dinți și se stropșește la nația română apărând exact ca și cucul când e deschis fermoarul de la prohab citind cu ochii împăienjeniți un text scris de o loază din subordinea lui Helvig, ne spune el de la Cotroceni Tv,„VOM” face aia și ailaltă, că „VOM” deschide una și alta, că „VOM” analiza cutare șși cutare, că „VOM” stabeli una sau alta... Dar cine crucifixul lui frau Mutter ești tu bă analfabetule, să ne spui tu ce ne dai voie să facem și ce nu?

Ce atribuții constituționale ai tu bă flaifuter nazist să o faci pe promteristul analfabet, zilnic, după ce nici să citești corect în limba română nu știi? Pău bă Săsanis, pentru asta românii puteau detașa vreo fufă prompteriță de la orice televiziune de nișă care era aptă să citească un text și mai avea și niște țâțe acătării, doi craci care pornesc de lângă umeri și un cap de păpușă cu zulufi!?

La salariul nesimțit pe care îl încasezi, bă Săsanis, nu avem nevoie să ieși tu să pocești cuvinte și să te stropșești la noi scrâșnind din măselele alea plombate cu oțel Krupp! Că ce mama dracului faceți VOISăsanis? În cel mai bun caz, dar de fapt în cel mai rău, jivina aia slugarnică de Orban - ce joacă rolul de Premier - este răspunzător să iasă și să mintă că face aia și aia, sau cealaltă și cealaltă! El și cu Ei, miniștrii din guWerner, sint singurii răspunzători pentru tot ce fac, tot ce se se fură și se omoară în România în perioada asta! Tu ești doar o labă tristă bă Johan Stress, o labă tremurândă de oboseala muncii cu mânurile din care dai toată ziua că ți-a transpirat limba...

”Dragi români”, zice frecvent crainicul Tv de la Cotroceni, să fiți cuminți, să vă spălați pe dinți, pe mâini și la coaie, totdeauna când e ploaie! Mânurile se spală și pe o parte și pe cealaltă, timp de 20 de secunde și opt zecimi, după model săsesc, ce au obținut exemplare mari de plăvani ca mine și chiar dacă suntem mai înceți la minte, avem o sănătate de fier beton.

Uite ce ați ales și ați pus în fruntea României retardaților! Uite ce loază care nu face nimic altceva decât că se gângâie să citească chinuit un text făcut de alt redactor, prin care suntem zilnic scuipați și amenințați de o loază ce o face pe Președintele acestei gubernii colonizate...

Hai sictir la toți, șleahtă de hoți!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?