COROPISNITA DE GUADELUPE

TGJDH

MOTTO: „Prin prezenta că informăm că procedurile privind predarea unităţii sanitare sunt aproape finalizate, urmând a fi încheiate până la sfârşitul lunii curente. Conform celor menţionate mai sus, vă informăm că Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti nu mai poate asigura finanţarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii «Grigore Alexandrescu» începând cu data de 01.07.2021. Vă rugăm să întreprindeţi toate demersurile legale privind asigurarea serviciilor de pază pentru unitatea sanitară menţionată.” (Adresă a Primăriei Sectorului 1, București, către Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, 28 iunie 2021, semnat: Clotilde-Marie-Brigitte-Armand&Co)

.....................................................................

Și mă întreb acum, cetățean al Bucureștiului... cetățean al Sectorului 1... oare tu înțelegi ce-ai votat? Astăzi, când managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, profesor doctor Alexandru Ulici, îți povestește această incredibilă „alba-neagra” cu soarta unui spital pentru copii (copiii tăi și-ai altora), te-ai prins cine-s ăștia de i-ai adus tu la putere?

Dar, chiar așa... oare de ce i-ai votat?

Îți spun eu de ce... fiindcă ți-au spus intelectualii publici că astfel trebuie să procedezi ca să nu pari un prost care ține cu CIUMA ROȘIE. Fiindcă te-au îmbiat să faci asta actorașii cărora CIUMA le-a mărit salariile pentru ca să pape dânșii mai bine, să se întremeze și să poată scuipa mai cu vigoare pe PESEDEU. Pentru că ți-a sugerat  MiniCaramitru că progresismul e viitorul tău de cetățean elevat, subțire, „dă” Capitală, că doar tu nu ești ca analfabeții ăia din Teleorman care - vai mama lor! - votează PESEDEUL, cu morți cu tot! Așa te-a invitat să procedezi și președintele tău, aducându-l pe Nicușor la dânsul, la conac, cu o zi înainte de alegeri, ca să discute ei, ca băieții, despre proiectele faraonice ale viitorului edil. Similar te-a încântat și Ludovic cel Menestrel, când a ieșit să lipească, la ora 12,00 noaptea, afișe cu mufa lui Nicușor, tuns ras și frezat, numai bun de făcut Primar-General („...ciiiiineeeee esssteee geeeneeeraaaluuul...?”), cum tu nu aveai să-l mai vezi de-atunci.... și, apropo... chiar așa, oare de ce nu l-ai mai văzut de când s-a ales? A! ba greșesc... a mai apărut o dată, să-ți arate că s-a tuns.

Războiul Clotildei cu toată lumea se poartă pe FACEBOOK... că doar nu era să-l poarte dânsa în stradă, unde-i plin de șobolani și gunoaie, câh!... sau în iarbă, unde căpușele grase abia așteaptă sânge proaspăt de Guadelupe... sau în subsoluri, unde colcăie batalioanele de gândaci francofili... sau în aer, unde te-mpiedici de divizii stelare de țânțari...

Pe pagina războinicei primărițe Clotilda, cea care promite că dă aer condiționat la tot Spitalul Clinic, acum, că tot l-a lăsat fără pază, o doamnă care Lucrează la Televiziunea Română și a studiat la Școala Superioară de Jurnalistică București îi scrie:

„Bravo, Clotilde Armand! Mă bucur că vă gândiți la copiii bolnavi! (i-auzi!!!, n.n.). Primarii care v-au precedat n-au făcut-o. Sper să candidați la Președinție! Aveți votul meu, al familiei, al prietenilor.”

Textul de mai sus e pe bune, să știți... nu-i bășcălie... Asta ca să ne dumirim în ce aburi trăiesc ăștia.

Căci lumea Clotildei e virtuală. Iar în lumea ei virtuală, tu, cetățean al Sectorului 1, care ai votat-o, dacă n-o mai iubești, nu exiști.

P.S. La scurt timp după ce Adresa Primăriei Secorului 1 a apărut în presă, un ditamai pixel albastru s-a văzut la orizont și tot Clotilde a zis, pe pagina Primăriei de astă dată, că nu-i adevărat ce-am văzut, cu semnături, ștampile, număr de înregistrare, etc. ci e FAKE:

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii «Grigore Alexandrescu». Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale. Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Grigore Alexandrescu»  a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni.”

Clar, da? La fel de clar ca atunci când Clotilde Armand cita din prevederile unui contract cu ROMPREST-ul despre care tocmai ne anunțase că nu există!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?