COMPLICI LA CRIMA ÎN MASA

jdhfgg

E de neînchipuit pentru mine cum este posibil ca un întreg popor să fi ajuns atât de idiot, de fricos, de ipocrit, de pierderea completă a rațiunii...

Asist cu furie la o complicitate inconștientă și criminală, prin care o populație întreagă a intrat în jocul jivinelor ce guvernează greșit și criminal România și se prefac doar că trăieșc într-o democrație, cum nu cred să mai existe pe planetă.

În ciuda pandemiei desfășurată perpetuu la televizor și în Media coruptă care predomină, fel de fel de flaifuteri locali ce țin de Putere, pun la cale cu nonșalanță evenimente megalomanice în orașele pe care le păstoresc - de parcă nu au auzit niciodată de restricțiile și cifrele catastrofice care se trâmbițează de către jigodii. Pe de o parte aceste javre cu chip de om aflate în slujba guvernului globalist mondial - ce este subjugat concernelor farmaceutice - întrețin și întețesc știrile cu care populația este zilnic amenințată și manipulată, respectă „oficial” și „pe hârtie” planul savant și stufos de „combatere” a „pandemiei”, iar pe partea cealaltă, la vedere, fără jenă, împinge parcă cu bună știință poporul la nesăbuință, la încălcarea legilor și regulilor fabricate tot de ei.

Este evident, că majoritatea românilor ignoră clar ideea de reală pandemie, de un pericol ucigător al Coroneivirus, în ciuda regizărilor transmisiilor de prin spitalele patriei unde găsesc cazurile a câtorva dobitoci care au sfidat cu prostia lor „moartea nevăzută” și nici măcar nu s-au vaccinat... Ei bine, uite că „doamne-doamne” nu bate cu parul, medici mascați ca eroii interplanetari cu costume ermetice și chip nevăzut, declară ce le dictează „Părintele națiunii” Arafat, care a ajuns baci acum, la bătrânețe...

Bă, o mână de jigodii absolvente de medicină, de jurnaliști de ziua a opta, lipitori racordate le intestinul gros pe unde ies banii murdari, fac jocul criminal al politicienilor din tot spectrul politic, dispuși să sacrifice o țară și un popor pentru niște privilegii imediate.

Este clar ca bună ziua, că o majoritate de peste 75% din populație nu mai crede o iotă din toată mascarada, este clar că acum s-a ajuns în faza „spunem ca ei și facem ca noi”, în comparație cu alte popoare mândre și demne ca franțujii, spaniolii, italienii sau nemții, ca să nu mai spun de poporul grec, de la care și noi ar trebui să luăm exemplu, de poloni, de unguri, de slovaci, croați, oameni cu sânge fierbinte care le curge prin vene și care nu acceptă să fie scuipați în obraz.

Românul e șulfă, e cutră, e ticălos, e laș, e fricos, e ipocrit, rabdă și înghite umilința, ba mai și se face părtaș de partea criminalilor la crima împotriva umanității. Este clar că oamenilor nu le este frică și nu le pasă, știind care este moșmanda asta mondială, doar că la noi, oile sovietice behăie cu capul în căpița cu fân și se aruncă înainte exact în locurile pe carte câinii care păzesc turma, spun că nu este voie.

Boc organizează la Cluj – în ciuda tuturor amenințărilor și statisticilor aduse din pix la catastrofă națională – Festivalul internațional „UNTOLD”,  unde vin cică din câte latră javrele din Giurgiu până la Dorohoi și Pecica „turiști” din peste o sută de țări, turiști care au exact aceeași părere despre „pandemia” lui Bill Gates, ca și Adi Minune sau Florin Salam despre muzica cultă. Asta este sfidare mondială, similară cu arătarea organului sexual în public la televizor, în „prim-time”, e invitație pe față la a fi pupați în dos.

De fapt, oamenii se comportă corect, conform așteptărilor, dar de ce acceptă să joace teatru, de ce acceptă să facă jocul acestor hiene care se prefac doar că aruncă miliarde de euro cu bani împrumutați ca să „sal(i)veze” populația?” De ce acceptă atâta lume să se supună prostește unor reguli aberante impuse prin forță, reguli care nu fac altceva decât să supună și să acționeze dictatorial asupra omului? Să le arăți codul verde QR la intrare, sau să te supui analizei de gen, să ai un test plătit de tine valabil 72 de ore că ești negativ, sau că ai trecut prin boală în ultimele 180 de zile... O întreagă ne-bu-ni-e! Un circ mediatic cu forțe imense angrenate doar ca să ne prefacem – nu noi, ci ei, în fața stăpânilor care-i dirijează – că suntem cuminți, docili, iar pentru asta vor fi menținuți orice ar vota poporul, la Putere!

Românii înghit pe nemestecate toate astea, ei au intrat în jocul jegurilor care îi conduc dictatorial, fără nicio opoziție serioasă, fără proteste, fără ieșiri violente în stradă să ciomăgească roboții dotați ai guvernanților, se supun ca proștii de am ajuns proverbiali în toată lumea.

Vreți la mare, vreți în vacanțe la greci, la turci, la bulgari, vreți să treceți granițe, vreți să râgâiți mici și bere la Vama Veche, la Eforie sau Costinești, vreți să vă pupe urșii mioritici în corturile puse în poienițele patriei? Vreți să vă distrați cu inculții de culoare care rag tânguitor manele - ce au ajuns azi eticheta tuturor românilor care sunt numiți țigani, gitani tzigaineri sau magraoni? Ok! Faceți toate astea, dar înlăturați pe aceste animale de pradă care vă sug sângele direct din carotidă, ieșiți în stradă, cereți festivaluri libere, cereți libertatea în toate, fără opreliști, fără frica de nimic, nu mimați o opoziție la ticăloși când în fond mergeți cu botnițe de cârpă la festivaluri, la stadioane, la plaje, unde stați cu bucile lipite unii de alții, vă pupați pe gură prin pânza colorată și vă regulați fără protecție pe oriunde...Nu vă transformați proprii copii în cobai!

Terminați proștilor să mai faceți jocul acestor ticăloși care vă sfidează și își bat joc pe față de voi!

Sunteți complici exact la crima împotriva voastră!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?